- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
A случайно някой да е чувал за 5'Nizza(Пятница,)едни руснаци ли украинци ли са кви са ама правят супер яка смесица от хип хоп,реге и разни други стилове.
тва е съвсем по темата ама не ми пука.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Само аз ли имам чувството, че това се превърна в чат?![]()
![]()
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Нали?Първоначално написано от Elektra_x
![]()
С панделка или без панделка го искаш?
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Първоначално написано от Elektra_x
Верно ве... Сетихме се да го питаме и него!
![]()
yes we да ви имах разговора-с панделка или без..аа със,със големи сте образи обаче
оо урунгелчо кво праим??
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
като циганче на вафла![]()
как ше е дечко бе на 18г е
ee не те знам тебе на колко си ...за да си в форум не се предполага да си чак на 30-40 ама..нз. не мн малък..
..старче.Първоначално написано от exploitedteen
Saatana vittu perkele hate crew!
използвай по-лесни думи ,че не съм от най-умните животни![]()
Момчето е човечно, разбира чувствата ти elektra_x.Първоначално написано от exploitedteen
Та с панделка или без? Може да сложа и картичка: Пригудено за многостранна употреба (миене на зъби, пране на чорапи, сгъване на дрехи, подреждане на стая, писане на домашни и няой работи дето са за друг прослувут раздел раздел
)
![]()
![]()
Oле, хора, умря ни чат темата!![]()
![]()
Аммммммммммм....тея...хич не ме кафят кат група и музиката им куца...само...само тоя Том ме кефи!Ма моля ви са,повервайте НЕ е гей:
http://img87.imageshack.us/img87/276...99ea3hs.th.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/747...upaa0fu.th.jpg
Има мноо такива снимки!А за другото същество от неопредел пол на име Бил,незнам какво да кажа!ПЕДАЛ!!!Не мога да го гледам тоя!Те не са се родили близнаци момче и момиче пък да го крият!![]()
4uvala sum 1 edinstvena tqhna pesen .. ne me kefqt mnogo sa .. .bozesti
Ти се радвай, че мачока не си е дошъл, че темата щеше да умре още преди да е започнала.Първоначално написано от Fiola
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Aми да се радваме тогава! \Първоначално написано от Mo6nо
/ \
/ \
/ \
/
Painkiller![]()
Това е най-слушаният ми албум (заедно с последният на Джудас) за последната една година.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Tokio Hotel sa nai-qkata vyzmojna grupa !!! Tva 4e Bill se grimira ne zna4i ni6to - stra6en pi4 si e![]()
![]()
Pesnite im sa mn qki az puk da vi kaja .... No na men nai-mi haresva TOM
![]()
![]()
- golqm sladur ( e vse pak Bil mu e bliznak....i toi e sldyk)
A otnosno mneniqta 4e prili4at na LP - 6te kaja samo
lp sa super zle , dokato TH sa NUMBER 1 !!!