.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: love pismo

Guest

love pismo

Mi pom1chih se da napisha love pismo na gadjeto i samo tova izleze kak smqtate da go napisha li ili da ne si pravq truda

Здравей миличко ,
    ьм как си? Незнам как да започна така че ще бъде с началото всъшност не откачам , правя глупости!
    Извинявам се много те обичкам , това е най важното няма значение как ще ти го напиша или как ще го кажа
    това което изпитвам кам теб е най важното , а то вярвай ми е ьмм ) да се надяваме същото каквото и ти
    Приятно прекарване на ските миличко , гледай да не падаш много. Ще ми липсваш коте , мисли си за мен и санувай ангелчета !

като цяло е хубаво...но ако искаш може и да напишеш какво чувстваш..а не просто намек :)
    УСПЕХ С ПИСМОТО
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Писмото си е сладурско!Мисля,че приятелката ти ще се зарадва,пък ще оцени че все пак си се сетил за нея.Но ако имаш възможност по добре преди да тръгне на ски или там където ще ходи,кажи й всичко това наживо.Ефекта ще е по-добър

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    pismoto ti naistina e mn gotino!!! No effekta naistina 6te e mn po-dobur ako i/mu kaje6 vsi4ko tova v o4ite.

USPEX!

Guest
    pyrvo ne mu se izvinqwai za nishto...
    wtoro ako shte mu go prashtash si oprawi greshkite
    treto kaji mu naprawo che go obichash - ne uvyrtai
    4to - otidi pri nego i my go kaji

Град
    Sofia grad
    хубаво е но за да има огромен ефект по добре и го кажи лично, кажи и това която чувстваш към нея.и съм сигурна че думите които ще и опишеш лубовта ще пъкнат в момента на признанието

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Ako tolkova dyrjish da e s pismo, tvoeto ne e losho. No....vse si mislq, che direktniq podhod vinagi e po-dobriq variant.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си