- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
а външният вид не бил най-важното...Първоначално написано от Elektra_x
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ти луда ли си? те са толкова много, че...Първоначално написано от Elektra_x
Чух първите им 3 песни. Като цяло ми харесаха, въпреки че не се кефя много на такива песни.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Дам и на мене ми излиза така. Доколкото знам е много рано да са сменяли часа. Чак към зимата.Първоначално написано от TheNightRider
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Абе вие чувате ли се какви ги приказвате? Тези работи се определят от настройките в меню "Профил", а не от това кога сменят времето.
80.95.22.55
84.43.153.36
Като започнах да го чета си помислих, че ще кажеш "Абе вие чувате ли се какви ги приказвате? В темата за ТХ говорите за времето!"Първоначално написано от Mo6nо
![]()
![]()
Но явно ни омръзна да обсъждаме ТХ и такам...
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Ами то времето е много по-интересно от Токио Хотел...
80.95.22.55
84.43.153.36
Да ама не може да пее!Първоначално написано от Mo6nо
![]()
Е ч как да не може?
Шумът на вятъра е много по-блогозвучен от този на Токио Хотел...
80.95.22.55
84.43.153.36
поне има ритъм...Първоначално написано от exploitedteen
80.95.22.55
84.43.153.36
Ще има да вземаш... Айде ти сядай да слушаш как тиктака часовника, а аз ще си слушам песните на ТХ, които си ме кефят и такам. BTW много е сложна мелодията на твоята музика. Ще ми се да й науча текста....Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Аз си мсилех, че ще нещо от рода на "тик-так тик-так..."Първоначално написано от exploitedteen
Но текста на тази песничка е добър, наистина.
Уау... Колко хиляди текста на песни имаш?Първоначално написано от exploitedteen
Чувала съм за много странни колекции, но да колекционираш музика за пръв път чувам. Добро хоби!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Първоначално написано от Elektra_x
![]()
![]()
Айде недей толкова да ревнуваш! Предостъпвам ти го на тебе!
![]()
![]()
![]()
Браво. Аз до момента имам 13000 мпз-ки...Първоначално написано от exploitedteen
80.95.22.55
84.43.153.36
я го батко се завърна![]()
така е, зает е ... вторници, тва онова![]()
алелуя.
добре че не пуша, че можеше да са мойте![]()
днеска поне научих някви хватки, ако посягаш към бирата ше те нокаутирам с дупе в главата
алелуя.