.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

При препиване

Исках да ви помоля да ми кажете най - ефикасните методи, с които да мога да спра да повръщам. Даже една чаша вода да изпия и пак я поръщам, а вече изхвърлям и стомашен сок. Как мога да си помогна? Благодаря!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ми например като за начало мисли колко пиеш и колко можеш да носиш на алкохол....
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от California
    Ми например като за начало мисли колко пиеш и колко можеш да носиш на алкохол....
    Това е така, но в случая е лишено от смисъл, след като вече е факт, а ако няма какво да ми кажеш можеш да си спестиш поученията, не съм ти на годинките, повярвай ми...А ако можеш да помогнеш, ще съм много благодарна

Супер фен
    Е,трябва да си диозповръщаш всичко...няма начин

Ако имаш някакъв НЕ разтворим аспирин си го вземи със витамин ц /пак неразтворимо/.
    Обикновенно след напиване,драйфане и не знам си к'во това изправя доста бързо 'на крака'
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Guest
    Благодаря ти много, дано помогне Лек ден!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ми не зам дали си ми на годините или не, ама явно следващия път треа да мислиш преди да се наливаш и да се прайш на голям мъж като изпиеш сума ти алкохол и да драйфаш после!
    В аптеките има едни разтворими прахчета против повръщане, но не знам как се казват и дали биха ти помогнали...
    Иначе наистина, докато не изповръщаш квото е останало може и да няма оправия...
    А пробвай с айрян...ама то май беше за изтрезняване...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Е,трябва да си диозповръщаш всичко...няма начин

Ако имаш някакъв НЕ разтворим аспирин си го вземи със витамин ц /пак неразтворимо/.
    Обикновенно след напиване,драйфане и не знам си к'во това изправя доста бързо 'на крака'
    Аспирина особено неразтворимият е основен дразнител на стомашната лигавица! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОТИВОПОКАЗНО е да се приема аспирин под каквато и да е форма при повръщане. Пий водичка, яж препечени филийки и обезсолено сиренце и не прекалявай с пиенето следващия път.

Нещото което ще ти е полезно след препиване е АЛКА ЗАЛЦЕР!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    Град
    sofia
    dam i az znam alkazalcer tva sa raztvorimi tabletki kato upsarinite ne sa skupi, probvai ako o6te ti e zle

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от California
    Ми не зам дали си ми на годините или не, ама явно следващия път треа да мислиш преди да се наливаш и да се прайш на голям мъж като изпиеш сума ти алкохол и да драйфаш после!
    В аптеките има едни разтворими прахчета против повръщане, но не знам как се казват и дали биха ти помогнали...
    Иначе наистина, докато не изповръщаш квото е останало може и да няма оправия...
    А пробвай с айрян...ама то май беше за изтрезняване...
    Офффф,тфа е жена или поне се представя за жена..."благодарна"...
    First rule - I rule

Guest
    Smurf moje vereo aspirina i c da sa takiva i da draznqt pove4e no az vinagi kato sum se napivul su6to sum pravil tozi'nomer' i si gi pil.4stnoda ti kaja-mi minava vednaga

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Smurf moje vereo aspirina i c da sa takiva i da draznqt pove4e no az vinagi kato sum se napivul su6to sum pravil tozi'nomer' i si gi pil.4stnoda ti kaja-mi minava vednaga

Аз мисля, че ясно написах не ПРЕПИВАНЕ а ПОВРЪЩАНЕ! След препиване, което НЕ Е съпроводено с ПОВВРЪЩАНЕ може да пиете УПСАРИН с Вит. С.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    hodi na doktor po dobre

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си