.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Фен
    Град
    Sliven

ЗАМРАЗЯВАНЕ

абе хора кажете как да си замразя ухото мисля че така се казваше за да мога да се пробия без да усетя никаква болка....или пъпа все тая...

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Фен
    Град
    plovdiv
    emi s led,kak.ili po dobre se pahni v hladilnika

Фен
    Град
    Sliven
    да ама с лед няма ли пак да ме боли....колко време трябва да го държа...нищо незнам

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Фен
    Град
    plovdiv
    Em draj go dokato ti iztrapne yhoto i spre6 da go 4ystva6!!!Sled tova-my6ka6 s iglata i natatuk e lesno.Ili nai-dobre idi da ti go probiqt.

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Как ще си пробиваш пъпа сама ?? Иди да ти го пробият като искаш. Аз като ходих да ми го пробиват след като ми мина упойката 1 седмица не можех да се навеждам,че ме болеше пък камо ли ти ако си го пробиваш сама. Може да ти се въспали,то не може ами направо ще ти се въспали. Не дей праи глупости ..... Ушите ги пробиват за по 3-4 лв. с обичка в стидио закфо ти е сама да се тормозиш

п.п. Секфи хора има

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Фен
    Град
    Sliven
    абе аз имам 5 дупки на ушите и всички сам ги правила в студио не самичка и първата ми дупка на пъпа беше в студио ама се скъса и много ме доядя....ходих няколко пъти защото вече заздравя и исках пак да се пробия...но все го нямаше човека и сега самичка се пробих преди около час...то месото ми вече е умартвено и не ме болеше....

musik
    Guest
    lele ujas kak taka ti se e skusala?
    i sega izob6to li ne te bolq?

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Тфа и да го вида не мога го повярвам как сама тц не не

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Фен
    Град
    plovdiv
    omfg...nemam dymi prosto....kakvo napravih gospodi hubavo pone 4e ne te e bolqlo.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ludi hora mojesh da si dokarash nekoq infekciq!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    болката при пробиване на ухо е толкова малка че нищо няма да усетиш, няма смисъл от лиготии
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Kato biah malka se zanimavah s takiva ne6ta.Zna4i slaga6 si led ot dvete strani na uhoto i sedi6 ne si spomniam kolko moje bi 10-15 minuti.Su6to taka sum 4uvala,4e stava i s 6tipka.

Фен
    Град
    Sliven
    абе споко бе хора нали гледах как ми я правиха преди...всичко съм си дезенфикцирала няма проблеми.../да се надяваме/ + това както казах местото вече е умъртвено и не ме болеше.
    еми еи така скъса се разстоянието м/у топчето и обицата стана много малко и е скъса...

Мега фен
    Взимаш едно кубче лед и го държиш няколко минути на мястото, което ще дупчиш. КОгато стане готово, ще усетиш, че е доста студено, може и да те боли от студа. И няма да усетиш нищо.

Фен
    Град
    Sliven
    даммм вече разбрах и го направих благодаря ви..смятам темата за приключена

Цитирай Първоначално написано от krisi_sl
    даммм вече разбрах и го направих благодаря ви..смятам темата за приключена
    Тогава ще я заключа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си