- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С нея сме само приятели!
Здравейте! Реших и аз да пиша тук за да си споделя проблема и да получа някой съвет! Става въпрос за едно момиче от моето училище, в което съм страшно влюбен! Значи познаваме се отдавна, но нещата между нас не се получиха и мисля че аз съм виновенМисля си, че отначало имаше доста голям шанс да се получи нещо между нас. Обаче не стана
Наскоро тя си хвана гадже от нейния клас
Обаче оттогава станахме доста добри приятели! Даже тя ме търси като приятел! Обаче за мен това си е жив мазохизъм - вярно е, че ми е много приятно, когато тя е наблизо ама като ги видя двамата с гаджето и направо умирам
И сега не знам какво да правя! Не искам да отказвам приятелството и, а пък си и мислех да и кажа за това, че съм влюбен в нея! Поне да разбера дали и тя е имала нещо към мен в началото (както си мисля) Обаче не знам дали това няма да развали приятелството ни
Вие какво ще ме посъветвате да направя? Да и споделя ли, че я харесвам или не? Да си останем ли приятели или да гледам да я отбягвам като приятел, макар че и тя иска да сме приятели?! Благодаря ви предварително за съветите!
govori s neq i razberi dali ima dori minimalen shans, da se polu4i neshto, ako ne po-dobre bqgai dale4, ina4e nqma zabravqne...
USPEH!!!
Hoy volv
suglasen sum!!! pogovori s neq prosto i se razberete kakvo stava. uspex
Ako bqh na tvoe mqsto, v podhodqsht moment shtqh da i spodelq, che skoro sam imal silni chuvstva kam neq, no tq ne mi e otvarnala, koeto me e nakaralo da se otdrapna. Togava tq trqbva da ti kaje dali e bilo nerochno ili ne e znaela....Togava ili shte si priznae, ili nai-malkoto shte ti stane qsno kakvi sa i chuvstvata. No v podhodqsht moment, ok.....neka da ne i doide kato gram ot qsno nebe. Shte se stapisa taka.
Uspeh!!!
az sam v po4ti sa6tata sitoaciq...samo 4e pri men mom4eto v koeto sa vlubena e ot moqta kompaniq...s nego adski mnogo se uvajavame toi me 4uvstva mnogo blizka.Imali sme nqkolko burni ve4eri no samo tolkova!!!mnogo pati sam iskala da mu kaja 4e ne moga da jiveq bez nego i t.n. no znam 4e ne6tata mejdu nas 6te se promenqt i moje bi nqma da me 4uvsva tolkova blizka i za tova ne se prestra6avam. no naistina bolkata e golqma kogato izlizate zaedno a nqma6 smelost da mu kaje6...
![]()
abe xora mnogo ste mi stranni taka! stax vi e da go pitate nego/neq dali izpitva ne6to kam vas!Ami dobre tva e moqta re4 koqto q kazvam mnogo 4esto v toq sait i ve4e mi stava dosadno ama aide ot men da mineznai prestavete si slednoto 4oveka kogoto xaresvate/obi4ate/vlubeni v nego izpitva su6toto kam vas no i toi se straxuva da vi popita za6toto smqta kakto tebe 4e moje da ne ste su6tite priqteli!Ami ako naistina e taka i ti ne go popita6 i sled vreme 6te se 4udi6 ami ako q(go) bqx pital/a kvo 6te6e da stane ako i toi izpitva6e su6toto kam mene?taka pone 6te ste 100% sigurni i nqma da vi 4ovurka ne6to ot vutre!!! pomislete si dali si zaslujava da premul4ite! stisnete zubi i go kajete ili ako vi e mnogo trudno napi6e6e 1 pismo
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Първоначално написано от нещасния приятел
Welcome to the friend zone...![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
Е какво да и кажа??? Ей, знаеш ли кво, аз съм влюбен в теб, ти харесващ ли ме?Не знам как да и го кажа, за да не се стресне! Кога би било подходящото време и ситуация?
po-dobre pogovori s neq,kaji i za 4ustvata si..i zapazi priqtelstvoto i..smisul kaji i 4e si inlove v neq no iska6 da si ostanete priqteli..ako ima6 tyrpenie moje i da se polu4i ne6to![]()
nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq
Аз те съветвам докато обикновено си лафите да загатнеш само и да я попиташ уж на серизно,уж на бъзик имала ли е некви чувства към теб преди,да я питаш как се чувства сега със гаджето,обича ли го,мисли ли че има шанс връзката им да продължи.Ако наистина е влюбена във гаджето си по-добре малко се отдалечи от нея,защото наистина така само ще страдаш.Но пък ако има шанс и нещата между нея и приятеля не вървят,опитай се да я спечелиш,да прекарваш повече време с нея и да оставиш поведението да говори за чувствата ти![]()
axa evalata za tva !Първоначално написано от exploitedteen
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Nai-dobre e da si ostanete priqteli i da ne se zanimava6 s vruzka ako tq ne te haresva a ska da ste samo priqteli.S vremeto koi znae moje da q zabravi6.USPEH