- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- VIP BIG BROTHER
Tva 6e e golqmo 6ou.Nqmam turpenie da zapo4ne,ei 6e si umra ot kef.Az glasuvah za Konstantin i Katerina Evro.Gotini sa i dvamata i sum sigurna,4e pone ediniq ot tqh ako vleze 6te napravi golqmo 6ou,osobeno Kateto.Priznavam si makar i da q znam samo ei tei,bez da sum gledala neini filmi i tn,4e si e golqm obraz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
shte e qko da vidim kak se izlagat vaprosnite vip personi az glasuvax za Volen Siderov misla che nqma smisl da obqsnqvam zashto ako vleze shouto shte e na max![]()
![]()
![]()
![]()
Ами Вучков е интересна особа, но гаранция ти давам, че би отказал подобна покана!Той е един от хората с мнението, че подобен тип предавания "промиват мозъците" и надали ще приеме.
![]()
Дали ще го гледам зависи много от това кой ще е вътре...
Би било интересно дас се види как се спогаждат напълно противоположни хора като АЗис и Мишо Шамара
например...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Oh kolko sum zle,obarkah gi![]()
![]()
no vupreki tova iskam da u4astvat konstantin i Preslava
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mchi sigurno kato nqma kvo da pravq shte go gledam,vypreki che nqmam BG idol ili nqkoi koito mn da me kefi i edva li shte me interesuva mn mn
\/
уф, кой знай ква тъпотия ще е. иначе бих се кефил на Батето там, но той ще им погълне парите. ще ги изпие по-точно. бе за квото и да става дума предпочитам да се занимавам с други неща по това време на деня
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Glasuvah za Ico hazarta i Albena Vuleva![]()
Love:The key that unlocks the hars of impossibility