- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- При препиване
Исках да ви помоля да ми кажете най - ефикасните методи, с които да мога да спра да повръщам. Даже една чаша вода да изпия и пак я поръщам, а вече изхвърлям и стомашен сок. Как мога да си помогна? Благодаря!
Ми например като за начало мисли колко пиеш и колко можеш да носиш на алкохол....
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Това е така, но в случая е лишено от смисъл, след като вече е факт, а ако няма какво да ми кажеш можеш да си спестиш поученията, не съм ти на годинките, повярвай ми...А ако можеш да помогнеш, ще съм много благодарнаПървоначално написано от California
![]()
Е,трябва да си диозповръщаш всичко...няма начин![]()
Ако имаш някакъв НЕ разтворим аспирин си го вземи със витамин ц /пак неразтворимо/.
Обикновенно след напиване,драйфане и не знам си к'во това изправя доста бързо 'на крака'![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Благодаря ти много, дано помогнеЛек ден!
Ми не зам дали си ми на годините или не, ама явно следващия път треа да мислиш преди да се наливаш и да се прайш на голям мъж като изпиеш сума ти алкохол и да драйфаш после!
В аптеките има едни разтворими прахчета против повръщане, но не знам как се казват и дали биха ти помогнали...
Иначе наистина, докато не изповръщаш квото е останало може и да няма оправия...
А пробвай с айрян...ама то май беше за изтрезняване...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Аспирина особено неразтворимият е основен дразнител на стомашната лигавица! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОТИВОПОКАЗНО е да се приема аспирин под каквато и да е форма при повръщане. Пий водичка, яж препечени филийки и обезсолено сиренце и не прекалявай с пиенето следващия път.Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Нещото което ще ти е полезно след препиване е АЛКА ЗАЛЦЕР!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
dam i az znam alkazalcer tva sa raztvorimi tabletki kato upsarinitene sa skupi, probvai ako o6te ti e zle
![]()
Офффф,тфа е жена или поне се представя за жена..."благодарна"...Първоначално написано от California
First rule - I rule
Smurf moje vereo aspirina i c da sa takiva i da draznqt pove4e no az vinagi kato sum se napivul su6to sum pravil tozi'nomer' i si gi pil.4stnoda ti kaja-mi minava vednaga
Първоначално написано от Анонимко
Аз мисля, че ясно написах не ПРЕПИВАНЕ а ПОВРЪЩАНЕ! След препиване, което НЕ Е съпроводено с ПОВВРЪЩАНЕ може да пиете УПСАРИН с Вит. С.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
hodi na doktor po dobre![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?