.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: daite mi syvet pls

devstvenoto-girl-4e
    Guest

daite mi syvet pls

mi zna4i s priqtelqt mi hodim ot po4ti 6 meseca i ne sme pravili sex.Iska mi se otvreme na vreme sqkash ama me e strah ot tova 4e nqmam absoliutno nikakyv opit i ne iskam da go razo4arovam Toi e po-golqm ot men i e spal s drugi momi4eta i e dosta po-naqsno ot men s neshtata.Ne iskam kato nazree momenta i da stoq kato dyrvo ama me e strah i da ne izlqza smeshna s neshto koeto eventualno bih napravila!Kakvi sa na4inite da mu byde hubavo(osven svirki i t.n.)? Kyde da go celuvam?Po vrata, ushite ...? Ne znam naistina!
    Heeeeeeeelppp!

Град
    V MisLIte ti, V DeiStViqTa ti..:>>
    ei macka, kvo ti pyka i az sam devstvena pa kvoto si4ko idva ot samo sebe si, ne6to kato pyrvata celyvka - otna4alo se pritesnqvash mnogo oba4e posle si4ko minava i e mnoo qkoina4ee...po vrata, po y6ite..daje mai i nqkfo draskane po gyrba sam 4yla 4e gi kefi mom4etata ama glei da ne se izloji6 i da my sadere6 gyrba)a toiii 6tom e s teeb tolko vreme, zna4i te obi4a i za nego po skoro 6e e ydovolstvie da znae, 4e toi 6e ti e pyrviq, taka 4e ne se pritesnqvai, ne ti, a toi trqq da vnimava kvo praii btw..svirkite ne sa zadyljitelni
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар(огромен).
    /забрана за ползване на такъв.

Фен
    Град
    София
    Има доста теми по въпроса ,но аз ще ти отговора!Не се притеснявай ,че си неопитна!Той това го знае и от него зависи дали ще ви е хубаво!Щом сте заедно от 6 месеца трябва да го направите най-после!Спокойно ако му вярваш той ще те предразположи и нищо не се знае след 3-4 пъти ти да знаеш повече от него
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

:))))))))

samo badi otpusnata i gledai za nishto da ne se pritesnqvash ....samite useshtania shte te nakarat da pravish tova koeto trqbva mejduvremenno moje da go dokosvash po razni mestenca za koito sa pisali po-gore...nqma strashno shte se ubedish sama....BADI ESTESTVENA!nqma nishto sramno v tova da si devstvena...vse pak i toi e bil devstven)))

Аве ей! Ходи се ебиии .. кво ти пука дали ще го разочароваш! .. кви са тия проблеми. Кво ми отадавте толко значение като и без тва нема да ви хареса .. и знаеш ли що?! Щото се притесняваш само и то напразно

prosto badi sebe si i se otpusni..za vsi4ko si ima parvi pat
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Цитирай Първоначално написано от SneJna_
    prosto badi sebe si i se otpusni..za vsi4ko si ima parvi pat
    absoliutno !

Супер фен
    Град
    В България
    Ти ако продължаваш така,девствена ли искаш си умреш?!Давай.. сега ти е паднало!По-нататък може да ти се падне някой още по-опитен в тия неща.. и ти кво се притесняваш?!Ти мислиш ли кво му е на приятеля ти 6 месеца без секс??Айде и без притеснения щото нали знаеш... срамът убива удоволствието!

Vij sega, hi4 da ne ti puka dali si go pravela ili ne. Kakto nqkoi kaza, ne e vajno na nego da mu e dobre vajnoto e pyrviq pyt na teb da ti e dobre. A otnosno za celuvkite, mi celuvai go kyde ti skimne(na nas ni haresva kydeto i da e, no nai mnogo po vrata i ustnite). Toi kato go e pravel ve4e, zna4i e naqsno s tova kakvo pravi. No nai-vajnoto e da ne se pritesnqva6. A otnosno za svirkite, ooo mnogo 6te mu haresa, samo vnimavai da ne mu othape6 4ast ot unaz mu rabota .

Голям фен
    ne mu misli tolkowa,predpolaga se,che toi she poeme iniciatiwata i wsichko shte si doide po mestata ; ]
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    аз пък мисла че първия път не трябва да му духаш.. просто така си мисла ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си