- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влибен съм във филмова героиня!
Уби детското в менеПървоначално написано от the_green_man
бахти вееее
П.С. Хора незнам защо ама виждам някакво едно такова цикламено...мисля че нещо ми има...това е сериозно наистина![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
тая мацката от Megas XLR МНОГО МА ЗАРИБЯВА !!!
БЕ ВИЕ ТУКА НЕЩО НЕ СТЕ ФРЕД!
Я ФАНЕТЕ ДА СА ОСЪЗНАТЕ ЧЕ КОЛКОТО И ДА ЛЪСКАТЕ ПРЕД DEEDEE,MANDY,KIVA ТЕ НЯМА ДА ИЗКОЧАТ ОТ ТVто И ДА ПОЧНАТ ДА ВА....
![]()
Оле... Манди колко е яка! Вече си дръпнах всичките и серии и я гледам по цял ден! Бахти парчето е, честно!
леле манди ако беше истинска аз лесбийка ставама грим..уау
![]()
"Целувка за лека нощ"
Ооооо...Порасни тва са бебешки неща,че си лудо влюбен в филмова звезда...Никога не си я виждал на живо,кой нзае колко пластични операции има,колко недостаци има в характера.На живо не е тва което е в филмите!!!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
az sam vlubena v Johny Bravo
axXAXxaxAXxXAXXAXAxaxaxXAxxX![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne moga da si poema vazduh ot smqh
![]()
Skypi, sachuvstvam ti
I moita lubov e nespodelena ama pone ne podskacha narisuvana po tv
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Искам Ди Ди ( от 'Лабораторията на Декстър') на задна прашка!![]()
Какво да се прави, несподелена любов.![]()
4-way with Powerpuff Girls!!
I am in your fridge stealing your foodz!!
Pa kak sym se navila na Pinokio, ne vi e rabota da znaete. Vsqka vecher go synuvam kak si praim frenska liubov, sutrin se sybujdam podmokrena, sluchvalo mi se e i orgazym da polucha... Ama i na bashta mu - Djepeto ne otkazvam, star kockar e toi...
I`m trying to make your dreams come true...
abe vie kfo znaete be az sam vlubena v nai dobriq fr na scooby doo
Oo epa i az iskam Edd da mi go na4uka , ama kvo da se prai deba ...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
По-скоро само говориш глупости мацка... "искам да ме начука" - пф...
Ще начука и после ше ревеш цял живот![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
pi4 q se stegni we mandi ot grim hahahahakoq e taq we?
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
bravo be dobra 6EGA VLIUBEN BIL V MANDI XAXA dali nqkoi ti se vurza ?
crazy frog rulzzzzzzzzzz!![]()
![]()
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Ти нещо си пил...
Човек бъди в реалността...почнал си да бягаш от училище за да гледаш филмчето,сори ама ти не си добре...Реалните момичета са за теб,а не некви героини...БЪДИ РЕАЛИСТ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен пък "детската ми любов" е....Капитан Планета...нали знаете колко як и мускулест беше....аууууууу![]()
Еее finaly някое маце да НЕ каже - "аз харесвам мърши"
Браво мацка! Капитан планета е верния път![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
lele 4ove4e ti ne si ured bojeeeee ebsi ujasa
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Taq tema e po skoro fun, tui 4e ne mu pi6ete na 4oveka kolko e zle a pi6ete koi narisuvan sladur iskate da iz4ukatetva e ideqta... uhu..
I.R. is sexy!
I am in your fridge stealing your foodz!!