Lola nedei taka za La Vei be jena...tova 4e e evrein ne zna4i 4e ne e napisal dosta smisleni ne6ta.Da,kato vseki evrein i toi e usetil gudela na merkantilnostta i e napravil pari4ki pokrai curkvata na satanata.kato cqlo oba4e satanizmut mi e adski bolna tema..aaaadski...hahaha kakva ironiq i igra na dumi.vijte sega skupi deca(i ti exploitedteen ).Satanizmut nqma NI6TO ob6to s hristiqnstvoto.nito s koqto i da e religiq.satanizmut ne e eres.ne e sekta.satanizmut e satanizum.kak da go obqsnq.toi e totalniqt kontrapunkt na hristiqnstvoto.dqvolut e prosto protivoves na gospod.toi e drugata strana na monetata v hristiqnstvoto.a 6tom e taka,zna4i e 4AST ot nego.sledovatelno satanizmut ne moje da bude obvurzan s dqvolut kato simvol zadaden ot hristiqnstvoto,za6toto toi (satanizmut) otri4a VSI4KO,koeto hristiqnstvoto priznava.satanizmut u4i na sebeuvajenie,na materializum (koeto ima i lo6i i dobri strani),na tova da se vuzpolzva6 ot plutskoto,zemnoto,a ne da se pazi6 za nqkakuv izmislen svqt sled smurtta."ako te udarqt po ednata buza,razmaji mu drugata".tezi ne6ta s preklonenieto pred lukaviq i jertvoprino6eniqta sa dosta holivudski presileni...magiqta figurira,do nqkakva stepen,no pri satanistite magi4eskata energiq se 4erpi ot zemqta,ot zemnoto,ne ot nqkakvi svruhestestveni balamur6tini.ot vinraciite i energiqta koqto edno tqlo izrazhodva pri suvsem 4ove6ki ne6ta,kato naprimer...ako 6tete orgazum.estestveno,kato vsqko ne6to,satanizmut su6to si ima svoqta ekstremna strana.ima idioti,koito da re4em si vqrvat 4e ako vampirqsat i kolqt bebeta 6te stanat fizi4eski bezsmurtni.taka se rajdat razni nenormalni seriini ubiici,pedofili i t.n.poqvqvat se i sekti na sataninska osnova,izvur6va6ti 4ove6ki jertvoprino6eniq.pomislete oba4e,kolko podsektantski raznovidnosti na hristiqnstvoto znaete?ami 4e 6ibanite suedineni amerikanski 6tati se krepqt imenno na tqh.tam vsi4ki sa nqkakvi sektanti,baptistimanabaptisti,mormoni,kuramiqnkovc i,masoni...ekstremizum ima i v hristiqnstvoto i toi su6to e kraen i vzima jertvi.ekstremizum ima i v islqma.i kogato tezi dve ponqtiq se sbluskat se polu4avat nai-kurvavite bani v istoriqta na 4ove4estvoto.milioni hora sa izmreli v orujeen spor alah,gospod ili ako 6te6e 6ibaniq iehova sapo-veliki.krustonosnite pohodi sa se slu4ili po su6tata pri4ina.stotici hilqdi hora sa se klali za edin grad,v koito bog uj se e rodil...hilqdi sa slu4aite na samoubiistva v sledstvie na 4lenstvo v sekta...izob6to za kakvo si govorim...vsqko podobno vliqtelno qvlenie ima subektivna strana,koqto moje da dava nadejda,no i da vzima jertvi.obiknoveno se slu4va vtoroto.kogato se poqvi ne6to kato satanizmut,koeto te fokusira nad ejednevieto i ti kazva "jivei si skapaniq jivot dokato moje6,kolkoto i da e zle,6toto posle 6te si gnie6t trup" togava ima6 pravoto da izbere6 dali da se zamisli6 ili da se samobi4uva6 v 4akane na ve4niq zadgroben jivot.az predpo4itam purvoto...