- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
Само една тяхна песен ме кефи ама незнам как се казва![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Мухаха.....ахахха...тия са ебаси смешковците 4естнооо!!!....Първоначално написано от ToM_lOvErKa
Ми той и Менсън се гримира..но поне е запазил нещо мъжко в себе си!Аз ако бях на мястото на тАя Бил..щях да се погледна първо в огледалото тогава да излизам на сцена...камо ли пък да се опитвам да пея...боже...това момИ4е има глас като дете на 5 годинки!Много са зле..и откъм гласови данни и откъм външен вид и ....хахахахаххахахахахахаха хах ТОКИО ХОТЕЛ НОМЕР 1??????.....ЛП СА ПО-ЗЛЕ ОТ ТЯХ?...АХАХАХАХХА смях!....Ужас..ако трябва да избирам дали да слушам ТХ цял ден или да не слушам музика...БИХ ИЗБРАЛА ВТОРОТО!Това БИЛ има пове4е грим от необходимото...в лицето е наистина като моми4е..и с грим и без грим!Красавица е!Tva 4e Bill se grimira ne zna4i ni6to...пха ха...смешници!
~Come feen the rain...
'Cos I'm thirsty for your love...
Dancing underneath the skies of lust~
Yeah,feed the rain...
'Cos without your love my life ain't nothing but this carnival of rust
100% съм сигорен че свиря на китара по добре от тия Шваби
Да бе и аз веднъж пипнах китара (без да съм пипал дотогава) и почнах да дрънкам ей така и се получаваха по-благозвучни звуци от тези в песните на Токио Хотел.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ами ако щеш ми вярвай...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Пхахахахаха!Който и да хване китарата ще е по-добър от токиохотелките...Много са зле миличките.Не ме радват особено.И Бил е мъжествен?!Първоначално написано от Elektra_x
...хъх...ами на онзи клип на Rette mich дето бърше пода, кви маникюри вади....Аз за такъв маникюр мога да си мечтая!
А относно китарите-не е важно само да си дрънкаш и да вадиш звук от струните-въпроса е да дрънкаш и да вадиш чувства от звука който вадиш от тез струни!Хората които слушат музиката ти да усещат емоцията и вълнението когато свириш, да разбират че обичаш това което свириш и че то те радва, че музиката ти е породена от настроение и чувства, а не от жажда за пари!А не знам до колко "китаристите" на Токиохотел отговарят на това когато свирят!Или ако го правят поне не им личи!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от brain_stew
не се научихте КАК ЩЕ ИЗКАВАТЕ МНЕНИЕ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ЗА КФО СТАА ВЪПРОС...и btw то че е важно чъвството важно е (а Том си свири с чувство) но извинявай без да си пипал китара да ми изкараш ти звук..Е няма да ме убедиш...китариста на ТХ се занимава от малък с китара...бе кфо ви обеснявам ние фенките ше си слушаме ТХ вие си слушайте ваща си музика и спрете да се изказвате некомпетентни щото вече е мн смешно![]()
Хахахах!Радвам се, че поне те забавлявам...не че ми пука особено!Ако искаш да знаеш много добре знам за кво говоря!Свиря на китара от 7 год!И знам как трябва да свири един истински китарист!И аз свиря от малка, сега ако барна китара, ще с еизкефя максимално и ще извиря нещо...приемливо!Не те знам дали можеш да свириш или не, ама явно ТИ не разбираш какво исках да кажа за това с китарите, но няма нищо!С времето ще проумееш какво съм имала предвит!А щом толкова лесно ми казваш да си слушам мойта музика, а ти твойта си музика, за кво изобщо се заяждаш?!Първоначално написано от bill_schrei
не се заяждам...нервят ме такива дет не са ги чували ама видели 2-3 снимки и айде вече да псуваме ТХ...щот били женствени... и кфо от това...има и други такива...ама щото не са на 17...ае с ТХ да се заяждаме...щото си нямаме др работа и фенчетата били ТЪПИ...мога да ти кажа че повечето са по-умни от анти-феновете но просто е кофти насвякъде да ги псуват...
