- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъга...
Много съм тъжна... моля ви бъдете сериозни и ми дайте искрен съвет.
Значи с приятеля ми ходехме повече от 5 месеца.Всичко беше много хубаво и бях много щастлива.Преди 2 седмици ми предложи брак и правехме сметка след като завърша да се оженим.Но в последните 2/3 дни чувствах,че нещо не е наред.Снощи много говорихме и ми каза,че наистина са му охладняли чувствата през последните дни и че не знае какво чувства.Бил много объркан и му трябвало малко време сам за да види до каква степен ще му липсвам,дали ме обича и дали изобщо може да остане сам без мен.Каза ми , че много бил свикнал с мен,че му било много хубало и разни такива.
Проблема е,че утре имам рожден ден, а той ме остави сама. Живеехме заедно и много свикнах с него... и сега се прибрах след училище и съм сама... него го няма,а аз ужасно много страдам. Иска ми се да го потърся,но мисля че трябва да се въздържа и да го оставя той да ме потърси.
Вие на мое място какво бихте направили?
Предварително благодаря.
Ostavi go malko nasame s mislite mu.Vazmojno e da te obi4a,no po nqkakav na4in da se 4uvstva zadu6en ot vrazkata vi.Ostavi go da vidi kak 6te se po4uvstva bez teb,neka toi te potarsi.Neka mu zalipsva6 i oceni kolko mnogo zna4i6 za nego.Znam,4e ti e trudno taka,no qvno se nujdae ot malko vreme bez teb,dai mu go.Jelaq ti kasmet i dano tva kolebanie,koeto go e obzelo da e za malkoПървоначално написано от Tyjna
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Mila sled kato ti e predlojil brak znachi naistina izpitva silni chustva kam teb ....A predi edna takava sadbovna krachka v jivota e normalno da se chustva obarkan i izplashen da iska da proveri dali tova mejdo vas e istinsko.Kratkata razdqla v pove4eto sluchei pomaga..Taka che ne gubi nadejda ako te obicha istinski shte se varne ...a ako ne- e predovratil edno oshte po golqmo stradanie za teb-nespoluchliv i neshtasten brak... Nedei da univash i imai nadejda![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
На колко си години?
Ти нормална ли си да се жениш за човек,с който ходиш от 5 месеца???Помисли малко,бе момиче-това е страшна отговорност!
Лол...женитбата е мн сериозна крачка в една връзка.Най-добре му дай свобода ако те обича ще се върне ако ли не едва ли искаш да си женена за човек,който не е сигорен в чуствата си към теб.Дано се съберете мн го обичаш явно.Ами прекарай рожденият си ден с приятелки...може да получиш за изненада приятеля си,може би ще се върне за рожденият ден.А и не бързай с женитбата.Ти на колко си?Остави го той да си реши и не го търси...дано се съберете.Успех
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Наистина благодаря ви много за съветите... той ми звънна и ме помоли да му простя за това, че е бил несигурен в любовта си към мен и се разбрахме утре да поговорим и да си изясним всичко. Не можете да си представите колко съм щастлива. Иначе да ви кажа.. все още съм на 17той е на 22. Зная, че ще си помислите че това което ще направя е глупаво,но той наистина значи много за мен и страшно много ми помага с всичко.
Благодаря още един път на тези който писаха и ви желая всичко хубаво.