.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли рискували да загубите сериозна връзка, ако сърцето ви ви каже, че това е човека?

Гласували
53. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 54,72%
  • Не

24 45,28%
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    Somewhere In The Nothing...
    Не мога за една вечер да преценя един човек що за стока е камо ли пък да е любовта на живота ми.Не се хвърлям така с главата надолу.Първо трябва да го опозная,пък чак тогава ше видя как седят нещата.

All my friends are murder
    Hey, all my bones no marrows in
    All these fiends want teenage meat
    All my friends are murderers...

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    да! защото живота е риск и ние винаги сме изправени пред дилемата да избираме! а залагаме ли само на сигурното, то той няма да е интересен понякога трябва да загубиш всичко за да получиш всичко!

Цитирай Първоначално написано от InHell
    С отговор "Да" би отговорил някой на 16-17 години
    аз съм на 19! била съм в положение когато е трябвало да избирам! избрала съм "несигурното"! но пък точно сега съм повече от щастлива с това "несигурното" заради което съм прекратила сериозна връзка!!!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Аз мисля че не бих рискувала заради някой случаен,който не познавам.Но бих го направила ако познавам поне малко "новия" и знам повече неща за него.Точно в този момент съм готова да зарежа сегашния си приятел заради един бивш към който все още имам силни чувства.

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Не, защото не може в рамките на една вечер да разбереш дали това е човекът за тебе.
    въпреки, че натиснах "да" мисля, че трябва поне 3-4 дни за да обмислиш и решиш, но ако друг човек ме кара да изпитам нещо, наистина по-силно от това, което изпитвам към приятеля си, мисля, че трябва да се замисля и да преустановя нещата....!

Не бих. Защото смея да твърдя, че никой не може да ми да даде това, което получавам в сегашната си връзка.

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си