- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- отчаяна...
ей няма тема в която да не покавете колко сте съпричастни и "крастноречиви"..тктц българска простащина ..нямам какво да коментирам....
хей мъничка виж понякога живота е мекоа казано ужасен...и самоубийството е най-тъпия начин да се отървеш. ако изобщо е начин... За Бога! Плаче ти се, плачи... искаш да крещиш и да мразиш всички..давай, но не прави глупости.. Малка си още- да.. и живота е жесток към теб - да.. Сега може да не виждаш изход - номално е .. И като човек, който на твоята възраст претърпя горе долу същия катаклизъм ще ти кава едно - Стискай зъби и продължавай...това друго не може да се направи... Миличка, колкото и да не ти се вярва, сред всяка буря, колкото и страшна да е отново изгрява слънце... Просто се опитай да намериш начин да продълвиш и да не се отчайваш или предаваш.. аз лично се затворих в един измислен свят - постоянно четях и така оцелях..ти намери друго, нещо което ще те разсейва.. Създай си твои свят и бъди господар в него докато твоя свят се нареди.. а той ще се подреди повярвай ми.. и след това ти ще си тази която ще е пораснала много над другите и ще бъдеш човек. стойностен и истински, човек усетил болката и ценящ щастието... Пожелавам ти за сега просто да бъдеш силна.. и знай че в живота ненаказано действие няма... успех.. А ако ти се говори с човек който горе долу знае какво изпитваш можеш да ми пишеш.
..
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...