- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
НЯМА ДА МЪЛЧА БЕ...няма само ти тука да ми говориш...представи си знам какво е било преди...аз имам нет от има няма 1 година...пък и едно време си е едно време...сега сме друго време...и аз кфо да те правя като вече не ги слушаш...аз ще си ги слушам....ще дърпам тфа дет ме кефи...интересува се от каквото ме кефи...не от каквото ми казват...разбра ли?Първоначално написано от exploitedteen
интересувам*
Не усираите хубажата тема с такижа йалки изпълнителки./Първоначално написано от Анонимко
![]()
хаха...аз не ти крещя бе...леле...и не слушам МТВ... пък и кфото искам ще правя бе...
awe urungel..nz na kolko si qvno idva6 ot praistoriqta ama evoliuciqta te e izpusnala..seriozno ti govorqПървоначално написано от exploitedteen
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
Лелееее
Кво е станало тук докато ме нямаше???![]()
Госте, аз така и не разбрах кой ти е казал да не си слушаш МТВпопгейшитпсевдопънка /тая думичка ме кефи/
? И пак не разбрах как може мнението на някого за нещо, което ти харесваш /щом като толкова малко ти пука
/ може да ти развали настроението?
А по темата, ако изобщо някой още пише по нея, ТХ са чалга и точка.
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Моля не обиждайте чалгата. Токио Хотел не са чалга. Токио Хотел са шум.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
kill ni se na nqkoi most i spesti srama na horata ot tebeПървоначално написано от scissorhand
Moshno-Kokoshno, koj e kazal, 4e Tokio Hotel sa 4alga?![]()
FFDM беПървоначално написано от scissorhand
mm da taka e ama po typo ot tebe nqma na kyde..pone ne sym dyrto...BTW baba mi govori kato tebe tc tc tc ne mi kazvai na kolko g. siПървоначално написано от exploitedteen
Чета сега и се хиля!Извинявай, но ще изкажа възмущението си!Първоначално написано от Анонимко
Как смееш да държиш такъв тон на exploitedteen?Най-малкото трябва да го уважаваш, за това че той е по-голям (предполагам де), по-умен и...по-цивилизован от тебе!Той тръгва с добро, а ти му се репчиш тука!Той може да те научи на много неща, както е правил с мен например, без той да го осъзнава естествено!и все пак не ми го побира ума-що се държиш така!Плюс тва си некъв жалък гост!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
гост съм не по мое желание...имам си рег тука ама не мога да вляза нз защо...и аз по принцип да те светна цена мнението на другите макар и да не съвпада с моето...но ми омръзна след всеки мой пост той да ме критикува и да ме учи какво тряя слушам....кое било тъпо и кое не...кое било педалска музика....на мене ми харесва ако ще и опера да еПървоначално написано от brain_stew
Да спестя срама им от това, че се комплексират от това колко съм умна?Първоначално написано от cRaZy_mih
хахаххааххахахах
Ех ех ех, пак нападаш, защото мисля по-различен начин....
Но аз продължавам да твърдя, че са чалга, защото няма много голяма разлика между бил и ..да кажем преслава /е бил, разбира се е значително по-кльощав, но тва е подробност/ - и преслава и бил носят доволно количество грим, и двамата нямат кой знае какви певчески заложби и най-важното - И ДВАМАТА СА ПРОДУКТИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ХАРЕСАТ НА МНОГО ХОРА, с други думи са модерни
![]()
![]()
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
ценя*
za po-umen i ,4e e trygnal s dobro opredeleno ne sym syglasna.Kvoto i da govori 6te si slu6ame tokio hotel...toi da si slu6a ve4e razpadnalite se praistori4eski grupi(priznavam ima i hubavi stari pesni)..Nie 6te si haresvame TH toi da si haresva grupi deto muzikanta,koito e pensioner trygnal da se kateri po nqkvo dyrvo ,padnal iii qvno sq mu trqa kosmodiskПървоначално написано от brain_stew
![]()
spoko pak ne uceli..ne za6toto si "umna" ...moje i da se seti6 nqkoi den i ako misle6e kato men nqma6e da te napadam... i mi kaji ako ima ne6to lo6o da si moderenПървоначално написано от scissorhand
не е лошо да си модерен,лошо е когато плюеш на всичко,което е подпомогнало до тва да си модерен.ако не са били тези праисторически групи,както ги нарече нямаше да ги има нито ТХ,нито Калинкин парк.Но ти вероятно това не го осъзнаваш.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Абе не ви ли писна? Няма какво да се дискотира. Оставете ги да си слушат тъпата музика.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
ne iskam da pliuq muzikata a nego ako me razbira6...kakto kazvam v 4as po matematika "problema ne e v zada4ata,a v tozi,koito q re6ava"Първоначално написано от magesnik
![]()
vij kvo-ne me interesuva kvo slu6a6,kvo si izvyrvql i pro4ie.Ne sym ubijdala punka -naprotiv,a tebe ,6toto mn se otvarq6"4e ne sym razbirala muzikata,4e ne sym zaslujavala tui i onui" Ne si nikoi za da mi kazva6 kakvo zaslujavam a za da si pred kompiutara i da se rovi6 v teen forum na tazi vyzrast az si pravq svoite izvudi... jal mi e za tebe i poneje mislq ,4e ve4e stava bezmisleno da spori6 s nqkoi,koito si e namislil ne6to typo predpo4itam da ne pi6a pove4e za dnes...Първоначално написано от exploitedteen
уф разбрахте още от първия път...и не принизявам твойте ИДОЛИ към ТХ ГД и куп други мои идоли...обаче ме дразни като някой се изкаже..."остави ги да си слушат тъпата музика"..."педалската музика" и после същия тоя ми вика "Защо музиката която не харесваш обиждаш" и тем подобни...вие разбирачите можете да обиждате наляво и надясно а ние НЕ така ли....а кфо ний сме по различни от вас( освен по години)...всички сме РАЗЛИЧНИ ХОРА...но сме ХОРА
благодаря бате...вече ще си уча...мога да ти кажа че съм изслушвала това което си давал...и мисля да го правя за напред...не споря че са пънк-рок...защото не мисля само аз така....Първоначално написано от exploitedteen
П.С:BTW мн ми е интересно щом си ТОЛКОВА голям какво търсиш да спориш с "Лапета" като нас и по цял ден киснеш тук?!?
Браво...поздравления... =D>