- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mislite li 4e trqbva da i kaja ... ?
lele....dokude stignahme..na 13 godini milata sex prawila..mene da pitash ne kazwai na maika si,nadali she ti se zaradwa i she se zagordee s teb !![]()
Абе кво ви става бе хора?Какво като е правила секс на 13-ако си е със същия партнъор къв е проблема?Защо пък трябва веднага да я изкарвате курва?И аз прайх секс на 13 и вече 2 год и 7 месеца сме заедно с това момче,какъв е проблема пък да имаш сериозна връзка само не разбрах....?
А по темата по добре не и казвай все още по-добре изчакай...
[quote="Sweet^F"]Абе кво ви става бе хора?Какво като е правила секс на 13-ако си е със същия партнъор къв е проблема?Защо пък трябва веднага да я изкарвате курва?
Da saglasna sam sas Sweet^F niama smisal da ia izkarvate kurva!Tia e svobodna da pravi kakvoto iska! Vse pak jivota si e nein!Aide ostavete momi4eto!Po temata: Kakto ti si reshish, az kazah na maika si kogato pravih za parvi pat sex!![]()
Game-sex!Play the game!
тука има ли някой нормален ?!?
вий на колко почнахте?!? познавам само един двама на нейните години,които са зелени!А и тя не ви пита дали е правилно или не,а дали да казва на майка си!
Кво ви става?!?
Отговор:не и казвай!И мойта ми беше първа приятелка докато не разбра,сега всичко е ОК,но тогава беше....мълнии и гръмотевици...прави квото си знаеш,но си трай!
a weti normalnali si znae6li kvi problemi moje6 da ima6 s tvoq"polov jivot"na taq vazrast ama ve4e si go napravila taka4e spored men ako maikati8 ti nekva deto e s po savremenno mislene moje i da ne te ubiq![]()
![]()
![]()
![]()
ama vse pak kakvo si misle6e 4e na 13 si gotovo li
![]()
![]()
![]()
![]()
kak moje ti si o6te edno malko malko momi4ence taka4e nz po dobre se molq zavbade6te da nqma6 problem zaradi tova za6toto togava maikati 6te e samo malka malka 4ast ot celiq problem.![]()
![]()
![]()
awe momi4e znae6li ko moje da ti stane nene mnooooo si zle
po-dobre se zape4atai otvsqkade![]()
![]()
i ne go pravi pove4e do kam 1516 godi6na
da se nadqva6 pone da ne razbere nqkoi 6oto ako maikati razbere 6te te ubie![]()
awe vie ste mn zle we.6o da ne pravi seks momi4eto?6om i xaresva da pravi
Абе хора, свободна страна сме, всеки сам си взема решението кога, къде, с кого, макар че от друга страна това говори негативно за цялата сексуална култура на младите хора...Но ние нямаме право да съдим момичето...
По темата - ми честно казано не й казвай, защото много ще я разочаоваш. От вас едва ли чак ще те изхвърли, едва ли ще те убие-майка ти е, а майките могат да понасят много повече отколкото предполагме, но все пак. Доста ще я заболи жената. Но внимавай какво правиш, просто умната![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
emi da vi kaja ako pitash mene p1k e super che si se sexila na 13 godinki zashtoto kato go napavish po malka ne boli zapovqdai pri nas vav lqskovec da pogovorim po vaprosa.
KoLKoTo PoVeChE, ToLkOvA PoVeChE
abe 6tom e bila gotova ni6to ne i pre4i da pravi sex na 13 nqma opredelena granica na kolko da pravim sex seki kogato e gotov, hem 6te trupa opitaz po4nah ot 15 i sam m ot varna
Ми аз го направих на 13 години за пръв път и майка ми още нищо не знае, и по добре зщото ще се побърка.
Abe kvo praish be malkata ti normalna li si na gajeto mi sesra i e na 13 i kar ia vidia vse edno gledam momi4e purvi klas kak moje be i za kvo sia po gotina li si ????? kvo ? nz abe ama kvot si znaesh prai abe to teoritichno shtom si nz vuzrast det si polovo zriala i mojesh da imash deza ne bi triaalo da e stranno vse pak vsichki jvotni g opraviatama vse pak gluposti praish pulni...ne kazvai po nikuv nachin na maikat ishe ti izleze pres nosa i nishto niama da spechelish tia niama da te razbere ako na tova se nadiavash she i padnesh v ochite mnogo a tia she kaje na bashta ti i ot tam na tatuka ..po dobre se iznesi ot vas i hodi pri onia tapanar det te e ebal deba tapaka smota....
Каква е разликата между жената и батерията? - Батерията има и положителна страна.![]()
Тая малкат повлекана публично ленчуване и трябва \/
Недей казва на майка си... а пък " ако знае баща тиииииии " \/
Не, не....
Кой каквото иска да пише, но за мен просто това не е нормално!!!Бахти.... на 13 години да водиш полов живот =D>![]()
![]()
Две грешки ( едната вече допусната, другата може да бъде) :
1.За мен на тази възраст е твърдерано
да се започне полов живот..Но ти тази грешка вече си я направила, така че... и да пиша, и да не пиша - все тая!
2.Ако кажеш на майка си какво си направила, колкото и либерална и разкрепостена да е Не смятам че ще го приеме добре, даже изобщо не смятам че ще го приеме
По-добре замълчи ... изчакай поне 1-2 годинки още и тогава й кажи...
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
Prosto i kaji.Malka ili ne ve4e si go napravila.6tom si mogla da pravi6 sex,zna4i 6te moje6 i da si ponasq6 posledstviqta.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
Дааа! Определено си заслужава да споделиш!![]()
Първоначално написано от Minzuhar
ole ti v toq forum pishesh kolkoto da ne zaspish!? Nasqkade kadeto ti gledam postovete vse sa nqkvi prostotii , a ne po temata! Ti kato trepesh kokoshki i posle gi e**sh NQMASH PRAVO DA GOVORISH NA MOMICHETO!!!Vse pak ne go e napravila s PETEL !!!
![]()
![]()
![]()