.
Затворена тема
Страница 13 от 22 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 527

Тема: TOKIO HOTEL

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Само една тяхна песен ме кефи ама незнам как се казва
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Град
    ..nowhere..
    Цитирай Първоначално написано от ToM_lOvErKa
    Tokio Hotel sa nai-qkata vyzmojna grupa !!! Tva 4e Bill se grimira ne zna4i ni6to - stra6en pi4 si e Pesnite im sa mn qki az puk da vi kaja .... No na men nai-mi haresva TOM - golqm sladur ( e vse pak Bil mu e bliznak....i toi e sldyk) A otnosno mneniqta 4e prili4at na LP - 6te kaja samo lp sa super zle , dokato TH sa NUMBER 1 !!!
    Мухаха.....ахахха...тия са ебаси смешковците 4естнооо!!!....

Tva 4e Bill se grimira ne zna4i ni6to
    Ми той и Менсън се гримира..но поне е запазил нещо мъжко в себе си!Аз ако бях на мястото на тАя Бил..щях да се погледна първо в огледалото тогава да излизам на сцена...камо ли пък да се опитвам да пея...боже...това момИ4е има глас като дете на 5 годинки!Много са зле..и откъм гласови данни и откъм външен вид и ....хахахахаххахахахахахаха хах ТОКИО ХОТЕЛ НОМЕР 1??????.....ЛП СА ПО-ЗЛЕ ОТ ТЯХ?...АХАХАХАХХА смях!....Ужас..ако трябва да избирам дали да слушам ТХ цял ден или да не слушам музика...БИХ ИЗБРАЛА ВТОРОТО!Това БИЛ има пове4е грим от необходимото...в лицето е наистина като моми4е..и с грим и без грим!Красавица е! ...пха ха...смешници!
    ~Come feen the rain...
    'Cos I'm thirsty for your love...
    Dancing underneath the skies of lust~
    Yeah,feed the rain...
    'Cos without your love my life ain't nothing but this carnival of rust

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от ~BeautyOfMalice~
    Цитирай Първоначално написано от ToM_lOvErKa
    Tokio Hotel sa nai-qkata vyzmojna grupa !!! Tva 4e Bill se grimira ne zna4i ni6to - stra6en pi4 si e Pesnite im sa mn qki az puk da vi kaja .... No na men nai-mi haresva TOM - golqm sladur ( e vse pak Bil mu e bliznak....i toi e sldyk) A otnosno mneniqta 4e prili4at na LP - 6te kaja samo lp sa super zle , dokato TH sa NUMBER 1 !!!
    Мухаха.....ахахха...тия са ебаси смешковците 4естнооо!!!....

Tva 4e Bill se grimira ne zna4i ni6to
    Ми той и Менсън се гримира..но поне е запазил нещо мъжко в себе си!Аз ако бях на мястото на тАя Бил..щях да се погледна първо в огледалото тогава да излизам на сцена...камо ли пък да се опитвам да пея...боже...това момИ4е има глас като дете на 5 годинки!Много са зле..и откъм гласови данни и откъм външен вид и ....хахахахаххахахахахахаха хах ТОКИО ХОТЕЛ НОМЕР 1??????.....ЛП СА ПО-ЗЛЕ ОТ ТЯХ?...АХАХАХАХХА смях!....Ужас..ако трябва да избирам дали да слушам ТХ цял ден или да не слушам музика...БИХ ИЗБРАЛА ВТОРОТО!Това БИЛ има пове4е грим от необходимото...в лицето е наистина като моми4е..и с грим и без грим!Красавица е! ...пха ха...смешници!
    тцтц глупаво момиче....

100% съм сигорен че свиря на китара по добре от тия Шваби

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Голям фен
    Град
    Варна
    Да бе и аз веднъж пипнах китара (без да съм пипал дотогава) и почнах да дрънкам ей така и се получаваха по-благозвучни звуци от тези в песните на Токио Хотел.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Да бе и аз веднъж пипнах китара (без да съм пипал дотогава) и почнах да дрънкам ей така и се получаваха по-благозвучни звуци от тези в песните на Токио Хотел.
    Айде бе

