- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
ms msПървоначално написано от brain_stew
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
ХахахаахаПървоначално написано от cRaZy_mih
На нея или на тебе не се отдава?!![]()
А и не разбрах какво искаш да кажеш с това
Аз не съм ти казала какво да правиш и какво не, на мен не ми пука дали ти ще изглеждаш смешно. И не съм обиждала никого само защото имаме различни мнения по даден въпрос, ако това намекваш.aaa Ta Bukaш дa He обиждаM другите само защото мнението им не съвпада с MoeTo..OK
В крайна сметка, явно си под 13 /ако съдя по начина на писане/ и все още има надежда за теб да разбереш, че има много по-стойностна музика от тези..ъм..тийнчета.
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
TBa e за да Tu ycBeжa пaMeTTa MaлKo u spok Haд 13 cъMПървоначално написано от scissorhand
Малее!Е тва е музиката!Много яки песнички, особено последната-забавно!Първоначално написано от exploitedteen
cRaZy_mih я поясни какво искаш да кажеш с по-горното си мнение, защото не съм единствената която не можа да го схване!Или сега кво-аз съм тъпата, щото не мога да схвана безсмисленото ти мнение?!Та моля те най-учтиво да поясниш какво имаш предвит, щото съм тъпа и не мога да схвана!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Наистина не си единствена и аз не го разбрах....Първоначално написано от brain_stew
О не, тъпи сме![]()
ще се самоубия.
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Успокой се!Ще поумнеем и ще осъзнаем колко велика група са ТокиоХотел!Първоначално написано от scissorhand
Ok пoяcHяBaM-KoгаTo HяKoй Te пcyBa c u3pA3u kaTo "пukлa"защото cлyшaш Hkяoя гpyпa ,a пocлe ka3Ba "И не съм обиждала никого само защото имаме различни мнения"
1.Tu cTaBa гaдHo u 2.Ce пoлyчaBa дBycMuCлицa
ам...хъх....тя не те нарече пикла защото слушаш Токиохотел!Просто акза, че повечето слушащи Токиохотел с апискли!Доколкото помня от прочетеното тя не те е опреличавала като такава!Плюс тва тя каза "12 годишните пикли" а ти нали си над 12Първоначално написано от cRaZy_mih
![]()
ОК!Права си тука и пак си противоричиш!Именно щото никой не се е родил научен, те още не са се научили да вадят добър саунд!Надявам се с тези мнения приключихме спора....вече няма смисъл, защото все пак стигнахме до заключението че Токиохотел не са перфектни (въпреки че много така казват) и че не вадят много чувствен саунд, ще се изчака и ще се види колко ще се усъвършенстват!Първоначално написано от bill_schrei
u Ha 12 u Ha 1000 годuHu яBHo 3A Heя cъм пиклa ,a 3a MeH ще cu e KyyXXXaaaПървоначално написано от brain_stew
u гo пu6a Taka,3a6Toto Mu e Pa3BaлeHa kupuлuцaTa
1.Пикла е голяма псувня, да.....
2.И къде точно съм нарекла конкретно теб така? Или по принцип фенките им? Имах предвид, че обикновено 12-годишните пикли се кефят на бой-банди и въздишат по техните членове и дори твърдят, че ги обичат //
Не си противореча, просто не си ме разбрала.
3.Става ти гадно?! Тук ти е грешката - приемаш нещата твърде лично. Все пак се извинявам, че нараних чуствата ти като създадох представа у теб, че те наричам пикла.![]()
ъЪъ!?!??!scissorhand може да е всяква, но не и куха!Тва е може би най-не кухия човек който познавам!Сега кой кого обижда, щото мненията им се разминават?Първоначално написано от cRaZy_mih
тя си изказва мнението, чче Токиохотел ен са хуабва банда-длъжна си да го зачиташ, дори да не ти хареса!
А ти си харесвай Токиохотел-никой не те съди!Както веднъж един мъдър човек ми каза "Всеки има право на лош вкус!" тъй че водена от тази велика мисъл спирам тази лекция!
Тия са Китаици бе
"никой не те съди"...Taka cu Mucлu6 Tu...
Бил като Бил или бил като бил?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ти беше, защото и аз го помня!![]()
ПХАХАХХАХАХАХА!Ти много трудно забравяш!Първоначално написано от scissorhand
exploited - ти беше!И аз няма да го забравя!Тая мисъл доста дълго ще ме води!![]()
тая снимка на тоя педал е точно като чичо сам.тва ми намирисва на шибана пропаганда.
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
3a6To-3a6ToTo 3a6TuTaBaM Tokio Hotel лu???Първоначално написано от RedChil
ъЪъ!?!?Извинявай ама ква е връзката?Май от снощи още те държи!Първоначално написано от magesnik
Не бъзикам се ама верно каква е връзката?Освен приликата ан тоя чичко със Густавчу?
Da go duha 4i4o ti sam i moga da ti kaja ,4e ti si nai-golemiq pedal v cqlata rabotaПървоначално написано от magesnik
![]()