Гост благодаря ти че си направи труда да напишеш всичко..наистина ужасна история... при положенеи че връзката ви е продължила толкова дълго време... И тя се събудила една сутрин...ммм..адвам се че поне ти си добре... А относно моя проблем...аз както винаги не можах да събера смелост, но нали за това е той... в най-големия студ ми звъни домашния телефон и чувам в слушалката " Моля те отдели ми 5 мин пред вас съм" и... така поговорихме, обясних му...той наистина е разбрано момче все повече се увервявам... Хехе сега сме малко болни ама имаше ефект..на другия ден излязохме... и се държахме само като приятели...докато аз в един момент не издържах, не издържах да стоя от другата страна на масата... и така... сега май се задава началото на нова връзка..или по точно опресняваме позамрялата стара... Май там се е криел проблема..сега пак ги има постоянните смси и разговори от вида на "Ти затвори първа, не не ти затвори първи.." И като се замисля много се радвам че говорих с него иначе наистина както казваш ти щях да загубя нещо много скъпо....