Голям фен
    Град
    Варна
    Ами ако щеш ми вярвай...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    Айде бе
    Пхахахахаха!Който и да хване китарата ще е по-добър от токиохотелките...Много са зле миличките.Не ме радват особено.И Бил е мъжествен?! ...хъх...ами на онзи клип на Rette mich дето бърше пода, кви маникюри вади....Аз за такъв маникюр мога да си мечтая!
    А относно китарите-не е важно само да си дрънкаш и да вадиш звук от струните-въпроса е да дрънкаш и да вадиш чувства от звука който вадиш от тез струни!Хората които слушат музиката ти да усещат емоцията и вълнението когато свириш, да разбират че обичаш това което свириш и че то те радва, че музиката ти е породена от настроение и чувства, а не от жажда за пари!А не знам до колко "китаристите" на Токиохотел отговарят на това когато свирят!Или ако го правят поне не им личи!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Айде бе
    Пхахахахаха!Който и да хване китарата ще е по-добър от токиохотелките...Много са зле миличките.Не ме радват особено.И Бил е мъжествен?! ...хъх...ами на онзи клип на Rette mich дето бърше пода, кви маникюри вади....Аз за такъв маникюр мога да си мечтая!
    А относно китарите-не е важно само да си дрънкаш и да вадиш звук от струните-въпроса е да дрънкаш и да вадиш чувства от звука който вадиш от тез струни!Хората които слушат музиката ти да усещат емоцията и вълнението когато свириш, да разбират че обичаш това което свириш и че то те радва, че музиката ти е породена от настроение и чувства, а не от жажда за пари!А не знам до колко "китаристите" на Токиохотел отговарят на това когато свирят!Или ако го правят поне не им личи!

не се научихте КАК ЩЕ ИЗКАВАТЕ МНЕНИЕ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ЗА КФО СТАА ВЪПРОС...и btw то че е важно чъвството важно е (а Том си свири с чувство) но извинявай без да си пипал китара да ми изкараш ти звук..Е няма да ме убедиш...китариста на ТХ се занимава от малък с китара...бе кфо ви обеснявам ние фенките ше си слушаме ТХ вие си слушайте ваща си музика и спрете да се изказвате некомпетентни щото вече е мн смешно

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
    Айде бе

не се научихте КАК ЩЕ ИЗКАВАТЕ МНЕНИЕ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ЗА КФО СТАА ВЪПРОС...и btw то че е важно чъвството важно е (а Том си свири с чувство) но извинявай без да си пипал китара да ми изкараш ти звук..Е няма да ме убедиш...китариста на ТХ се занимава от малък с китара...бе кфо ви обеснявам ние фенките ше си слушаме ТХ вие си слушайте ваща си музика и спрете да се изказвате некомпетентни щото вече е мн смешно
    Хахахах!Радвам се, че поне те забавлявам...не че ми пука особено!Ако искаш да знаеш много добре знам за кво говоря!Свиря на китара от 7 год!И знам как трябва да свири един истински китарист!И аз свиря от малка, сега ако барна китара, ще с еизкефя максимално и ще извиря нещо...приемливо!Не те знам дали можеш да свириш или не, ама явно ТИ не разбираш какво исках да кажа за това с китарите, но няма нищо!С времето ще проумееш какво съм имала предвит!А щом толкова лесно ми казваш да си слушам мойта музика, а ти твойта си музика, за кво изобщо се заяждаш?!

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    не се заяждам...нервят ме такива дет не са ги чували ама видели 2-3 снимки и айде вече да псуваме ТХ...щот били женствени... и кфо от това...има и други такива...ама щото не са на 17...ае с ТХ да се заяждаме...щото си нямаме др работа и фенчетата били ТЪПИ...мога да ти кажа че повечето са по-умни от анти-феновете но просто е кофти насвякъде да ги псуват...

Голям фен
    Град
    Варна
    И на мен ми е смешно. Знам за какво става въпрос, тъй като чух 5-6 песни преди да пиша в темата.

Ето какво значи умение да свириш добре на китара:
    Judas Priest - Painkiller
    Judas Priest - Metal Meltdown
    Judas Priest - Hellrdider
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Guest
    И на мен ми е смешно. Знам за какво става въпрос, тъй като чух 5-6 песни преди да пиша в темата.

wooow аMa Tq bila 4ula 5-6 peni...pa4a Kuha pa4a

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Тя е той ама няма значение.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

wooow аMa Tq bila 4ula 5-6 peni...pa4a Kuha pa4a
    Ми пача съм. Поне не забравям да се логна и пиша нормално.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Ho e kyxo...HяMa cпop
    ~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cRaZy_mih
    Ho e kyxo...HяMa cпop
    Няма спор.

Вземете чуйте песните, които дадох като линк. Барам в ушитеи ви чуят нещо качествено...

Видях, че пише на подписът ти пише Метълика Рулз, а поне чувал ли си първите 5 албума.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Ho e kyxo...HяMa cпop
    Няма спор.

