- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
АААА!Грешен въпрос..сега ще те изядат!Поне се опитаха мен да изядат, защото не бях прочела името на сочещият ни Густав отдолу на подписа й!Първоначално написано от Анонимко
Бтв и много по-малки са ставали много по известни!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Gustav...Първоначално написано от Анонимко
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
ti druga rabota nqma6 li osven da se zaqjda6? i nqma da go/q "izqdem" 6toto se dyrji kato 4ovek a ne kato teb...Първоначално написано от brain_stew
ВЪХМАРМАМУУУУ!Първоначално написано от cRaZy_mih
![]()
![]()
Метълка/пънкарка слушаща LP, Green day и My Chemical Romance!?Ъм, знаеш ли последните изобщо че се водят емо (макар че се съмнявам че са таквиз), а че първите две групи нямат почти нищо общо с метъла и пънка?И моля те кажи ми че ми стана интересно, как реши че си метълка/пънкарка?С какво се показва метълството/пънкарството ти?
И аз когато бях млада, тъпа и невинна слушах LP и Green day, но поне не съм имала....глупостта да се нарека метълка/пънкарка!Та аз сега не знам кво съм, а слушам доста по-смислена музика от това!Бтв Green day не са пънк, ако мислиш че е така!
ВЪХМАРМАМУУУУ!
![]()
![]()
Метълка/пънкарка слушаща LP, Green day и My Chemical Romance!?Ъм, знаеш ли последните изобщо че се водят емо (макар че се съмнявам че са таквиз), а че първите две групи нямат почти нищо общо с метъла и пънка?И моля те кажи ми че ми стана интересно, как реши че си метълка/пънкарка?С какво се показва метълството/пънкарството ти?
И аз когато бях млада, тъпа и невинна слушах LP и Green day, но поне не съм имала....глупостта да се нарека метълка/пънкарка!Та аз сега не знам кво съм, а слушам доста по-смислена музика от това!Бтв Green day не са пънк, ако мислиш че е така![/quote]
kato na4alo 6te kaja ,4e Green day sa Punk-rock,no nqma zna4enie... kazah,4e sym mejdo pynkarka i metalka i go kazah za da uto4nq,4e vyv vseki slu4ai ne sym 4algadjiika...koito kakto iska da go razbira i sry ako az ne sym go napisala kakto trqbva.Ne mi puka ,4e moje da sa emo..naprotiv daje tva me kefi iii ne me interesuva kva si ti i kvo slu6a6![]()
kato na4alo 6te kaja ,4e Green day sa Punk-rock,no nqma zna4enie... kazah,4e sym mejdo pynkarka i metalka i go kazah za da uto4nq,4e vyv vseki slu4ai ne sym 4algadjiika...koito kakto iska da go razbira i sry ako az ne sym go napisala kakto trqbva.Ne mi puka ,4e moje da sa emo..naprotiv daje tva me kefi iii ne me interesuva kva si ti i kvo slu6a6Първоначално написано от cRaZy_mih
[/quote]
1-во-не ми казвай кви са Green day щото аз съм ги слушала ехеее...знам ги какви са!И в никакъв случай не са пънк-рок, не вярвай на списанията кво пишат!
2-ро-"чалгаджийка" може да се разбира по много и различни начини-като човек който слуша чалга, като човек, който мисли като чалгар, като човек който се облича като чалгар...вариантите са много!
3-то-и на мен не ми пука че си между "метълка" и "пънкарка", но въпреки всичко ти го каза, нали?Пък и аз не съм казала ква съм!
Имам си и друга работа, но просто си губя времето с теб!И за да не те разбираме погрешно, следващия път уточни какво си имала предвит!![]()
Hah za Green day moga da kaja samo 4e sa punk-pop...
а кфо са бе...народна песен...и ти кфо разбираш под метъл/пънкар-наркоман дет троши пейки и хвърля пиратки по хората...чупи бутилки...и се дрогирва....дет само псува и даже не се кефи на музиката дето слуша?!?Първоначално написано от brain_stew
ако ще и пънк-чалгария да са пак са ПЪНК нали?Първоначално написано от Анонимко
1-во-не ми казвай кви са Green day щото аз съм ги слушала ехеее...знам ги какви са!И в никакъв случай не са пънк-рок, не вярвай на списанията кво пишат!
2-ро-"чалгаджийка" може да се разбира по много и различни начини-като човек който слуша чалга, като човек, който мисли като чалгар, като човек който се облича като чалгар...вариантите са много!
3-то-и на мен не ми пука че си между "метълка" и "пънкарка", но въпреки всичко ти го каза, нали?Пък и аз не съм казала ква съм!
Имам си и друга работа, но просто си губя времето с теб!И за да не те разбираме погрешно, следващия път уточни какво си имала предвит![/quote]
1.Emi az sq gi slu6am Green day i da-punk rock sa..6te vqrvam na spisaniqta a ne na teb v vseki slu4ai
2.Ne sym nito edno ot si4kite ne6ta taka4e pak 6te kaja ,4e ne sym 4algarka
i 3.Kato ne te interesuva kva sym prosto ne pi6i we..da ne ti puka!Kato iska6 ne si gubi "cennoto" vreme s men..az sym do6la tuka da si praq kefa i bez i sys tebe..se mi e taq \/ \
/ \
/
ima ogromna razlika m/u punk-rock i 4ist punk primerno....tova 4e sudurjat edna i su6ta duma da ne te podvejda 4e sa ednakviПървоначално написано от Анонимко
![]()
не ме подвежда... спокойно... не съм ЧАК толкова тъпа...![]()
Оооо, мили Госте!Обичам такива като теб!Много ме радвате!Та под метъл/пънкар определено не разбирам че е наркоман дето върши всичките тия неща, които изброи!Не ме познаваш, затова не си прави грешни впечатления за мен!Та уточнявайки този факт, ще ти кажа да не ме слагаш в числото на безориентираните мили и любезни хорица, които си мсилят, че всичко по-различно от фешунчета и чалгари са наркомани, няква помия долна и т.н...напротив!Аз само хубави неща мисля за пънкарите, метълите, скинхедс и т.н.Първоначално написано от Анонимко
cRaZy_mih, недей се впряга така!Ето къде ти е проблема-приемаш всичко твърде лично!Не съм имала цел да те обидя (не че се извинявам-няма за какво), аз просто зададох въпрос, но явно не съм го задала като...хората!А относно ценното ми време-много е хубаво да си го прахосвам във форумите, спорейки с такива лесно-раними създания като теб!
