Абе Лина! Ти сега на колко си? Щото след около към 2-3 години мое се жидим по магистралата...
Да бе супер лузър, само дето ти си продаваш телевизорите и секциите за да си земеш игла докато мене ме возат в новата С класа и ми редят линийки. \Първоначално написано от justinsfhc
/
Ми могат - тъпчат, и то защото аз искам така, защото тоя човек дето ме тъпче е 15 класи над тебе и умствено и финансово и физически. Ти можеш ли да заведеш гаджето си до египет за нова година, ти не можеш гъза да си избършеш ако майка ти не е купила артия.Първоначално написано от exploitedteen
Дете!!!Смешна си!!!Незнам дали това ти е целта ама с това не ставаш по "готина" незнам дали ме разбираш ама с тая ти работа най много може само да станеш както някой по на горe беше казал "BYE BYE LIFE!"Първоначално написано от Стеснителната
".... so ... can we move on?!!!"
Click
narkoticite sai mogat da wi dokarat do dunoto na toq gaden jivot deto v momenta go vodqt mladite v BG. vzemete se osuznaite i az sam pushila treva no samo tova. ne pravete greshkata da potuvate v toq shit
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Как па реши че ще стана по готина? Ти знаеш ли изобщо кво е кока?Първоначално написано от Death_F
![]()
@стеснителната,
еми както ти се изрази за експлойтед ("ти не можеш гъза да си избършеш ако майка ти не е купила артия.") еми и така мое да еама се чудя... ти дали ще можеш ако го няяше гаджето ти?
БДУ да се хвалиш с парите си е само израз на комплексарщина![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
...ама не ти сериозно си смешна...Първоначално написано от Стеснителната
".... so ... can we move on?!!!"
Click
az li se boda be murlo nasrana vzemi pro4eti bukvara za purvi klas i togava mi obqsnqvai v kvi koli te vozqt.skapana 6avrantiq,kuha si kato leika be,tupa naduvka bez pokritie,vsi4ko ti e dadeno na gotovo,lapai pi6ki i da te vozqt,dreme mi na kura,pucai koka i umri na 25.svetut 6te e po-dobro mqsto bez teb,tupa 6murka4ka sduhana.umrete i ti i vsi4kite ti kolegi na heroin.mrusni bokluci.stiga si mi spamila temata.hodi da 4ertae6 i ne mi se pravi na mnogo znae6ta,nqma6 gram ideq kakvo si puha6 v nosa 6toto za da ne te ostavqt na popravka po himiq v deveti klas si dala na daskala da ti na4uka zadnika.dori nqma6 i qsna ideq za6to se drusa6.prosto znae6 4e e "qko","kokata e klasa",nali.ne si po-razli4na ot 6ibanite herci.te pone pravqt ne6to za da se sdobiqt s pari,kradat,obirat ku6ti,a ti qde6 sperma be murlo.kato ti okape grozniq nos sled tri godini 6e razbere6 za kvo stava duma.az narkomanite gi pra6tam v bolnica,pri tova ne za da si lekuvat narkomaniqta a s4upenite 4eliusti i licevite frakturi.i ti si za tam.Първоначално написано от Стеснителната
Много хубава статия .Добра информация даваш . Можеше да дадаш подобна и за другите наркотици - амфетамин , кокаин , алкохол ..
Та много ми е интересно кой е тоя елитен наркодилър , дето хем е умен , хем има Ц класа и зарябява някво момиче ... Много трябва да си горда , ама знай че тоя сигурно не е зависим и въобще не му пука кво ще стане с тия като тебе.Колкото повече хора зариби , толкоз поече клиенти.Тои на теб мое ти го дава безплатно , ама на някои които ти зарибиш няма да е безплатно и пак ще печели , може и Ес класа да ти купи . Голяма газарка .. =D>
Умираи млада щом искаш .
А пък за тия които могат да си позволят кока , е браво , тя е сигурно по гадна и от хероина .
Може да сте някви богати , бля бля , ама сте пълни малоумници . Аз съм щастлив че такива са родителите ми , че никога не бих посегнал към нарцотиците.
emi vijte kvo... otnosno kokaina - tva si struva da go probva6 vednaj. tva e nai dobriqt narkotik. imenno za tva e skyp. po-to4no ne e tolkova qko s banknotkata i magistralkite. po-qko e da go pu6i6. to togava ve4e si se kazva CRACK. ama v bg mai ne e mn razprostraneno. karai... ta kakto kazah - struva si da go probva6 1, e taka - prosto da si vkara6 himi4nata mu formula v kryvta si :P ina4e da si go buta6 tva v nosa vseki den si e jalko. i za nosa, i za mozyka ti nai-ve4e. 6oto vapreki 4e nqa fizi4eska zavisimost, to psihi4eskata e ujasno golqma i bez koka mozy4nite ti kletki ili 6e izvyr6at samoubiistvo, ili 6e te pobyrkat tebe samiq. taka 4e - po-poleka s drugs. ako realnostta e tolkova 6ibana - emi koz4e! a ako imate qk jivot - emi vyduh! tva e. ot drugo nqa smisyl...moe i gybki za experince
![]()
Темата наистина е много добре написана, поздравления =D>
Леле така и не схванахте колко жестоко ви ебава Стеснителния.
Май само ти не разбра кой кой ебава.Първоначално написано от xcasey jonesx
![]()
Ami az moga dori da se zakalna che twa e pisano ot chowek koito e probwal heroin nqma ot kade da se znaqt tezi neshta ot chowek koito e prochel knig ili statiq za heroina za kickowe za gadene i za tem podobni az lichno sum wzemala heroin nikoga nqma da go kriq twa neshtu ot heroina i morfina bih predpochela heroina ot smurkashtite weshtestwa i heroina sushto bih predpochela heroina i znam che polowinata pone ot was sushto biha naprawili taka!!!
a puk i miliardi da imam az coca nqma da zema po hubu da disham kale sushtata ruta dori po dobre tui che heroina e 1000000000000000 puti po qk ot cocata
cocata en e losha ama mnooalko durji lepiloto po hubu