- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
Риторичен въпрос. Защо изобщо питаш? Много ясно, че да.Първоначално написано от exploitedteen
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
to se podrazbira,4e sme idioti i bez da pita6![]()
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
бравус
дудувееееееее...ХЕЛП...не мога да си вляза с регистрациятааааа![]()
![]()
![]()
Боже мой. Колко било модерно да си идиот. А аз си мислех, че съм различен. Явно съм бъркал...![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
ne pla4i spoko...trqa se razdva6,4e si moderen
![]()
хораааа кфо тряя ви се покаже ако сте блокнат?!?
Е да ама то хем е модерно да си различен, хем като съм модерен съм еднакъв. Независимо модерен или не аз винаги ще си остана различен.
80.95.22.55
84.43.153.36
nqma lo6o..nai-dobre e da si moderen i razli4en..![]()
i Ursula e razlichen..Първоначално написано от Mo6nо
![]()
ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЛЛ ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛПППППППППППП ПП
razli4na*
браво на теб...аз пък не ги HATE
phaha dreme mi na tebe kvo ti e
v smisyl na exploitedteenПървоначално написано от cRaZy_mih
Всички си гледайте работите![]()
Бтв, вярвам, че тая тема ще съществува по-дълго и от самите токиохотелки![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Значи. Ето ви съветче: излезте за малко от форума. За няколко дни и ще проумеете (като мен), че ТОВА Е БЕЗМИСЛЕНО! Защо въобще спорите за простотии! Вярно защитавам приятелката си, но само защото я мислехте за лигла, защото слуша ТХ, но вече спряхте. Това което става сега е прекалено. Този спор е тъп и безмислен. Разбирам някой да каже, че те са гейове и да спорим с него, че не са, само изглеждат женствени, но да се псувате само защото единия ги харесва, а другия не... Всеки има право на мнение, вички хора са различни с различни интереси (смятай какво щеше да е ако всички бяха еднакви). Недейте да се псувате само защото имате различни интереси, това е тъпо. Наистина е безмислено. Всеки с това което харесва и мрази. Peace!
П.П: Между другото, cRaZy_mih, да не би случайно да се казваш Михаела? Просто въпросще извън темата.![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
По-дяволите как може да харесваш хем Металика хем най-нещастните групи в музикалното пространство?Първоначално написано от cRaZy_mih
Ти си просто един тъп позьор!
DIEEEE!!!!![]()
Ади и аз да се включа!Да кефя се страшно много на Tokio Hotel.И като визия,глас,всичко.Колкото и да ни обиждате,няма да спрем да ги слушаме.Хич не ме интересува в какъв стил правят музика,харесват ми и ще ги слушам.Виждам смисъл в текстовете им.И докато вие тук се нервите и ги изкарвате смотани,аз ще си пусна някоя тяхна песен.
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Хаха сега за пръв път си изтеглих тяхна песен и си мислих, че жена пее. Не са чак толкова зле, но аз ги слушам единствено заради немските текстове.
Ама те верно изглеждат малки...на колко са?
П.П: Между другото, cRaZy_mih, да не би случайно да се казваш Михаела? Просто въпросще извън темата.[/color][/quote]
dams
I Bill i Tom sa na 17,Gustav e na 18 a Georg e na 19..spok ne sa 4ak tolkova malki![]()
cRaZy_mih, a tozi na profila ti koi e?
Malki sa....a i bravo 4e na taq vuzrast sa ve4e izvestni
amii qvno moje..tova,4e haresvam tokio hotel ne ozna4ava ,4e ne moje da haresvam i drugi grupi.Kefqt me sy6to metallica,LP,HIM,Oomph!,System of a down,Green day,Slipknot,Evanescence,KoRn,My chemical romance,Kitte,Nirvana,The rasmus i mn drugi...ima 3 vida fenove na TH-1viq e Metal det se kefi na TH,2riq e pynkar deto se kefi na TH i tretiq e 4algar det se kefi na TH(te sa super golqma rqdkost) ...az sym mejdo metalka i pynkarkaПървоначално написано от maldini
![]()