как може да не вярвате в Бог?! аз вярвам...въпреки всички лоши моменти и всички хубави...вярно е че гърците,славяните,прабълга рите са вярвали в страшно много богове и несъществуващи,но за Бог е доказано че е живял,че е помагал на хората и е вършел чудеса...и заради това са го разпънали на кръст!!! не съм чела библията,но учихме по История за Христос и в Библията се казва че когато настъпи краят на света Господ ще слезе на земята и ще даде на всеки му заслуженото...Освен това Господ е загинал изкупвайки греховете на смъртните,жертвал е живота си...А вие само защото сте изпаднали в криза и депресия(като korn_) и се чудите на кой да си го изкарате,обвинявате за всичко Господ(казвам го защото и аз мислех по този начин)...

Гледахте ли на Коледа "Горещо" с Венета Райкова?Е,там тя показваше кадри от божи гроб,от пешерата в която е роден Христос,минала е по пътя по който той е проповядвал...нз за вас,но аз много искам да посетя Божи гроб,защото определено там има някаква невидима сила и магия...

Господ съществува!!!