- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проверете
Има ли бъдеще връзката ви?! Да видим!
CLIC
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Вие събрахте: 26 точки
За връзката ви може да се каже само едно – щастливци!
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Вие събрахте: 21 точки
Връзката ви се отличава с високо ниво на взаиморазбирателство и спокойна позитивна атмосфера. Ако възникват спорове, то винаги се намира начин да бъдат разрешени
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Вие събрахте: 20 точки
Връзката ви се отличава с високо ниво на взаиморазбирателство и спокойна позитивна атмосфера. Ако възникват спорове, то винаги се намира начин да бъдат разрешени.
![]()
![]()
dobre e
Вие събрахте: 26 точки![]()
За връзката ви може да се каже само едно – щастливци! мммм дано е така :P :P :P
f@nt@zi@
Вие събрахте: 19 точки
Връзката ви се отличава с високо ниво на взаиморазбирателство и спокойна позитивна атмосфера. Ако възникват спорове, то винаги се намира начин да бъдат разрешени.
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Вие събрахте: 23 точки
Връзката ви се отличава с високо ниво на взаиморазбирателство и спокойна позитивна атмосфера. Ако възникват спорове, то винаги се намира начин да бъдат разрешени
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
Вие събрахте: 22 точки
"Целувка за лека нощ"
Вие събрахте: 24 точки
22 точки, жалко, че вече свърши...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
20 точки.
СъщтотоПървоначално написано от midnight...
![]()
9 tochki...
Вие събрахте: 24 точки
Знаех си го и без да проверявам![]()
22
![]()
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
19
Не разделяй сърцето си на две,не разделяй живота си на части,не убивай душата си!