- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
Уфффф.... Колко пъти да ти повторя, че тя не е такава. Не се яж с нея за бога! Яж се с мен! Момичето преживява труден период и само да й напсуват любимата група й липсва! Да аз съм тъпа, аз съм овца, аз съм комерсиална! И се движа със стадото щом казваш! Ето накрастихте си желанието да напсувате някой! Оставете bill-schrei намира... exploitedteen, наистина може би ТХ не влагат чувство в песните, но щом толкова хора им се радват може и да има защо...Първоначално написано от exploitedteen
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
така ако аз тръгна да псувам идолите ти няя ли да го приемеш като лична обида а??? а междо другото ТХ пеят за това което мислят...за това което чъвстват...няма значение че са малки изживяли са неща които вие не сте и виждали...няма значение...ти явно си прекалено голям вече за тяхната "нестойностна музика"...ще ти кажа само едно:Слашай си твоите хубавци...а ние "идиотчетата" ще си се кефим на нашета си музика...Първоначално написано от exploitedteen
ама тои си бил ударил главата заради това ся не е наред-е сичко ми стана ясно...Първоначално написано от Mo6nо
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
Ако искаш сапунени сериали върви да си гледкаш Дързот и красота. Казвам ти долу-горе що за човек съм преди да вземеш да ме псуваш и ти... Аман от заядливи хора тука. Като не те интересуват не ги чети! Ама как да се сетиш, че и такъв вариант има...Първоначално написано от i'm so excited!
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Обаче забележете...
феновете на Токио Хотел се представят за най-умните и които е от Токио Хотел е умен, а другите са тъпаци (като изключим Найт Райдър). При нас антифеновете на Токио Хотел се случва абсолютно същото.
Друг е въпросът, че от антифеновете на Токио Хотел не намирам тъпи хора, а за феновете на Токио Хотел не искам да коментирам. Познавам (лично) само една умна такава. Да наистина е много умна (много повече от мен), но всички други фенове на Токио Хотел, които ги знам са без коментар..
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
УУУРУУУНГГГЕЕЕЛЛ :PpPppP
а аз не мога да разбера защо когато някой не харесва вашите групи го приемате все едно е обидил майка ви? това е просто една група - целта и е (освен да кърти пари за продуцентите си) да ви забавлява! а вие го взимате толкова насериозно...Първоначално написано от bill_schrei
btw храня го редовно с боза,банички и локум.пробваи и ти може да помогне..аа да бе верно-ти нямаш мозъкПървоначално написано от exploitedteen
ами родителите на Бил и Том са се развели когато са били малки и Бил пее за това...дядо им щеше да се самообие...но кфо ти обеснявам не очаквам да ме разбереш...и не се имам за по умна от другите хора...защото няма значение дали си чалгар или слушаш ТХ...важно е какъв човек си...аз гледам що за хора сте по постовете ви а не по тфа какво слушате
ти да не си адвокатка на bill_schrei Ма ?![]()
не мисля, че е чааааак толкова тъпа, че да не може да отговаря сама на словесните атаки на експлойтед, който умира да ви лази по нервичките между другото. но ти май не си на същото мнение![]()
а и не мисля, че ТХ, са преживели нещо, което аз не съм например. освен може би обърквацията в половете, аз съм си 100% момиче.
е добре де, 95%![]()
алелуя.
Нищо не ти е ясно...Първоначално написано от cRaZy_mih
Аз удрям главата, но не своята, а тази на чалгарчетата докато не станат метъли...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ами може и да има, аз не го виждам тва нещо... Е... всеки с това, което харесва и обича. И mo6no... Аз не съм казала, че смятам тези които не са фенове на ТХ за идиоти. Това, че в тоя форум има такива не значи, че всички са така. Например exploitedteen, колкото и да го псувам няма да остане тайна, че е интелигентен човек...Първоначално написано от exploitedteen
Твоя е грешката, че мислиш всички фенове на ТХ за тъпанари...
За урунгела- no coment...
![]()
няма пари мн скъпа стана бозата...Първоначално написано от exploitedteen
Вижте сега. Темата е пусната за феновете на Токио Хотел. Авторката на темата е казала:Първоначално написано от Lake_bodom
Не мога да разбера защо когато някой пусне тема за група или изпълнител и антифеновите и веднага се намесват и почват на клеветят групата: Те са еди-какви си, обличат се еди-как си и т.н. Темата е за ФЕНОВЕТЕ на групата, а не за тези, които само си търсят кв коя тема да пишат и с кого да се заяждат. както вече каза някой - като толкова мразите групата, направете си тема САМО ЗА АНТИФЕНОВЕТЕ й и там пишете каквото си искате!Първоначално написано от deidiy
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от Lorein
Първоначално написано от Fiola
пълен кретенизъм показан от елементарен човек като тебе, който не си знае мястото. Ти си един много характерен пример за това, че природата прави грешки и то ГОЛЕМИ! Но нали няма как света да се развива нормално ако нямаше олигофрени като тебе да крепят равновесието....![]()
![]()
![]()
алелуя.
ква си ти да я убиждаш и да и викаш на ма????ясно ни е ,че си 95%момиче-то си личи ама аиде да не си го изкарваш на околните става ли???Първоначално написано от i'm so excited!
Ехх таман видях думичката "чат" и щракнах да я взема като цитат. И какво да видя? Тя я поправила с "форум". Поне се сети, че това тук е чат, а не форум.
Нищо...по-добре късно, отколкото никога...
80.95.22.55
84.43.153.36
aaaa обиждай ги ама с АЗИС никога не ги сравнявай...аз мразя чалгата даже повече от тебе ... кфото искаш си мисли за ТХ...ама АЗИС...е сори но тфа вече е много...пък и не печелят толкова много споко...както сам каза още са малки и не са мн за парите...виш ако продуцента е алчен НЗ...друга тема...но ТХ не са за парите чу ли ....момчетата пeят защото обичат музика...и от мн малки се занимават с неяПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Първоначално написано от Mo6nо
![]()
![]()
не, не става всъщност.Първоначално написано от cRaZy_mih
аз не съм НИКОЯ, но ще говоря на който си ИСКАМ както си ИСКАМ, ляляляяяяяяя![]()
по какво си личи за пола ми ако не е тайна ?много ми е интересно.
алелуя.
'Ma' ша викаш на баба си... Не съм й адвокатка, но случйно да си чувала думата приятел? Бедния речник вреди на хората много...Първоначално написано от i'm so excited!