- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ne znam kakvo da pravq
zdravete...s prielq mi ot nqkolko vreme vodim polov jivot ...tozi mesec mi zakasnqva s ...4 dni no pri sex sme izpolzvali predpazni merki ...iskam da popitam kakuv e nai hubavia test za bremmenost...spored nas...nqma ka da e stanalo zashtoto sme zpozlvali prezervativi ...molq vi otgovorete mi ...
За закъснение от 4 дни просто е смешно да се говори за бременност, нолеранса е близо 10 дена. Как може да водиш "полов живот" и възможно ной-елементарните неща да не знаеш!???
6tom ste vzeli predpazni merki za kakvo se bezpokoish!Nai-veroqtno ti zakusnqva razadi studa...imashe takava tema i vsi4ki momi4eta sa oplakvaha 4e tezi meseci ni zakusnqva...no za da si spokoina si vzemi Test Sure Chek-99% sigurnost!
^Green_Lady^ e prava,za 4 dena nqma problem,iz4akai i ako do 10 ne ti doide si kupi Sure check
Кой е казал, че единствената причина за закъснението е бременност? Може да е настинка, смяна на времето и редица други фактори. Недей си къса нервите за такива неща. Щом сте ползвали предпазни мерки, значи няма как да си забременяла от въздуха!
Не си бременна, бе момиче!Няма нужда и да си купуваш тест!Щом сте го правили с презерватив и той дори не се е скъсал например, не знам въобще как допускаш възможността нещо да е станало?Успокой се!
Апсурт, щом си ползвала предпазни мерки. Освен да си се напила някъде и да не помниш няма варянт. Но за всеки случай си направи тест![]()
ami ima edni testove deto pokazvat do edna sedmica sled poloviqt akt , ina4e surechek bili mnogo dobri , no za 4 dena ne se pritesnqvai tolkova vse pak si napravi za uspokoenie
pri4ini za zakasnenieto ima mnogo. redowniq cikal zawisi ot suma ti ne6ta kato zdrawoslowen jiwot nerwna sisitema ... uspokoi se!!! a za sawet otnosno testa..za6to ne se konsultira6 s aptekarkata
Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!