Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
Мога ли да попитам какво чустваш на колко години си колко килограма си с какво се храниш, пиеш ли пушиш ли, тежест имаш ли, промяна в цвета на урината имаш ли, промяна в навиците за ходене по голяма нужда и изпражненията имаш ли, повишено газоотделяне има ли, боледувал/а ли си скоро , употреба на наркотици , употреба на антибиотици или други медикаменти, анаболи и др. фитнесв химии?? След това мога да коментирам.
На 15 години съм. Момиче. Максимум 54 кг да съм.. 1.64. Не пия и не пуша. Тежест...не мога да определя все още. Става ми само като стоя цял ден на компютъра така. Не нямам промяна в цвета на урината, или поне не забелязвам. Мисля, че имам обаче разстройство Ама нямам повишено газоотделяне, да не казвам хич... Ами да през зимната ваканция кащлях, но се оправих. Не съм употребявала наркотици. Когато бях болна вземах ефизол и едни хапчета на д-р Тайс май. Друго не. Храня се съвсем нормално, като всеки тийнейджър не много здравословно, но... не пия често кафе. Изключително рядко...