Здравейте и извинете ако съм объркала раздела, в момента просто не мога да мисля за това...чувствам се ужасно и наистина съм отчаяна...мразя се...никой никога не ме е разбирал, имала съм и имам приятели, доверявам се и оставам излъгана, наранена съм от всички и сега не знам какво да правя...родителите ми са пред развод...аз си нямам приятел, няма човек, който да ме харесва, а и аз сама си знам, че имам ужасна визия, но не искам да си умирам сама на този свят...изпаднала съм в някаква депресия от три месеца, не мога да спя, задушавам се, плаче ми се, а нямам сълзи, сърцето ми ще изкочи...загубих най-добрия си приятел, останах наранена, а приятелките ми се подиграха и ме оставиха сама...нямам на кого да се опра, няма кой да ми помогне, да ме успокои...едва се сдържам в клас, не знам какво да правя...нашите са застанили против мен и виждам, че скоро ще се разделят, не мога да им помогна, нито те на мен...правила съм хиляди опити за самоубийство и ще има един, който ще е последен, ще си изчезна от тук, пък нека на никого не му пука, никой няма да забележи, че поредният боклук в тоя живот вече го няма
nedey taka... ne vsi4ko e tolkova gadno.sigurna sam,4e ima pone edin tvoy priqtel ili rodnina,skoito da moje6 da pogovori6 i da pomoli6 za pomo6t... i az imah takuv moment na ot4anie,no pomoslih trezvo i se otursih ot tova 4erno mislene.opitai da pogledne6 na jivota s rozovi o4ila..(kolkoto i nevazmojno da ti se struva!)uspeh