.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Притеснената
    Guest

Нещо като бучка на....

Имам един проблем.Вчера вечерта напипах нещо като пъпка на едната ми срамна устна...много ме боли.Не знам дали е точно пъпка.Нещо като бучка седи... Ужасно е ....страшно много ме боли.Някой знае ли какво може да е това и опасно ли е?

Amm chestno da ti kaja oshte kato go prochetoh ...moje da e vsichko Zavisi kolko e goliama tazi buchka (pupka) ...mi moje da e neshto ot zamursiavane ili ako si pravila sex niakoia bolest da si lepnala ....znam li ...vse pak sum momche ....no kato se zamislia edna moia bratovchetka i behse stanalo taka ...i hodi na Ginekolog ..i se okaza niakakva kista .... E sega veche e dobre ....no mislia che shte e nai dobre da kajesh na maika si zashtoto ako otlagash moje da stane i po losho > Jelaia ti uspeh ...i da se opravish po burzo
    Istinskata liubov niama "Happy end" zashtoto istinskata liubov nikoga ne svurshva !!!....

Притеснената
    Guest
    Ами аз не съм правила секс едвали ще е от това.Уау киста това не звучи добре...срам ме е да кажа на майка ми Не ми се иска да ходя на гинеколог.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Притеснената
    Ами аз не съм правила секс едвали ще е от това.Уау киста това не звучи добре...срам ме е да кажа на майка ми Не ми се иска да ходя на гинеколог.

Никой не те пита дали искаш или не да ходиш на лекар
    Това не е концерт по желание
    Имаш проблем и то сериозен според мен отиваш на гинеколог
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ammm da taka e ne zvuchi dobre > Amm ti na kolko godini si ?..Ako iskash dai da pogovorim na same za da ti kaja niakoi neshta
    Istinskata liubov niama "Happy end" zashtoto istinskata liubov nikoga ne svurshva !!!....

Ako iskash mi pishi na ICQ to ....a Inache .."miloto_girl-4e" e mnogo prava I pak ti kazvam ...Ne go otlagai zashtoto moje da stane i po losho

Супер фен
    Град
    Sofia
    По традиция в този форум търсещите помощ биват първо наплашени от неадекватни отговори и после евентуално съветвани.
    Та в тази връзка ббих искал преди да дам отговор дяа попитам.... дали последно говорим за пъпка или бучка щото разликата е като между слънцето и земята ?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Фен
    Град
    Plovidv
    mi doktore ako e prosto podkojna pupka ili kak tam se vika deto nqma vruh tq kak she razbere ? men primerno na tva mekichkoto na uhoto vinagi mi se sabira neshto takova nito sum nosil obici nito nishto i pak si imam topchence vutre

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kanar4o
    mi doktore ako e prosto podkojna pupka ili kak tam se vika deto nqma vruh tq kak she razbere ? men primerno na tva mekichkoto na uhoto vinagi mi se sabira neshto takova nito sum nosil obici nito nishto i pak si imam topchence vutre
    ok
    saglasen sum che moje bi ne sum se izrazil pravilno ... veroiatnostta da se napravi razlika ot vas e minimalna no vse pak sashtestvuva. Pupkata obiknovenno se namira v nai-povarhnostnia plast na kojata, a ako e mlko po-dulboko obiknovenno im vanshno izrajenie. Bu4kite ili top4etata kakto ti se izrazi se namirat v dalbo4ina ... chesto sa kapsulirani i murdat dosta po-razlichno ot edna pupka. Tova za koeto spomenavash v mekata chast na ushoto ti .. veroiatno e mastna jlezi4ka, koiato sabira sekret i obrazuva lipomche. A ako tu se poiaviava ili izchezva moje da bude drugo neshto.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Doktora e prav - izkarvate nai-tragi4no neshtata.. napravo kajete 4e e rak v posleden stadii, 4e pone da ste dovolni! Barvo be.. dramatizirate ne6tata, bez da znaete kakvo e! ... Nikakva loqlnost.
    Pypkite nai-4esto sa vynshni, s vryh . razbira se ima i podkojni, no po-rqdko. A bu4kite, nai-4esto sa kapsulirani vytreshni obrazovaniq, koito sa prikrepeni kym kojata, pimerno, s nestho kato "kra4e" i imat razlina materiq. Pogledni kakvo e to4no i dai opisanie na doktora. Uspeh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си