- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Sv.Valentin i vie?
otdavna si mislex da pusna takava tema ama vse me murze6e! ta idva tozi za nqkoi xora lubim prazink za drugi ne! ta tezi koito obi4at i xaresvat tozi praznik kak si prestavqte IDEALNIQ prazink? idealnata ve4er?
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Mii romati4no :P
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
mi 4esno da ti kaja azneobi4am da si prava nevi planove za na pred 6oto vinagi ne se polu4avat za tva ne si prava planove za napred![]()
![]()
![]()
nai-vajnoto e da si s 4oveka s koito obi4a6. Az 6te go prekaram taka i zatova se radvam mn i s neturpenie go o4akvam!!! A kude 6te sum na praznika nqma nikvo zna4enie za6toto 6te sum s liubimata!![]()
Az si predstavqm..banq palna s lista ot rozi kato na edna reklama po nova televizia!!!I palna vana..s pqna i mehur4eta i vatre da leji nqkoi adski krasiv maj..po vazmojnost da go obicham i toi da me obicha!!!i do vanata v pletena koshni4ka da ima botilka 4erveno vino s dve kristalni 4ashi..oleee mnoo se zam4tah!!!
Oo ti me vdahnovi,mai tazi no6t nqma da spq...me4tii...utre moje da drasna ne6to tuk :PПървоначално написано от incheto
e tva verno si e perfektnoto izkarvane na kakavto i da e praznikПървоначално написано от incheto
![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
защо форума бъка от такива теми?!![]()
не е нужно да има причина/повод, за да прекарам добре с любимия човек!
може да се намери и простичка романтика, чара на идеалните неща е в това, че те не са точно идеални
"Целувка за лека нощ"
Ех...14 февруари според православният календар е Трифон за резан...Аз като типична лясковчанка ще празнувам тоя празник с най-добрата си приятелка DEATH^F...айде Мани здравата ще се напием,ще го отпразнуваме незабравимо...иска ми се да празнувам Свети Валентин ама ако дай боже другата година здраве и любов тогава :P
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Az togava imam rojden denMnogo se kefa...No tazi godina ostanah na suho-nqmam si gadje,nqma s koi da go praznuvam
Nishto de ima o6te vreme
![]()
Mdaaa...{}Първоначално написано от ^^kotenceto^^
az o6te neznam dali 6te sam mn happy na toq den ili 6te sam na trifona
Ako pita6 mene backa tova e nai maumniq sa6testvuva6 praznik v celiq svqt. Prosto e super smotano. Tova si e nai obiknoven den nevijdam ni6to smecialno. Li4nao az tozi praznik go nenavijdam
i tva e obektivno mnenie
Първоначално написано от priti_kiti
![]()
При мен е същото.
moqt lubim 4ovek mi kaza 4e 6te e na rojden den i 6te praznuva trifon zarezan,a ne sv,valentin!kak mislite se 4yvstvam???
Jivotut e musica,a BOG e DJ!
preebana i izostavenaПървоначално написано от podivqlata
ми све още не съм намерил човек с който да празнувам Свети Валентин,но Трифон за резан сигорно ще го празнувам с компанията![]()
az oniq den se zapoznax s 1 momi4e oba4e nz dali mojem da uspeem do 14-ti mn mi e 4udno vupreki 4e tq dava mnogo zor!!!![]()
![]()
![]()
Az mai nqma da sam s nikoi dano ne e taka ina4e den kato den za6to li samo az go priemam taka![]()
LuBovTa E sLqPa!!!
[/b]S moq se vijdame ama za malko i si mislq 4e nqma da se seti za men na Sv.Valentin![]()
[b]
ooo za vas ne znam ama za na 13 sre6tu 14 sum na rojden den i 6e praznuvame su6to trifon zarezan, mnoo qsno! ne mi se misli samo za sustoqnieto mi na sledva6tata sutrin! A sv. Valentin az ne praznuvam sorry
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it