.
Затворена тема
Страница 3 от 22 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 527

Тема: TOKIO HOTEL

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    оле честно ли са мъже вокала и барабаниста( не 4е го 4ух да свири, ама пи6е6е 4е има такъв)
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Tokio Hotel трябва да ги изберат за участници в ГейБрадър 4 с мисия да убедят останалите,че са жени - изобщо няма да полагат усилия за целта...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    Ох какви сме забавниии...оригиналниииии. ...направо нямам думи

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Хахах,може да не съм ти забавен,но поне не слушам педалска музика.

Фен
    Град
    Dreamland
    Изключително некадърни и смешни...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Град
    Бургас
    tokio hotel на мен са ми стара зарибявка но сега ве4е ми драифа от тях.
    е да не отри4ам 4е ако сре6тна вокала и се окаже не е геи няма да го доведа у нас и ...
    текстовете са яки но...абе тяхния стил музика не знам какъв се води но се о4аква да се обли4ат малко по исипано а не някво 4алгараскои особено бил на последния клип на ки4ури и с тясно дънки прилепнало за кльо6тавия му задник
    Believe in yourself in all thinks you do
    Believe in yourself and all your dreams come true

Guest
    RedChil педалска музика не слуша, но си е чисто педалче.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    RedChil педалска музика не слуша, но си е чисто педалче.
    Що си гост ве,пинчер !?!?!?!

bobo's
    Guest
    не ме кефят по простата причина че вокала им има интересен вид за момче а и песните им не ми допадат

Цитирай Първоначално написано от Devilish
    2-tova koeto po tvoite dumi peqt (trqbva da bude svirqt) e rock tui 4e izslu6ai pesnite im predi da govori6

tva moito dete e rock 4eti spisaniq tam si pi6e !!!!!
    Да, да, Токио Хотел са рок, Дебил е момче, а аз съм пухен розов заек...
    Freedom will only be available through death!

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от fallen
    Цитирай Първоначално написано от Devilish
    2-tova koeto po tvoite dumi peqt (trqbva da bude svirqt) e rock tui 4e izslu6ai pesnite im predi da govori6

tva moito dete e rock 4eti spisaniq tam si pi6e !!!!!
    Да, да, Токио Хотел са рок, Дебил е момче, а аз съм пухен розов заек...
    може...

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    не само на мен си ми незабавен...а относно музиката щом тебе и другите от твоя вид не ги кефи е педалска, така ли?...кажете ми тфа кфо лично мнение е...а????

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ц, не стават. вокала е с кофти прическа (факин' имо) и кофти глас. звученето им е инфантилно. за текстове не знам, зле съм с швабския.

пък какви фанатизирани фенове само... нямам думи. "който не ги харесва да го духа" слушайте квото си искате, но защо трябва да обиждате инакомислещите?

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    Let's kill bill!
    You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.

Guest
    Що си гост ве,пинчер !?!?!?!
    ...каза 14 годишната, 40 килограмова мутра

уау! Научи ме как да определям коя музика е педалска и коя не! Егати и простотията дето изръси! Я си мери приказките, че от улигофрени няма мира... Сега ще кажеш, че е педалска, защото я изпълняват педали. Ами ето да те светна по един въпрос дето много късае и чалгарите: МУЗИКАТА СЕ СЛУША, НЕ СЕ ГЛЕДА! Набийте си го в тиквите най-сетне! Това дали са педали или не няма значение! Правят хубава музика и това е! Щом не ви харесва-добре. Къжете, че музиакта им sucks, но не обсъждайте само външния им вид като няма за какво друго да се хванете!
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от Fiola
    уау! Научи ме как да определям коя музика е педалска и коя не! Егати и простотията дето изръси! Я си мери приказките, че от улигофрени няма мира... Сега ще кажеш, че е педалска, защото я изпълняват педали. Ами ето да те светна по един въпрос дето много късае и чалгарите: МУЗИКАТА СЕ СЛУША, НЕ СЕ ГЛЕДА! Набийте си го в тиквите най-сетне! Това дали са педали или не няма значение! Правят хубава музика и това е! Щом не ви харесва-добре. Къжете, че музиакта им sucks, но не обсъждайте само външния им вид като няма за какво друго да се хванете!
    Научи се,че се пише "Олигофрен" и след тва философствай,куха тикво.

