.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Как да и предложа

Смятам да предложа на едно момиче,но съм малко неопитен и незнам точно как.Дайте съвети.Ако може помогнете ми с примери как вие сте предложили на вашето гадже или как гаджето ви е предложило на вас.

Град
    podir surceto na edin 4ovek
    4ove4e vie poznavate li se?vij sega,otiva6 kazva6 i go bez domluvki,no gledaj da ste nqkude vse pak nasame.uspeh .
    vqrvaj za da vidish!!!

Guest
    Познаваме се горе долу добре.От 5-6 месеца вече се виждаме почти всеки ден.Рядко се случва да не се виждаме по дълго,защото сме от едно училище.По начина по-който се държи имам чувството че и тя ме харесва,но някой път е малко по студена от друг път.А аз направо я обичам.Това,че почти преодолях това че съм срамежлив го доказва.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от suga_suga
    4ove4e vie poznavate li se?vij sega,otiva6 kazva6 i go bez domluvki,no gledaj da ste nqkude vse pak nasame.uspeh .

Супер фен
    Град
    В България
    Виж сеа не трябва да стане с предлагане... твърде децко е!Каниш я да излезете и вече там ако нещата вървят то сичко си идва само Но в никакъв случей с предлагане! :P
    Успех

Град
    Sofiq Grad
    Цитирай Първоначално написано от ComiX
    Виж сеа не трябва да стане с предлагане... твърде децко е!Каниш я да излезете и вече там ако нещата вървят то сичко си идва само Но в никакъв случей с предлагане! :P
    Успех
    Da obyrnem vnimanie - DETSKO A ti priqtel molq te ne otivai pri neq s dumite iska6 li da hodime i tq da ti kaje KYDE ? Prosto otidete na kafence nqkoq sre6ti4ka pokaji i malko nejnost,pogledni q v o4ite trygni da q celuva6 i t.n. si4ko stava lesno samo trqbva da byde6 siguren v sebe si Aide uspeh
    Бъди Горда В Любовта
    Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ахахаха моя ми предложи насред филма в киносалона,и разбираш ли - на най-интересната част !! цт цт ..аз не отговорих разбира се веднага ,ама поне после имаше happy end .Иначе ти..ами вземи някое и др цветенце, избери някое усамотено местенце,и вложи малко въображение и мили думи.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    остаа и да е било когато и го дава в дупето.. мм
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Пич, ти брак ли ще й "предлагаш".....Леле.....май си 2-ри "б"...хахах, как познах!
    Всичко което казаха горе е правилно- ти луд ли си да й предлагаш да ходи с тебе.....Ако излезете и правиш дори най-изтърканите простотии ще е по-добре от "Искаш ли да станем гаджета?".....Ако наистина те харесва само ако излезете ще се разберете и без това....
    Пич много ясно,че не става с "Искаш ли да станем гаджета?".Просто питам как точно за да не се изложа пред нея.Както писах по горе ние се "гоним" от 5-6месеца(поне така на мен ми се струва).А относно възрастта ти гарантирам,че съм по-голям от теб,но не забравяй че някой хора са по срамежливи от други все пак.

Град
    V MisLIte ti, V DeiStViqTa ti..:>>
    Hvanete se zase4ete po nqkoi kypon ili v petyk ako izlizate, tancyvaite zaedno i ti trugni da q celyva6!spored men taka e po dobre otkolkoto da i trosne6 vyprosa "Iskash li da hodime?" ..nekfo naglaseno mi izglejda, dokato ako po4nete sas svalka i tq samata pove4e 6e se navie, 6ot samiq fakt, 4e q haresva6 tolko vreme, neq moje da q otblysne v posledniq moment..dokato pri svalkata moje da si pomisli 4e ot sega sa stanali ne6tata i..taka posle daje i da se faneteNe znam..dano da sam prava i da sam ti pomognalakusmet;Pp
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар(огромен).
    /забрана за ползване на такъв.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Каниш я на кафенца или на разходка и ако тя те харесва ще си проличи.Няма място за драми.Ай успех и да кажеш какво е станало после

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си