.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: отчаяна...

Guest

отчаяна...

Здравейте и извинете ако съм объркала раздела, в момента просто не мога да мисля за това...чувствам се ужасно и наистина съм отчаяна...мразя се...никой никога не ме е разбирал, имала съм и имам приятели, доверявам се и оставам излъгана, наранена съм от всички и сега не знам какво да правя...родителите ми са пред развод...аз си нямам приятел, няма човек, който да ме харесва, а и аз сама си знам, че имам ужасна визия, но не искам да си умирам сама на този свят...изпаднала съм в някаква депресия от три месеца, не мога да спя, задушавам се, плаче ми се, а нямам сълзи, сърцето ми ще изкочи...загубих най-добрия си приятел, останах наранена, а приятелките ми се подиграха и ме оставиха сама...нямам на кого да се опра, няма кой да ми помогне, да ме успокои...едва се сдържам в клас, не знам какво да правя...нашите са застанили против мен и виждам, че скоро ще се разделят, не мога да им помогна, нито те на мен...правила съм хиляди опити за самоубийство и ще има един, който ще е последен, ще си изчезна от тук, пък нека на никого не му пука, никой няма да забележи, че поредният боклук в тоя живот вече го няма

Guest

Re: отчаяна...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте и извинете ако съм объркала раздела, в момента просто не мога да мисля за това...чувствам се ужасно и наистина съм отчаяна...мразя се...никой никога не ме е разбирал, имала съм и имам приятели, доверявам се и оставам излъгана, наранена съм от всички и сега не знам какво да правя...родителите ми са пред развод...аз си нямам приятел, няма човек, който да ме харесва, а и аз сама си знам, че имам ужасна визия, но не искам да си умирам сама на този свят...изпаднала съм в някаква депресия от три месеца, не мога да спя, задушавам се, плаче ми се, а нямам сълзи, сърцето ми ще изкочи...загубих най-добрия си приятел, останах наранена, а приятелките ми се подиграха и ме оставиха сама...нямам на кого да се опра, няма кой да ми помогне, да ме успокои...едва се сдържам в клас, не знам какво да правя...нашите са застанили против мен и виждам, че скоро ще се разделят, не мога да им помогна, нито те на мен...правила съм хиляди опити за самоубийство и ще има един, който ще е последен, ще си изчезна от тук, пък нека на никого не му пука, никой няма да забележи, че поредният боклук в тоя живот вече го няма
    nedey taka... ne vsi4ko e tolkova gadno.sigurna sam,4e ima pone edin tvoy priqtel ili rodnina,skoito da moje6 da pogovori6 i da pomoli6 za pomo6t... i az imah takuv moment na ot4anie,no pomoslih trezvo i se otursih ot tova 4erno mislene.opitai da pogledne6 na jivota s rozovi o4ila..(kolkoto i nevazmojno da ti se struva!)uspeh

Guest
    I az imah takuv period , no vsi4ko mina.Kogato imah nujda ot priqteli i nqkoi , koito da me podkrepi bqh sama.Taka che ne se predavai , prosto znai , che tova e losh moment .Sled loshiq idva hubav i posle pak losh.Nauchi se da namirash podkrepa v samata sebe si i produlji zaradi sebe si.

Фен
    Град
    София
    Моментите на отчаяни в живота не са малко!Настъпва фаза ,в която човек се пита за какво се бори ,за какво живее...но хората са казали живот се дава само веднъж!Не се предавай!Не опитвай опитите за самоубийство ,защото помни скоро ще срещнеш момчето ,което ще те обича такава каквато си и ти ще си кажеш добре ,че не го направих и не се самоубих!Горе главата!
    За развода на родителите ти - хората съжителстват заедно за да им е добре!Ако на важте ще им е по-хубаво разделени по-добре не ги мъчи!Успех и ако има нещо пиши пак!
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Фен
    Град
    метоживуркане ли? Ми под облаците...
    Аз не виждам какво те отчайва? Спомена ли на колко си години?

Guest
    Отчайва ме целия този живот, който водя...много пъти съм си казвала, че трябва да продължа напред, че трябва да се боря, но вече просто нямам сили, нямам подкрепа...наистина не останаха хора, които да вярват в мен и да ме подкрепят, не преувеличавам, нито искам да е така, най-много ме нарани най-добрият ми приятел, просто не издържах като разбрах Виждам, че съм безполезна и няма смисъл в мен, вече просто не ме е страх да умра и ми е все тая и без това не искам да се мъча повече

Guest
    Пиши ми на could_fly@abv.bg моля те!!!!!!

Guest
    Pishi mi na kat007@abv.bg molia te ...iskam da ti pomogna

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Ne znam koi, za koeto se izviqvam, beshe kazal: "Vinagi se usmihvai, zashtoto nikoga ne znaesh koi shte se vliubi v usmivkata ti". Ima nqkoi do teb, koito e zagrijen za teb, drug priqtel, no ti ne zabelqzvash ot otchaqnie. Svetat ne svarshva s edin priqtel-predatel, nito s razni vashki. Momichetat ne se obichame mnogo edna s druga. Tova e nabliudavan fakt. Zaebi gi i se ogledai okolo teb.....Ne pravi gluposti. Vseki normalen chovek izpada v periodi na depresiq. Gore glavata!

