.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

По колко пъти на дене нормално да се маструбира

По колко пъти на дене нормално да се маструбира и при мом1етата и пр момичетата а момичетата по колко начина могат да маструбират и на колко е нормално да започнат да маструбират специално момичетата защото съм си чатил с момиче на 9 години което маструбира осилено и нормално ли е това този въпрос ми е специялно към момичетата!

*за маструбиране имам предвид сексуалният облик на тази дума а не за бебешката възраст каквото се появява в някой други теми

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    по 71873713617863919341461 пъти е нормално..
    все пак има и аномалий които мастурбират по 71873713617863919341462 пъти но не се притеснявай не вервам да си от тях
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен Аватара на machoka

Re: По колко пъти на дене нормално да се маструбира

Чатиш си с 9 годишни?
    Трябва д асе прегледаш

По темата няма какво да се каже. Мастурбираш толкова, колкото имаш нужда. Няма 'средно, препоръчително число'.

Фен
    Град
    Plovidv
    po princip shto si vuzbuden nachi tqloto ti ima nujda da go "pocheshesh" a inache ne sum sreshtal nqkude opr. broika.. dobre e ot 2 do 4 puti primerno ama e dobre da se spirashsled 2-3 teka de puk ako nemoesh si ukrotish pateto prosto si fani priqtelka nimfomanka

Фен
    Град
    София
    ее да най-хубаво е с гадже нимфоманка да си
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове