- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
оле честно ли са мъже вокала и барабаниста( не 4е го 4ух да свири, ама пи6е6е 4е има такъв)![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Изключително некадърни и смешни...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
tokio hotel на мен са ми стара зарибявка но сега ве4е ми драифа от тях.
е да не отри4ам 4е ако сре6тна вокала и се окаже не е геи няма да го доведа у нас и ...![]()
текстовете са яки но...абе тяхния стил музика не знам какъв се води но се о4аква да се обли4ат малко по исипано а не някво 4алгараскои особено бил на последния клип на ки4ури и с тясно дънки прилепнало за кльо6тавия му задник![]()
Believe in yourself in all thinks you do
Believe in yourself and all your dreams come true
RedChil педалска музика не слуша, но си е чисто педалче.
![]()
не ме кефят по простата причина че вокала им има интересен вид за момче а и песните им не ми допадат![]()
Да, да, Токио Хотел са рок, Дебил е момче, а аз съм пухен розов заек...Първоначално написано от Devilish
Freedom will only be available through death!
ц, не стават. вокала е с кофти прическа (факин' имо) и кофти глас. звученето им е инфантилно. за текстове не знам, зле съм с швабския.
пък какви фанатизирани фенове само... нямам думи. "който не ги харесва да го духа"слушайте квото си искате, но защо трябва да обиждате инакомислещите?
Let's kill bill!![]()
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
...каза 14 годишната, 40 килограмова мутраПървоначално написано от RedChil
![]()
![]()
![]()
уау! Научи ме как да определям коя музика е педалска и коя не! Егати и простотията дето изръси! Я си мери приказките, че от улигофрени няма мира... Сега ще кажеш, че е педалска, защото я изпълняват педали. Ами ето да те светна по един въпрос дето много късае и чалгарите: МУЗИКАТА СЕ СЛУША, НЕ СЕ ГЛЕДА! Набийте си го в тиквите най-сетне! Това дали са педали или не няма значение! Правят хубава музика и това е! Щом не ви харесва-добре. Къжете, че музиакта им sucks, но не обсъждайте само външния им вид като няма за какво друго да се хванете!Първоначално написано от RedChil
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Кой го казва... Аре дечко бягай, че мама те вика! Хващай се за правописа като няма какво друго да кажеш. Ех защо трябва пак да споря с хора от които строи простотия и само от приказките се разбира, че на лицето им е изписано аз съм елементарен кретен...Първоначално написано от RedChil
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Стига сте обиждали момичето, ама то е гулпаво и ви се вързва...
Музиката им е тъпа. Предпочитам Бритни Спиърс пред тях...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
първо не ги слушат 12 годишни(само)...а пък вие много ГОЛЕМИ се извъдихте...второ се казва Музиката им е педалска за мен (това е лично мнение)...трето FIOLA ви казва нещо вярно...ама неееее...вие пак трябва да я обидите...явно само тфа можете...и последно(ама не по важност)...някой беше споменал нещо Да сме се научели да слушаме МУЗИКА...ами аз според теб какво слушам бе...ТХ също са музика независимо дали ти харесват или не...и за мене чалгата НЕ Е МУЗИКА...ама не псувам наляво и надясно безмозъчните чалгарки нали? Като не ми харесва не я слушам и това е...какво сте седнали само тука да се запувате...вие друга работа нямате ли си?!?УЖАС!!!
![]()
Ще ти отговоря. Това, че музиката се изпълнява от педали не значи, че тя е педалска. Може да звучи все едно я изпълнява жена, но няма как да определиш една песен за педалска. Освен ако в текста не се пее за педали, а такава песен на ТХ още не съм срещнала. Може да ти звучи лигаво, но не можеш да определяш една музика по това дали автора е педал или не...Първоначално написано от exploitedteen
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от bill_schrei
Така както ние ти се смеем сега на простотийте ли?!Първоначално написано от exploitedteen
Истина е. Експлойтед пише само простотий и за това спечели титлата любимец за 2005 на Тийнпроблем...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36