- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
Е най-сетне стигнахме до истината...Първоначално написано от bill_schrei
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
емиии не освен ТН слушам metallica,korn,system of a down,oomph i dr..Първоначално написано от exploitedteen
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
Oomph! чевек чак да не повярва...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
а ти кайи кво слушаш де следкато моето е "шибан комерс"????Първоначално написано от exploitedteen
Комерс може, но до една стипен. Може да се вкарваткомерсиални елементи и някоя друга ткава песничка, която да пуснат като клип. Това дори е полезно, тъй като хората като я чуят комерсиалната песничка и си купят албума ще чуят и другите песни, но...когато единствената цел и всичко, което правят е за пари тогава не става...Първоначално написано от bill_schrei
80.95.22.55
84.43.153.36
еми от тази "гняс" мога да ти кажа,че сичките песни поне за мен и феновете на ТН са супер!всеки си има собствен вкус така че...Първоначално написано от exploitedteen
Ем да кажем, че Токио имат талант, да кажем,че не са комерсиални, но...
те са само но 16-17-18 години. Още се учат как да свирят и да пеят. С много малки изключения музикант под 25 не може да прави качествена музика, защото дотогава се учи как да дрънчи на китарата...
80.95.22.55
84.43.153.36
![]()
аа урунгелчо кво праиш???
Moderated by Tiffany
по т.2 от правилника.
за Bill Schrei ет ти да видиш кво е пънксредновековно му викам щото е от преди да се родя...за тфа и не ги знам...дайте ми линк за техни песни за да чуя ХУБАВАТА ви музика...
Anti-flag - Sold As A Freedom
Goldfinger - Happy Lagwagon - Angry Days
Pennywise - Fuck Autority
Sex Pistols - Anarchy In The UK
The Ramones - Hey Ho, Let's Go
ся мнението ми за Токио Хотел - има само 1 немска група, която може да се характеризира като пънк и тва са Die Toten Hosen, а тия смешници дет нари4ате пънк са мн зле - изглеждат като имота, текстовете им също са такива, а музиката им си е 4ист поп, дори не се разбира 4е имат бас и барабани
и тва не е средновековна музика, а истинска музика, от времето когато пънкарските текстове са имали смисъл, а не като сега когато текстовете са пълен комерс и пове4ето пънк банди са от Ориндж Каунти и не знаят кво е тва за което пеят
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Моля,пишете по темата!
Чудо голямо...Първоначално написано от Elektra_x
ще направя нова - "Писна ми от Токи Хотел".
80.95.22.55
84.43.153.36