Фен
    Град
    метоживуркане ли? Ми под облаците...
    Гости, или просто госте,
    Pishi mi na kat007@abv.bg molia te
    Пиши ми на could_fly@abv.bg моля те!!!!!!
    Абе вие да не си търсите гадже?! Мисля,че момичето просто има нужда от подкрепа! Не мисля, че може да му я дадем, но може поне да и помогнем да разбере, че това е временно състояние!

Скъпа(ако мого да се обърна така към теб) , какви са твоите планове за живота и на колко си години?

Guest
    Вече нямам никакви планове за живот...имам чувството, че съм изгубила най-ценното за мен и всичко вече ми е станало безмислено...самата аз съм безполезна...на 12 съм...ако въобще има някакво значение вече...

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    ей няма тема в която да не покавете колко сте съпричастни и "крастноречиви"..тктц българска простащина ..нямам какво да коментирам....

хей мъничка виж понякога живота е мекоа казано ужасен...и самоубийството е най-тъпия начин да се отървеш. ако изобщо е начин... За Бога! Плаче ти се, плачи... искаш да крещиш и да мразиш всички..давай, но не прави глупости.. Малка си още- да.. и живота е жесток към теб - да.. Сега може да не виждаш изход - номално е .. И като човек, който на твоята възраст претърпя горе долу същия катаклизъм ще ти кава едно - Стискай зъби и продължавай...това друго не може да се направи... Миличка, колкото и да не ти се вярва, сред всяка буря, колкото и страшна да е отново изгрява слънце... Просто се опитай да намериш начин да продълвиш и да не се отчайваш или предаваш.. аз лично се затворих в един измислен свят - постоянно четях и така оцелях..ти намери друго, нещо което ще те разсейва.. Създай си твои свят и бъди господар в него докато твоя свят се нареди.. а той ще се подреди повярвай ми.. и след това ти ще си тази която ще е пораснала много над другите и ще бъдеш човек. стойностен и истински, човек усетил болката и ценящ щастието... Пожелавам ти за сега просто да бъдеш силна.. и знай че в живота ненаказано действие няма... успех.. А ако ти се говори с човек който горе долу знае какво изпитваш можеш да ми пишеш.
    ..
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

И моите родители са разведени и да не би да съм тръгнала да се самоубивам? Глупости.Това си е техния живот и колкото и да ми е тежко нищо не мога да направя.Това не означава,че не те обичат.
    Най-глупавото нещо е да правиш опити за самоубийство.Мислиш ли въобще колко живота ще съсипеш след това?

Град
    Bourgas
    Здравейте!Случайно видях тази тема и си казах я да надникна!!!Просто това което мога да допълня е 4е наистина си в много гадно положение но не се отчайвай живота е това препядствия а най-ужасното и непростимо нещо е да се пробваш да се самоубиваш!
    You must know: The love is on the top!

Супер фен
    Град
    В България
    Самоубийство ли??!Дори и не си помисляй за това..!Определено това не е решението да избягаш от проблемите си.Да,знам колко е лошо,но твоят проблем има решение!Помисли колко неща от живота ще пропуснеш,ако направиш тая грешка!А ти не искаш,нали!!??Помисли и какъв приятел ти е бил онзи,който те е предал??Сигурно има хиляди хора,които чакат да се сближат с теб,но ти до сега просто си ги отблъсквала.Е сега е шансът за нови приятели!

Фен
    Град
    Добрич
    Razbiram te mili4ka,mnogo dobre.I moite roditeli vse edno sa razvedeni.Postoqnno se karat,nqmam mira ot skandali.Aha ne6to da zatihne i aide nanovo.Da ti kaja hilqdi puti po dobre e da se razvedat roditelite ti otkolkototo vsqka ve4er da si svidetel na skandali i tn.Taka 6te e po dobre i za teb i za roditelite ti.Te vse pak sa vuzrastni hora i znaqt kakvo pravqt.6tom sa stignali do izvoda,4e trqbva da se razdelqt zna4i ima za6to,ne6to kuza v otno6eniqta im i te vzimat pravilnoto re6enie spored men kato se razdelqt.Ti si o6te tolkova malka,mlada,na 12 godini si.Ne pravi neobmisleni ne6ta za koito posle 6te se razkaiva6.Roditelite ti te obi4at i ako im spodeli6 spokoino kakvo ti e,edva li 6te ti oburnat grub.Prosto sega sa obsebeni ot tqhnite si problemi i za tqh si malko vstrani,no te te obi4at,budi sigurna v tova.Pojelavam ti kuraj,ne se predavai i ni ovedomqvai za v bude6te kak se razvivat ne6tata.
    BUDI SILNA I GLEDAI SAMO NAPRED....
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си