.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

imam nujda ot syvet

Imam dosta seriozen problem i chesno kazano nqmam ideq kakvo da pravq !Hodq s edno momche ot okolo mesec i toi si e napravo perfekten vyv vsqko edno otnoshenie-adski e mil,hubav e ,zabaven,nejen,gotin i si izkarvame super,vypreki che e dosta po-golqm ot men me razbira i mojem da si govorim s chasove,a i pravim strahoten sex,no...prosto nqma tyrpka!Kogato sme zaedno vsichko e okay ,no kogato ne sme ne samo che ne mi lipsva,no i chesto dori ne se seshtam za nego.Ot druga strana skoro se zapoznah s edno momche i pochnahme dosta chesto da izlizame s edna i syshta kompaniq,a naskoro stana taka che sluchaino izlqzohme samo dvamata i si izkarahme neveroqtno romantichno...bqhme sami na plaja i toi me gushkashe prez cqloto vreme.Sled tova ne sme se vijdali samo dvamata,no toi vinagi se dyrji qk0 s men i si lichi che me haresva,a i az si padam po nego zashtoto ne sme govorili ot dva dni i neska edva se sdyrjah da mu pratq sms..napravo sym ludnala.I sega problemyt- s ediniq imam bydeshte i sym sigurna che me obicha i dyrji na men,a drugiq e super neseriozen i nezrql,no naistina me privlicha...pls daite mi syvet kogo da izbera

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    a na kolko godini si ti i na kolko e tozi s koito xodi6????????? aaaa da i na koklo e toq drugiq. otgovori mi i az 6te ti otgovorq,ako moga da pomogna s ne6to 6te go napravq!!!

Guest
    na 16 sym tozi s kogoto hodq e na 22 a dr momche e na moqta vyzrast

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    mislq 4e (ot edna strana zaradi godinite) 6te e po-dobre da trugne6 s tva vtoroto mom4e a i ti sama kaza 4e ti e bilo super priqtno s nego (na plaja)!!! a tozi s koito xodi6 v momenta dori ne ti i lipsva kato ne ste zaedno,nali??? Moqt suvet e da trugne6 s tozi s koito si bila na plaja. a ne razbrax s koi ima6 bude6te i znae6 4e te obi4a i koi e neseriozen?????

Guest
    Sig sym che momcheto ,s koeto hodq v momenta naistina dyrji na men,a drugiq ...toi prosto moje da ima vsqko momiche-zatova ot edna strana sym polaskana che me svalq ,no ot druga se pritesnqvam che e neseriozen i che e jenkar.Mersi za syveta !Trqbva da pomislq seriozno kakvo da napravq

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    mmmmm vij tva malko promenq i uslojnqva ne6tata!!! No moje i da si prava 4e toi (vtoroto mom4e) ima nqkakvi 4uvstva 6tom kazva6 4e moje da ima vsqko momi4e a e izbral teb.

Prosto pogovori s nego i razberi dali naistina ima nqkakvi 4uvstva kum teb. Ako prosto si porednata mu broika vuob6te ne se zanimavai s nego!!!

USPEX

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Виж миличка... ти самата не знаеш какво искаш, а така трудно можем да ти помогнем...
    Това момче, което е на твоята възраст, сама казваш, че е женкар. От къде можеш да си сигурна, че няма да си поредната му бройка...
    Може би тази твоя "забежка" ако мoга така да я нарека идва точно от факта, че твоят приятел е толкова перфектен. Помисли в/у това... и при мен беше така .. точно, защото имах перфектния приятел не ми беше тъжно като го няма и ... на моменти не се сещах даже за него .. така почнах да се оглеждам за момчетата около мен и си намерих друг .. просто защото тази перфектност, която всички търсим .. бързо омръзва ..
    помисли какво самата ти искаш
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Виж,няма значение дали ще си със второто момче или не.Ясно е че не обичаш приятеля си.Да,той може да е перфектен,но няма лия тръпката,няма ли го онова парене под лъжичката и ускорения пулс,просто няма защо да си с него.С човека който си трябва да те свързва любовта,а не навика.Може той да е идеален във всяко едно отношение,но ако не е способен да запали пожара в теб,връзката ви просто ще е загубава на време и на чувства.След като вече се разделиш с приятеля си ,тогава започни да прекарваш повече врме със второто момче,опитай се да опознаеш максимално характера му и ако си убедена че той е човека,който може да те направи щастлива-бъди с него,но се постарай да бъдеш единствена в неговия живот,а не една от всички.Успех

Parvo ti sama trqbva da reshish kakvo iskash gledai ti da si dobre smisal na teb da ti e gotino!Kakvoto i da reshish dano da ne si razocharovana nz kakav savet da ti dam malko kofti e no ...

Guest
    Blagodarq na vsichki.Tokushto sk1sah s pritelq mi i mina dosta dobre,v1preki che mi kaza che pravq nai-golqmata greshka v jivota si...Kakto i da e mersi oshte vedn1j na vsichki koito otgovoriha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си