И на мен ми е смешно. Знам за какво става въпрос, тъй като чух 5-6 песни преди да пиша в темата.
Ето какво значи умение да свириш добре на китара:
Judas Priest - Painkiller
Judas Priest - Metal Meltdown
Judas Priest - Hellrdider
80.95.22.55
84.43.153.36
wooow аMa Tq bila 4ula 5-6 peni...pa4a Kuha pa4aПървоначално написано от Mo6nо
Тя е той ама няма значение.![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ми пача съм.Първоначално написано от Анонимко
Поне не забравям да се логна и пиша нормално.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ho e kyxo...HяMa cпop![]()
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
Няма спор.Първоначално написано от cRaZy_mih
Вземете чуйте песните, които дадох като линк. Барам в ушитеи ви чуят нещо качествено...
Видях, че пише на подписът ти пише Метълика Рулз, а поне чувал ли си първите 5 албума.
80.95.22.55
84.43.153.36
чувалA cъм ги представи си..."Барам" и нещо качествено cъм чувалaПървоначално написано от Mo6nо
Ти пък откъде знаеш, че не знам за кво става въпрос?Уморих се да чета за ТокиоХотел в списанията, а дори не ги бях чувала и реших да дръпна нещо тяхно!Ми първата ми реакция като ги чух беше самоПървоначално написано от bill_schrei
щото наистина си бяха смешнички!А на снимките, не знам за Бил ама там близнака му-доста време се двоумих дали е момче или момиче!Виждала съм доста техни снимки...просто няма как де не ги виждам-те с анавсякъде, чувала съм доста техни песни-не съм останала с добро впечатление, а и от твоето ...има и други такива...ама щото не са на 17...кво искаш да кажеш?Не съм то хората, които комнетират отрицателно дадена група смо щото са женствени и са на 17!Ти сама каза-те са на 17!А на 17 едва ли Том (или къвто беше там) може да усети музиката, щото ако не ти е известно, много от многото добри парчета на добри китаристи 9а и на какъвто и да е друг инструмент) са породени от чувствата от вече преживяни неща, а на 17 малко трудно да си изживял всички гадостив живота!Щото животът е пред тях-ако се еслучило нещо лошо-по-лошо ще с еслучи, нещо хубаво ако е станало-по-хубаво ще стане...За това не ми говори за чувства при свиренето при ТХ!Просто ако имат чувства те не са много ясни!
Judas Priest са си жив пример за истинска музика, с истински китари и т.н.!Хората го чувстват!
![]()
![]()
cMeшHuK
![]()
![]()
Хахахаха!Кой го казва!Този/тази с подпис на май Густав ли му беше името от Токиохотел посочил те с пръст сякаш ти казва "You are the chosen one!"Първоначално написано от cRaZy_mih
![]()
"cMeшHuK"-ът е момиче. И по-скоро ти си смешна, защото е тъпо да обиждаш другите само защото мнението им не съвпада с твоето. Мисля, че 5-6 песни са предостатъчни, за да разбереш колко може някой да свири/пее, а в техния случай е факт, че има още наистина много какво да се желае. А и да не говорим, че песните им определено не са нищо особено /за мен са много тъпи, но айде да не се изказвам толкова крайно/.
Та токио хотел са като бой-бандите /въпреки че дори онези лигави момченца от бой-бандите са по-мъжествени/ - правят хитчета, кефят им се 12-годишните пикли и въздишат по тях и те точно от това печелят. След 2, максимум 3 години ще излезе нещо ново и всички ще ги забравят, защото са еднодневки.
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
да,поздравления-пoзHaПървоначално написано от brain_stew
btw TaM cu My Гo пuшe uMeTo ,Takaче He ce oпuTBaй дa Mucлuш...He Tu ce oTTдaBa
![]()
aaa Ta Bukaш дa He обиждаM другите само защото мнението им не съвпада с MoeTo..OKПървоначално написано от scissorhand
Ами...честно,вниманието ми беше отвлечено от посочващия ме Густав!А и аз да ти кажа честно не с еопитвам да мисля-правя го несъзнателно, свикнала съм!но виждам че ти се стараеш за което те поздравявам! =D>Първоначално написано от cRaZy_mih