.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

дайте си мението какво е това

Зна4и от 3-4 дена постоянно полу4авам сарбежи по цялото тяло ,но никаде нямам пъпки или някви други кожни раздразнения ): ):. О6те не съм ходил на лекар ама ако не ми мине тая седмица отивам.Та някой може ли да ми каже на к'во се дължи тва?? Един приятел ми каза 4е може да е от нерви или притеснение... ): ??

Guest

Re: дайте си мението какво е това

Може да е от нерви, стрес... Може и от алергия към някаква храна да е.

Guest
    ами нз до сега не ми се бе6е слу4вало ):

Повече от фен
    може да си ял нещо,хранителните алегрии обикновено продължават по-дългичко

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: дайте си мението какво е това

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Може да е от нерви, стрес... Може и от алергия към някаква храна да е.

И аз имах такива и познай от кво се оказа..тапите прахове за пране толкоз са силни че дразнят кожата явно и ти кат мен си с по чувствителна и те дразнят силните химикали,които не се отстраняват при прането в пералнята....пробвай да си переш дрехите с прах бебе и ще мине
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    Sofia
    Както някой вече са написали възможно е да се дължи както на алергии или други реакции на тялото, така и на проблем с черен дроб или неправилен хранителен режим. Естествено не изключвам вероятността да се дължи и на пренапрежение.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Зна4и ,ходих на лекар и ми каза ,4е било от доматите дето съм ги ял 6тото илмали нитрати.Взех си лекарството дето ми каза,но до сега няма много голям ефект.Оба4е забелязах 4е когато съм по спокоен сърбежите намаляват по4ти из4езват.И ми се струва,4е вси4ко е заради леката промяна в живота ми която ми докара доста притеснения и стресови ситуаций.

Guest
    Сърбяло го... ми къпи се бе..

Фен
    Град
    метоживуркане ли? Ми под облаците...
    Може би е алергия към перилен препарат или друг външен фактор... М/у другото може и да от чаршафите, на които спиш.

Priateliu, vsi4ko qvno pri teb e na nervna po4va. Vzimai si nevrolax - po 1-2 hap4eta (ama nai0dobre predi lqgane, 4e se dospiva ot tqh), a ina4e mojesh edno.ako prez denq te zasyrbi.
    Ina4E SYrbejite mogat da bydat po mnogo pri4ini, kakto kaza doktora ve4e - 4eren drob, lo6a hrana, perilni preparati, neka4estveni materii (primerno dynkovi materiali). Nepriatno e, no minava .. s vremeto. Uspeh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си