.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Шкембе
    Guest

След като ям шкембе,,,

Имам проблем. Всеки път след като ям шкембе след 5-6 часа започват тежките мигове в кенефа... Държи ме по 3-4 часа и през 20-на минути търча към ВЦ-то... На всичкото отгоре ми пари на задника, супер болка!
    Не мога да не ям шкембе! Не мога да ям шкембе без люто. Тъй че избийте си от главата такива съвети. ОКЕЙ!?

Еж повечко хлебец. И дъвчи добре.

Фен
    Град
    метоживуркане ли? Ми под облаците...
    OT TEB ZAVISI!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ем щом отказваш категорично да намалиш лютото поне ограничи малко яденето на шкембе.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Категорично ама КАТЕГОРИЧНО си забрани КИСЕЛО, ЛЮТО, СОЛЕНО ,ПЪРЖЕНО и ГАЗИРАНО поне 3 месеца независимо дали имаш подобрение или не. Ако не желаеш да си направиш някой гастрит или язва НЕ КАЗВАЙ, ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ ШКЕМБЕ И ЛЮТО!!! Просто го спри за малко!! Че имаш възпален колон е ясно от повиците за ходене по голяма нужда и болката, но че е много вероятно да имаш ХЕМОРОИДИ е повече от сигурно!! Пази се сега за да не си навлечеш изключително сериозни проблеми в бъдеще.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Категорично ама КАТЕГОРИЧНО си забрани КИСЕЛО, ЛЮТО, СОЛЕНО ,ПЪРЖЕНО и ГАЗИРАНО поне 3 месеца независимо дали имаш подобрение или не. Ако не желаеш да си направиш някой гастрит или язва НЕ КАЗВАЙ, ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ ШКЕМБЕ И ЛЮТО!!! Просто го спри за малко!! Че имаш възпален колон е ясно от повиците за ходене по голяма нужда и болката, но че е много вероятно да имаш ХЕМОРОИДИ е повече от сигурно!! Пази се сега за да не си навлечеш изключително сериозни проблеми в бъдеще.

напълно съм сагласна с това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си