и ти не ме познаваш ... за теб важи същото... не си прави изводи...и за твое сведение и аз мн харесвам метъли и пънкари...половината ми приятели са такива....МРАЗЯ ЧАЛГАРИЯ...НЕ СЕ ВОДЯ ПО МОДАТА....Първоначално написано от brain_stew
Ми хубу!Пък и не съм правила никви изводи за теб!Първоначално написано от Анонимко
cRaZy_mih, недей се впряга така!Ето къде ти е проблема-приемаш всичко твърде лично!Не съм имала цел да те обидя (не че се извинявам-няма за какво), аз просто зададох въпрос, но явно не съм го задала като...хората!А относно ценното ми време-много е хубаво да си го прахосвам във форумите, спорейки с такива лесно-раними създания като теб![/quote]
Phahahahhaha oh nedei taka du6ice..![]()
az vyob6tee ne se palq i ne sym "lesnoranimo syzdanie"..naprotiva-az 4eta i se hilq kato nqkva umopobyrkana...sq kak si go pro4ela nz.Nqmam problem,ne priemam si4ko tvyrde li4no(6tqh da go priema ako go be6e kazal nqkoi ,koito uvajavah..ama ne e taka),spoko ne si me ubidila i nikoi ne ti e iskal izvinenie...
не че аз съм правила за теб но няма значение...Първоначално написано от brain_stew
Phahahahhaha oh nedei taka du6ice..Първоначално написано от cRaZy_mih
![]()
az vyob6tee ne se palq i ne sym "lesnoranimo syzdanie"..naprotiva-az 4eta i se hilq kato nqkva umopobyrkana...sq kak si go pro4ela nz.Nqmam problem,ne priemam si4ko tvyrde li4no(6tqh da go priema ako go be6e kazal nqkoi ,koito uvajavah..ama ne e taka),spoko ne si me ubidila i nikoi ne ti e iskal izvinenie...[/quote]
1-во-не съм ти "душица"!Аз нямам душа!![]()
2-ро-и аз не те уважавам особено!
3-то-хилиш се като умопобъркано...ми хубу!(май много обичам този израз!)!Не ми пука особено за теб!И мале как се успокоих, когато ми каза че не съм те убидила, олекна ми....хахахаха!Но за това че не се палиш...сега какво правиш?
1-во-не съм ти "душица"!Аз нямам душа!Първоначално написано от brain_stew
![]()
2-ро-и аз не те уважавам особено!
3-то-хилиш се като умопобъркано...ми хубу!(май много обичам този израз!)!Не ми пука особено за теб!И мале как се успокоих, когато ми каза че не съм те убидила, олекна ми....хахахаха!Но за това че не се палиш...сега какво правиш?[/quote]
1.Mi..du6ica si..6to ako iska6 i na tebe da ti vikam urungel
![]()
2.Bravo na teb..davai samo taka
3.Da mn obi4am toq izraz-umopobyrkana...tova e vtoroto mi az..ii ne se palq prosto si pi6a i si se kefq\
/
emi da..taka e.."Изобщо вече ми омръзна да пиша, защо групи ..." kato ti e umryznalo ne pi6i be
i BTW moite kecove struvat 12 lv i sa o6te zdravii kvo iska6 da slu6ame pynk i t.n.t. i da nosim rozovi ly6tq6ti potni4eta i obuvki s tok4eta li
![]()
haha ti 6e mi kaje6 ,4e ne sym vijdalaПървоначално написано от exploitedteen
ми не не слушат грийн дай...но ми омръзна вече да споря за тфа...кецовете не ми ги купуват мама и тати...аз си ги купувам...спестявам си...върша лятна работа...но кфо ви пука на вас....не са 200 лв....а 20 щото не мога да си позволя за 200....изпокъсаха се но още смятам да си ги нося...защото както казах не съм по модата...не ми пука кфо мислят хората...а най вече такива като теб които само се заяждат...вечно учат другите....не ме интересува кфа музика са...не ме интересува какво ти слушаш...не ме интересува че музиката която харесвам ... ти ненавиждаш...омръзна ми във всеки форум да има такива като тебе....аз влизам да се кефя и такива хора ми развалят настроението...влизам с усмивка и излизам бясна... ОМРЪЗНА МИИИИИИИИПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Tokio Hotel sa The best. Ubujavam da slusham podobni veliki grupi. Takiva kato tqh 6te se zapazat v istori4eskoto minalo kato nai-dobrite. Ne 4e maria nqma da go napravi deeee. Tokio Hotel i Maria ruuullllz. Tova su mi liubimite hora.![]()
хаха...ами ЦИЦИСЛАВАААААААА....ТЯ Е НОМЕР 1![]()
hahah yes weПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()