.
Затворена тема
Страница 7 от 22 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 527

Тема: TOKIO HOTEL

Guest

Re: Podkrepqm fenovete im!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от th_big_fen
    Spored men Tokio Hotel sa nai-gotinata grupa!Nai-mnogo ne kefi bojestveniq Bill! Ne razbiram kakvo ne im haresvate!?!Peqt super , obli4at se super , pesnite im sa super !Te sa si gotini ot vsqkade !Napulno podkrepqm tehnite fenove !
    1:бил е момИ4е
    2:пеят/опитват се да пеят/не6то като....какво....поп с една китара???
    3:вокала не става а онуй с растите е рапър4е!?!
    AKO BILL E MOMI4E ATANASKA E MOM4E are dgd pedro i si trai 4e da ne tragne6 za bitka i da sa varne6 kat bibitka

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    еммммм то за флудер... бе то не се кандидатираш, а сам оте избират...

Фиола- чалгар е нещо, което надали ще разбереш като понятие, защото аз слушам музика, за която сигурно никога не си чувала, а и няма да чуеш в жалкото си съществуване, камо ли да я разбереш какво представлява...

така, че чалгар наричай този дето се е излъгал да се изпразни в майка ти... и да си направи малко тъпирче като теб
    Изгубих три мозъчни клетки само докато четях първите три реда... Чалгар ще наричам когото си искам, защото в обяснението на думата влагам пълен кретенизъм показан от елементарен човек като тебе, който не си знае мястото. Ти си един много характерен пример за това, че природата прави грешки и то ГОЛЕМИ! Но нали няма как света да се развива нормално ако нямаше олигофрени като тебе да крепят равновесието....
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от Fiola
    еммммм то за флудер... бе то не се кандидатираш, а сам оте избират...

Фиола- чалгар е нещо, което надали ще разбереш като понятие, защото аз слушам музика, за която сигурно никога не си чувала, а и няма да чуеш в жалкото си съществуване, камо ли да я разбереш какво представлява...

така, че чалгар наричай този дето се е излъгал да се изпразни в майка ти... и да си направи малко тъпирче като теб
    Изгубих три мозъчни клетки само докато четях първите три реда... Чалгар ще наричам когото си искам, защото в обяснението на думата влагам пълен кретенизъм показан от елементарен човек като тебе, който не си знае мястото. Ти си един много характерен пример за това, че природата прави грешки и то ГОЛЕМИ! Но нали няма как света да се развива нормално ако нямаше олигофрени като тебе да крепят равновесието....

Ти си едно адски просто същество:
    1.Не смятам,че може да обиждаш хора,които ако не друго,то поне имат по-добър правопис от твоя.
    2.Не смятам,че изобщо може да обиждаш по-интелигентни хора от теб.
    3.Токио Хотел са кръгли педерасти,бездарници,които свирят само за кинтаж.
    4.Има хора,на които мозъка им е в гъза и ти си от тях.
    5.Препоръчвам ти повече да не ме наричаш "кретен","дечко" или други подобни,заучени от чатовете обръщения,защото рискуваш да станеш покъртително смешна.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Голям фен
    Град
    Варна
    Фиола...СПРИ, че вече ставаш много смешна... Не бъди пълно анти на човека само, защото има мнение различно от твоето.

И стега с това чалгар,чалгар, чалгар...
    никой тук (в темата) не слуша чалга.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Фиола...СПРИ, че вече ставаш много смешна... Не бъди пълно анти на човека само, защото има мнение различно от твоето.

И стега с това чалгар,чалгар, чалгар...
    никой тук (в темата) не слуша чалга.
    ха ха кой го казва
    ~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cRaZy_mih
    ха ха кой го казва
    Eм` чалгарче съм си. Няма как и иначе да е. Ето тези изпълнители са най, най-големите чалгари на света...

http://www.last.fm/user/Mooo6no/
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

да бе ,да бе ама иначе никои в темата не слушал чалга...а и btw като казваш на fiola да спре шото ставала смешна се замисли малко...

скивай сега крейзи...

не се прави на отворен... и много знаещ, защото мога да ти кажа, че говориш с хора, които сме доста навътре с музиката и колкото и да не ти се иска да признаеш или повярваш... аз съм част от сцената от повече годинки, отколкото ти сигурно имаш навършени...
    ooo добре велики dart veider ще знам за напред

Голям фен
    Град
    Варна
    Крейзи,
    в опитите ти да се правиш на интересн ставаш много смешен

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=28426 спрете касапницата!!!
    THeNightRider,
    касапницата едва сега започва.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    и цялата патаклама само за една мизерна група... не мислите ли че е доста инфантилно да се избивате само защото харесвате или не харесвате даден изпълнител? темата отдавна е за лок.

точно така...
    продължавай...

тъпото е, че ти си един обикновен консуматор... и никога няма да схванеш магията... да сътвориш нещо от сърце... да си част от нещо...
    след 2 години ще си тресеш шкембето на чалга и ще си поредният позьор с големи приказки...