Вземете чуйте песните, които дадох като линк. Барам в ушитеи ви чуят нещо качествено ...

Видях, че пише на подписът ти пише Метълика Рулз, а поне чувал ли си първмите 5 албума.
    чувалA cъм ги представи си..."Барам" и нещо качествено cъм чувалa

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
    не се заяждам...нервят ме такива дет не са ги чували ама видели 2-3 снимки и айде вече да псуваме ТХ...щот били женствени... и кфо от това...има и други такива...ама щото не са на 17...ае с ТХ да се заяждаме...щото си нямаме др работа и фенчетата били ТЪПИ...мога да ти кажа че повечето са по-умни от анти-феновете но просто е кофти насвякъде да ги псуват...
    Ти пък откъде знаеш, че не знам за кво става въпрос?Уморих се да чета за ТокиоХотел в списанията, а дори не ги бях чувала и реших да дръпна нещо тяхно!Ми първата ми реакция като ги чух беше само щото наистина си бяха смешнички!А на снимките, не знам за Бил ама там близнака му-доста време се двоумих дали е момче или момиче!Виждала съм доста техни снимки...просто няма как де не ги виждам-те с анавсякъде, чувала съм доста техни песни-не съм останала с добро впечатление, а и от твоето ...има и други такива...ама щото не са на 17...кво искаш да кажеш?Не съм то хората, които комнетират отрицателно дадена група смо щото са женствени и са на 17!Ти сама каза-те са на 17!А на 17 едва ли Том (или къвто беше там) може да усети музиката, щото ако не ти е известно, много от многото добри парчета на добри китаристи 9а и на какъвто и да е друг инструмент) са породени от чувствата от вече преживяни неща, а на 17 малко трудно да си изживял всички гадостив живота!Щото животът е пред тях-ако се еслучило нещо лошо-по-лошо ще с еслучи, нещо хубаво ако е станало-по-хубаво ще стане...За това не ми говори за чувства при свиренето при ТХ!Просто ако имат чувства те не са много ясни!

Judas Priest са си жив пример за истинска музика, с истински китари и т.н.!Хората го чувстват!

cMeшHuK

Град
    [Мразим кифли ООД]
    cMeшHuK
    Хахахаха!Кой го казва!Този/тази с подпис на май Густав ли му беше името от Токиохотел посочил те с пръст сякаш ти казва "You are the chosen one!"

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    "cMeшHuK"-ът е момиче. И по-скоро ти си смешна, защото е тъпо да обиждаш другите само защото мнението им не съвпада с твоето. Мисля, че 5-6 песни са предостатъчни, за да разбереш колко може някой да свири/пее, а в техния случай е факт, че има още наистина много какво да се желае. А и да не говорим, че песните им определено не са нищо особено /за мен са много тъпи, но айде да не се изказвам толкова крайно/.
    Та токио хотел са като бой-бандите /въпреки че дори онези лигави момченца от бой-бандите са по-мъжествени/ - правят хитчета, кефят им се 12-годишните пикли и въздишат по тях и те точно от това печелят. След 2, максимум 3 години ще излезе нещо ново и всички ще ги забравят, защото са еднодневки.
    You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.

cMeшHuK
    Хахахаха!Кой го казва!Този/тази с подпис на май Густав ли му беше името от Токиохотел посочил те с пръст сякаш ти казва "You are the chosen one!"
    да,поздравления-пoзHa btw TaM cu My Гo пuшe uMeTo ,Takaче He ce oпuTBaй дa Mucлuш...He Tu ce oTTдaBa

Цитирай Първоначално написано от scissorhand
    [bТа токио хотел са като бой-бандите /въпреки че дори онези лигави момченца от бой-бандите са по-мъжествени/ - правят хитчета, кефят им се 12-годишните пикли и въздишат по тях и те точно от това печелят. След 2, максимум 3 години ще излезе нещо ново и всички ще ги забравят, защото са еднодневки. [/b]
    aaa Ta Bukaш дa He обиждаM другите само защото мнението им не съвпада с MoeTo..OK

Град
    [Мразим кифли ООД]
    cMeшHuK
    да,поздравления-пoзHa btw TaM cu My Гo пuшe uMeTo ,Takaче He ce oпuTBaй дa Mucлuш...He Tu ce oTTдaBa
    Ами...честно,вниманието ми беше отвлечено от посочващия ме Густав!А и аз да ти кажа честно не с еопитвам да мисля-правя го несъзнателно, свикнала съм!но виждам че ти се стараеш за което те поздравявам! =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си