Експлойтед ти каза квото трябваше.

Цитирай Първоначално написано от Fiola
    Научи се,че се пише "Олигофрен" и след тва философствай,куха тикво.

Експлойтед ти каза квото трябваше.
    Кой го казва... Аре дечко бягай, че мама те вика! Хващай се за правописа като няма какво друго да кажеш. Ех защо трябва пак да споря с хора от които строи простотия и само от приказките се разбира, че на лицето им е изписано аз съм елементарен кретен...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Голям фен
    Град
    Варна
    Стига сте обиждали момичето, ама то е гулпаво и ви се вързва...

Музиката им е тъпа. Предпочитам Бритни Спиърс пред тях...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    първо не ги слушат 12 годишни(само)...а пък вие много ГОЛЕМИ се извъдихте...второ се казва Музиката им е педалска за мен (това е лично мнение)...трето FIOLA ви казва нещо вярно...ама неееее...вие пак трябва да я обидите...явно само тфа можете...и последно(ама не по важност)...някой беше споменал нещо Да сме се научели да слушаме МУЗИКА...ами аз според теб какво слушам бе...ТХ също са музика независимо дали ти харесват или не...и за мене чалгата НЕ Е МУЗИКА...ама не псувам наляво и надясно безмозъчните чалгарки нали? Като не ми харесва не я слушам и това е...какво сте седнали само тука да се запувате...вие друга работа нямате ли си?!? УЖАС!!!

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    нещо се спомена за барабаниста им?

http://youtube.com/watch?v=YvZ39hE3P...elated&search=
    тоя 12 годишния направо го е смазал...
    на ТХ само че е на 18 да те светна

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Фиолче... употребявайкии думичката "улигофрени" ти да не би да водиш нормална дискусия???

не се прави на велика, а отговори на моя пост, където обясних защо е педалска музиката им...
    Ще ти отговоря. Това, че музиката се изпълнява от педали не значи, че тя е педалска. Може да звучи все едно я изпълнява жена, но няма как да определиш една песен за педалска. Освен ако в текста не се пее за педали, а такава песен на ТХ още не съм срещнала. Може да ти звучи лигаво, но не можеш да определяш една музика по това дали автора е педал или не...

Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
    първо не ги слушат 12 годишни(само)...а пък вие много ГОЛЕМИ се извъдихте...второ се казва Музиката им е педалска за мен (това е лично мнение)...трето FIOLA ви казва нещо вярно...ама неееее...вие пак трябва да я обидите...явно само тфа можете...и последно(ама не по важност)...някой беше споменал нещо Да сме се научели да слушаме МУЗИКА...ами аз според теб какво слушам бе...ТХ също са музика независимо дали ти харесват или не...и за мене чалгата НЕ Е МУЗИКА...ама не псувам наляво и надясно безмозъчните чалгарки нали? Като не ми харесва не я слушам и това е...какво сте седнали само тука да се запувате...вие друга работа нямате ли си?!? УЖАС!!!
    =D> =D> =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ми да по-голям съм и явно слушам музика, която не е помия...
    и са какво ще стане???

дам друга работа си нямам и ми е кеф да гледам как няколко момиченца защитават една изкуствена група, която няма грам музикална стойност, сценично поведение или каквото и да е било...
    кеф ми е как се кефят на стерилитета на комерсиализацията на бунта...
    кеф ми е да гледам как се мъчите да защитавате псевдо-различността на ТХ...

кеф ми е да гледам как защитавате със зъби, нокти и слюнка онова малко недоразумение, което се прави на... баси не мога да намеря правилната дума... нещо...
    на фронтмен...

ТХ са като Гаврличето- момиченцата полудяха по нея, а после схе стане фешънче... ТХ сигурно ще почнат рап кариера или ще запеят тиролски песни... ба ли го...

шибани позьори са... тфа е

и ако някой посмее да ги нарече пънк, рок или нещо подобно... цял живот ще му се смея
    Така както ние ти се смеем сега на простотийте ли?!

Голям фен
    Град
    Варна
    Истина е. Експлойтед пише само простотий и за това спечели титлата любимец за 2005 на Тийнпроблем...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си