- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Razmer??
Imam edin malko tupi4ak vupros...No pls da mi otgovorite.Ako edno mom4e nosi normalni dunki,v smisal prilepnali ama ne suvsem...awe znaete.
I ako se vijda,4e ima ne6to mejdu krakata,no ne e naprimer kakto na drugi mom4eta...v smisal po-maluk,v nenadurveno sustoqnie, tova zna4i li,4e mu e maluk??
![]()
Razbirase 4e ne na!!! pri vseki e razli4no no shtom mu e po maluk v normalno sustoqnie to shte mu e dosta po golqm v nadurveno ! ! ! awe iam si tema zarazmerite nai gore va vforuma!!
бати простотията...![]()
естесвено,че не значи това![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
hahah mal4ugan![]()
fani sablechi go...polapay mu malko i she vidish dali e maluk. puk i kvo znahcenie ima dali mu e p-maluk ot na nqkoy drug?se pak ako ne se luja f sveta nay golqmata izmerena pishka beshe 60 santa
demek sichki trqa se kompleksirame zaradi toq izrud li :P
ami nosq normalni dynki i trqbva da ti kaja 4e mnogo zavisi ot tova kak si gi sloji6 , o6te pove4e 4e 4oveka gore e prav moje da mu e po malyk v nevyzbudeno systoqnie a v vyv vyzbudeno da si e normalen ili golqm , tova koeto si vidqla ne zna4i ni6to
tva gore bqh az![]()
a i oshte neshtozavisi kvo belio nosi
v zavisimost ot tva si naglasq onaa raota
ako e sus slipove she mu sedi po-prilepnal i nagore. ako e s plutn bokserki sedi...kakto si iska
apuk ako e sus svobodni bokseri si go mandaherca po kracholite
![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
оффф...ебаси въпроса
много ясно че не означава това !
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
Aз лично не гледам мъжете между краката...
АхаАХахХАхха пробвай с ирисова диагностика ....кат го дръпнеш за левия на едното око излиза надпис дължива в метри:0.20м обиколка на обекта:0.15м ахахаахахахахахах действа да знаеш
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Abe ti tolkova dobre go obqsni 4e si4ko razbrah da znae6Първоначално написано от girl_____
![]()
![]()
![]()
хахахаха тая тема ме разсмя![]()
1. не, не значи
2. ти кфо искаш, да е некъф огромен, че да не може да си закопчае ципа и да си носи достойнството извън... ъм дрехите...и некфо да му се влачи по земята...
![]()
![]()
![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
ахьахьхахьха земи си една линийка и мери наред.. бати тъпотията чесно !
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
mn qsno che ne znachi towa
По-добре да мълчиш и да те мислят за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения!
razbirase 4e ne zna4i![]()
![]()
![]()
dr pat kat go vidi6 mu sabui ga6tite i mu go vdigni i vi6![]()
![]()
![]()
стига глупости...всичко зависи как ще ги сложиш дънките.А и тва колкот ти е голям като е спаднал няма никво значение.Мека пишка колкото и да е голяма няма да влезне...
Темата се изчерпа с този отговор.Първоначално написано от miloto_girl-4e