- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
Ари стига бе-верно темата е за спорове ама аре малко купон да става .Стига сме се мачкали тука малко мир да има..![]()
![]()
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
Абе странно защо на всички ни е весело...
Няма да се откажа от темата. Не си ли спомняте каква задача ми даде моят приятел Луцифер?![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Абе Mo6no кво праи изтурмозената котка?как се казва горкото създание
Мисияте ще продължи утре, защото ми се спи...
Лекар с Нож.![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
ех кви сме сдружниаре лека на тея дето ще лягат
![]()
хах да аре и аз ще лягам лека мека на сичкии pZ all s Disturbed-Get Psicho...щото съм psicho аре bb
не ни е нужна тема, а повод![]()
а аз винаги си имам, особено като почна да ви се подигравам![]()
алелуя.
Никакъв фейк не съм...Първоначално написано от exploitedteen
фейк е само fake...
Преди ползвах името "Велики Луцифер", но сега вече сме приятели и му викам "Бате Луци"...
80.95.22.55
84.43.153.36
...................
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Съгласна! Е аз съм на линия вече...
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
За тези грозни същества ли става дума?! За тея извратени дечица 22 страници?! Че чак и на кея на Бургас пише за тях. Отвратен съм.
Ама те и същества ли са били?![]()
По-скоро ги бих нарекъл "Урунгели"...
80.95.22.55
84.43.153.36
Ами все пак този от ляво е най-малко ненормалният от всички...Първоначално написано от exploitedteen
Личи си по външният му вид...
Между другото кои са Рамоунс?
80.95.22.55
84.43.153.36
лелеле за тези тук ли става въпрос 22 страници леле ми на нищо не приличат ако почна да пиша мнение със сигурност ще се повторя такаче предпочитам да кажа ГАДОСТПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Поредната... Мила върви се образовай! Не е важен външния вид, а музиката! ОБСЪЖДАМЕ МУЗИКАТА! На някой тя им е лигава или нам си к'во. Няма значение дали са педали, травестити, гейове или не. Ако правят хубава музика това ти стига. Недей да се изказваш неподготвена като не си чула нито една тяхна песен...Първоначално написано от cvetityy
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...