доста хора видях да идват и да си отиват... малко останаха истински...
    а ти... ти си просто едно временно, консуматорско пътниче...
    oлеле не си наред...сериозно ти говоря ако те познавах лично толкова мн.щях да ти се смея ,че не е истина! аз съм дошлА(подчертавам в женски род) тук да се покефя -нашия ми се пали като ,че е на живот и смърт и верваи ми не съм консуматор или там няква друга глупост!няма да си мятам шкембето или там нещо друго и спи спокойно "схванала съм магията"

Голям фен
    Град
    Варна
    Отдавна хич не ме интересува коя е групата. Важното е да ми се вързват. И за да е по темата - Токио Хотел са най-аматьорската група, която е станала известна.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Голям фен
    Град
    Варна
    не е за лок, а за дел.
    Неее...
    Как така като всеки себеуважаващ себе си флуудер си искам мненията.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    ако я lock-нат или del-нат къде ще си изкарвате нервите

[quote=exploitedteen]ти си била много интелигентна. Направо ме е срам, че съм надигнал глас срещу височайшата ти особа, но как да ти кажа в природата ми освен вложения кретенизъм е да бъда срещу такива "авторитети" като теб и затова спокойно можеш да отидеш някъде, където ще ти търпят надутото мнение и да спреш да ме занимаваш, защото напоследък хич не съм на кеф. Особено за да се занимавам с някакви такива псевдоинтелектуални недоразумения като теб... чалгар ще ме нарича...
    Кофти е, че си изгубила 50% от мозъчните си клетки, но аз не съм те карал да влизаш във форуми...

Да, аз съм грешка на природата и съм горд с това, защото съм различен от вас, овце такива. Аз съм уникален, а ти... ти си просто една от стадото и винаги ще си останеш със стадното, овче мислене и ще си мислиш колко си велика и ще си щастлива от малкото, което имаш, защото ограничените хора като теб се радват на малко... Защото е лесно да си глупак...

Сега ще те помоля да ме освободиш от мизерното си присъствие и да ме оставиш да съм си грешка на природата и да отидеш при съвършените си приятели в съвършения си свят... И там си сложи отново маската, която навличаш всеки ден преди да излезеш и продължи да живееш жалкия си, лицемерен живот...

Аз, ГРЕШКАТА НА ПРИРОДАТА имам борба, която да продължа... имам цел и мечти...

These boots of mine helped me trough all along the way.
    Through rain and through sunshine, badlands and better days.
    Life can be tough sometimes, don
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
    Върху горката си котка...

Така че по-добре да я оставят, защото иначе лошо и се пише...

Ако изтрият темата броят им ще намалее с цеееели 25 поста. Дано само да я локнат и това да е възможно по-късно.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
    Върху горката си котка...

Така че по-добре да я оставят, защото иначе лошо и се пише...
    уааа упла6и ме..остави горката котка ще те удраска по кутренцето и после какво ще правим...

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cRaZy_mih
    уааа упла6и ме..остави горката котка ще те удраска по кутренцето и после какво ще правим...
    Няма да ме одраска, защото за 15 години живот у нас е разбрала, че от драскане няма смисъл. Ако властите разберат как съм я измъчвал ще ме вкарат в затвора. Истински психопат съм.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    Mo6no, остави котката намира, не е виновна, че ти си тъп изнервен чалгар
    И темата да не я локват, че ми стана интересно... а за коя група ставаше дума?
    You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    fiola, само едно не разбирам.
    защо наричаш някого 'олигофрен' без да знаеш и грам за него и после мърмориш, че те обиждали без да те познават.
    противоречиш си много глупаво, скъпа.
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от scissorhand
    Заглавието е името на групата... А 1-вото изречение ми хареса... =D>

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    fiola, само едно не разбирам.
    защо наричаш някого 'олигофрен' без да знаеш и грам за него и после мърмориш, че те обиждали без да те познават.
    противоречиш си много глупаво, скъпа.
    Чети бе, скъпа, точно това съм обяснила...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    писала си някакви сапунени сериали за живота ти, които ни най-малко не ни интересуват
    алелуя.

В името на котката на Mo6no казвам -exploitedteen мн си тъп и си голям УРУНГЕЕЕЛ ! Fiola си е права ама е нужно мозак за да я разбереш а някои хора (като exploitedteen) явно не са чували за такова животно ти му казваш едно нещо 1000 пъти то пак..няма смисъл

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от scissorhand
    Чалгар е много обиждащо дума за мен, защото...ох дълга история е. Дали да ви я разкажа? Айде от мен да мине ще ви я разкажа...

Когато бях на 12 се самоубих като се хвърлих от 9-ят етаж на блока ми. Това деяние аз извърших съвсем съзнателно и го направих, защото бях отвратен от света на чалгата и не виждах никакъв смисъл в съществуването в такъв свят обграден от чалга и измислени религии, и исках да отида в ада. Но след като умрях аз не отидох при свети Петъл и к`ъвто беше там оня, а при великият Луцифер. Той ме възроди и аз отново станах жив като получих боината задача докрая на дните си да отучвам хората от чалгата и да ги уча на метъл, да ги отучвам от християнство, мюсюлманство и всякакви такива глупост и да ги уча на сатанизъм. Тогава вече земното ми съществуване при доби смисъл и от ден на ден правя света все по-хубав и по-депресиращ...
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си