Забавен си...
Последното нещо, с което се разбива LMR (last minute ressistance - тоест това за което ти пишеш) е упоритост и логическо ниво.
Можеш да и кажеш 100 интересни реплики и резултата ще е пак нулев. Защото влизаш на логическо ниво - а там играта е загубена. Не вярваш - пробвай всяка от твоите реплики в истински случай и виж сам резултата? (най-много да стигнеш до глупав спор - на логическо ниво (примерно):
Тя - трябва да се прибирам мама ме чака.
Ти - обади и си, че си при приятелка.
Тя - ама тя ще се тревожи и така.
Ти - е защо пък - обади и се.
Тя - е не искам да и се обаждам и да я лъжа.
Ти - е това не е лъжа - дъра-бъра...
.... (загряваш ли)
- тоест пак загубена игра).
Има много техники за разбиване на LMR - и нямам нито желание, нито време да ти ги пиша всички, но ето ти 2:
1.
Ти - целуваш я.
Тя - "Не трябва да правим това."
Ти - "Наистина мисля, че не трябва да правим това" - "и знаеш ли - изплези си езика" (целуваш я по него) "и това не трябва да правим" - "изобщо не трябва да правим така" - продължаваш - "лошо момиче" ... и т.н. (вкарваш я в транс - съгласявайки се с нея на логическо ниво - и същевременно действайки изцяло на емоционално).
2.
Freeze out - (разваляш атмосферата - но много е важно да не се нацупиш или намръщищ, или ядосаш - изобщо абсолютно спокоен) - загасяш свещите, спираш музиката, усилваш светлината и сядаш на компютъра да си проверяваш пощата.
Тя: Но какво?
Ти: Нищо - когато момиче каже не - за мен това значи не, не се сърдя или цупя, но просто когато ми каже не - това убива всякакво романтично настроение в мен и това много ме отблъсква. (продължаваш с игнор-а).
След 5-10 мин. сама ще дойде при теб - ако поне малко те харесва - и пак продължаваш играта - при всяка съпротива - freeze out (2 крачки напред - 1 назад).

-Slayer

п.с. LMR - ако е силен - значи предишните ти фази куцат - трябва ти "комфорт билдинг" с мацката от 4 до 7 часа за да намалиш риска от LMR накрая. Колкото повече фази прескачаш или не изиграваш добре толкова по-силен LMR ще имаш накрая...