- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
1:бил е момИ4еПървоначално написано от th_big_fen
2:пеят/опитват се да пеят/не6то като....какво....поп с една китара???
3:вокала не става а онуй с растите е рапър4е!?!![]()
1-da peqt-problemacia?:пеят/опитват се да пеят/не6то като....какво....поп с една китара???
2-tova koeto po tvoite dumi peqt (trqbva da bude svirqt) e rock tui 4e izslu6ai pesnite im predi da govori6![]()
da ne6to protiv?Teq ot kuv pol sa!?! Ama vsi4kite li sa mom4eta?!?
ami nz moito dete vijdam !OMG! Moqt glas e m/u 12 i 38 puti po- mujestven!?!vseki si ima razli4an glas a puk tvoq kakuv e hi4 ne me burka
ami te sa na 16 godini \Teq sa toku 6to izlezli ot detskata gradina! Trqbva da peqt Zay4enceto Bqo na nemski... Mn, mn, mn, mn zle!/ za tova im e maaalko kusno za detskata gradina osven ako nqkoi bavno razviva6t se individ kato tebe moje bi
![]()
ne moje da precenqva vuzrastta na horata
tva moito dete e rock 4eti spisaniq tam si pi6e !!!!!Kakva po dqvolite e taq bozava muzika!? Kakvo vi stava, hora!?![]()
аййй
егати пумията
немоа ги дишам тия лигави педерастчета
тъй де-да си го на таковат![]()
Аре бе аз дето не съм барвал барабани цял живот съм сигурен че при 2 седмици по сериозни уроци и ше свиря по добре от тоя педал.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
О, разбира се, че "не става", на който не му отърва винаги ще говори така!Първоначално написано от `Death`Whore`
ОБАЧЕ НАПУК НА ВАС, МАЛКИ КОМПЛЕКСАРЧЕТА, СТРАДАЩИ ОТ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ, ТОКИО ХОТЕЛ СА НОМЕР 1 И ДА ГО ДУХАТЕ ПОД ВОДА ДОКАТО ИЗСЪХНЕ!
Moderated by Tiffany
по точка 2 от правилника.
И ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, ЧЕ ТОКИО ХОТЕЛ СА НАЙ-ДОБРИТЕ! ПО-ДОБРИ СА И ОТ ЛИНКИН ПАРК, И ОТ МЕТАЛИКА, И ОТ БЛЯК АЙД ПИЙС, И ОТ ДАЙЪР СТРЕЙТС, И ОТ НИРВАНА, И ОТ АЕРОСМИТ, И ОТ ЮРЪП, И ОТ ГРИЙН ДЕЙ, И ОТ US5, И ОТ ДЕПЕШ МОД, ОТ ВСИЧКИ, ХАХАХААХХАХАХАХААХХ! =D>
БУАХАХАХАХАХААХ
ДАААА....ПО-ДОБРИ СААААА
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХА ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ
ЛЕЛЕЛЕ
срам ме е че живея по едно и също време с такива хора,които могат да петнят такива ВЕЛИКИ имена
Е металика,депеш мод,нирвана поне не са педали.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Аве ти на кой свят живее6?!?! Изоб6то не съм тръгнала с нагласата да обиждам ТХ, ама сериозно, 6то не отиде6 да се прегледа6 някъде ?! Тва, дето го твърди6 така сигурно, е направо виц!!!! Тия имат о6те наистина мнооооооооооооооогооооооо оо да изминат, за да бъдат дори и наполовина добри колкото по-голямата част от групите, които си изброил/а!!! И много е вероятно според мен да се разпаднат по този път, за6тото засега не са ни6то пове4е от хитови еднодневки!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
PS: Напълно съм съгласна с последното мнение на "forrzi"
ne sa prekaleno lo6i, no po-dobri ot gore izbroenite pak IZOB6TO NE SA!
![]()
Нооооооо ма кефат, особено Густав. Който не ги харесва, да го духа![]()
Що не се гръмнеш,ъ ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Какви са тези сравнения,които си тръгнал да правиш ? Айде спрете се..
Чух една песен на тая "група" и ми стана чак лошо..ужасно пеят,вокала им изобщо незнам момиче ли е,момче ли е и + това мразя немски език,а те пеят точно на такъв!Ужасни са!Феновете да ме извиняват,но наистина е така..И както разбрах дотук,не съм единствената,която мисли по този начин!
Сори,че ще го кажа,ама ДУХАЙ го ТИ !Който не ги харесва, да го духа![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Първоначално написано от Анонимко
e te tva e izkazvaneto na meseca !![]()
Първоначално написано от exploitedteen
... na mesec mai !![]()
Я не се карайте. Гошо от Почивка ис дъ бест. Той е по-добър и от линкин Парк, и от Евънесънс, и от Фифти сент, и от Тупак, и от СНууп Дог, и от Джи-юнит, и от Некро, и от Сайпръс, и от Оникс, и от Метълика, и от Мейдън, и от Мадона, и от Бритни, и от Аврил, от Всички. Абе Гошо ог почивка ис дъ бест ъф дъ бестс. =D>
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
bill_schrei - то Азис да го накарат да "пее" ще се дере по-добре от вкокластът на тази група.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Съгласна съм че всеки има право на лично мнение,обаче кажете ми какво лично мнение е да обиждаш другите, че слушат това,което им харесва,а не теб не...аз лично се кефя на ТХ...и смятам да продължавам да си ги слушам...независимо от мнението на другите...който не го кефят да не ги слуша...феновете да им се кефят и тфа е.... ТХ РУЛЗЗЗЗ \/
![]()
![]()
![]()
Мен не ми харесват.Този,който пее прилича на жена и не ме кефи гласа му.Лигав е доста и може повече грим да сложи.![]()
Първоначално написано от Mo6nо
verno e !! Toq e nechovek , neosporim talant , neshlifovan diamant !
Стига бе...пак ли тая тема..Още ли не са се разпаднали?![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.