.
Затворена тема
Страница 8 от 22 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 527

Тема: TOKIO HOTEL

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    fiola- аз си изказвам мнението за една група, която е без стойност.. група, която се гаври с много от нещата, които са мои идеали...
    и факта, че твоята приятелка приема негативното мнение срещу една група като лична обида може да говори за нея... доста негативни неща..
    показва ограниченост най- малкото...

на мен не ми пука дали няколко хлапета от форум ще ми се правят на велики.. и без това адски много хора в реалния свят ме мразят...
    тъпото е, че вие просто се движите със стадото- дам... влияете се от една лъжа и я следвате, защитавате я слабо... тези неща, които пеят ТХ са толкова далеч от тях.. не ги разбират и неса искрени.. и някой ден ще го разберете и вие... и тогава... ще ви е адски кофти...
    Уфффф.... Колко пъти да ти повторя, че тя не е такава. Не се яж с нея за бога! Яж се с мен! Момичето преживява труден период и само да й напсуват любимата група й липсва! Да аз съм тъпа, аз съм овца, аз съм комерсиална! И се движа със стадото щом казваш! Ето накрастихте си желанието да напсувате някой! Оставете bill-schrei намира... exploitedteen, наистина може би ТХ не влагат чувство в песните, но щом толкова хора им се радват може и да има защо...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    fiola- аз си изказвам мнението за една група, която е без стойност.. група, която се гаври с много от нещата, които са мои идеали...
    и факта, че твоята приятелка приема негативното мнение срещу една група като лична обида може да говори за нея... доста негативни неща..

на мен не ми пука дали няколко хлапета от форум ще ми се правят на велики.. и без това адски много хора в реалния свят ме мразят...
    тъпото е, че вие просто се движите със стадото- дам... влияете се от една лъжа и я следвате, защитавате я слабо... тези неща, които пеят ТХ са толкова далеч от тях.. не ги разбират и неса искрени.. и някой ден ще го разберете и вие... и тогава... ще ви е адски кофти...
    така ако аз тръгна да псувам идолите ти няя ли да го приемеш като лична обида а??? а междо другото ТХ пеят за това което мислят...за това което чъвстват...няма значение че са малки изживяли са неща които вие не сте и виждали...няма значение...ти явно си прекалено голям вече за тяхната "нестойностна музика"...ще ти кажа само едно:Слашай си твоите хубавци...а ние "идиотчетата" ще си се кефим на нашета си музика...

Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Цитирай Първоначално написано от scissorhand
    Mo6no, остави котката намира, не е виновна, че ти си тъп изнервен чалгар
    И темата да не я локват, че ми стана интересно... а за коя група ставаше дума?
    Чалгар е много обиждащо дума за мен, защото...ох дълга история е. Дали да ви я разкажа? Айде от мен да мине ще ви я разкажа...

Когато бях на 12 се самоубих като се хвърлих от 9-ят етаж на блока ми. Това деяние аз извърших съвсем съзнателно и го направих, защото бях отвратен от света на чалгата и не виждах никакъв смисъл в съществуването в такъв свят обграден от чалга и измислени религии, и исках да отида в ада. Но след като умрях аз не отидох при свети Петъл и к`ъвто беше там оня, а при великият Луцифер. Той ме възроди и аз отново станах жив като получих боината задача докрая на дните си да отучвам хората от чалгата и да ги уча на метъл, да ги отучвам от християнство, мюсюлманство и всякакви такива глупост и да ги уча на сатанизъм. Тогава вече земното ми съществуване при доби смисъл и от ден на ден правя света все по-хубав и по-депресиращ...
    ама тои си бил ударил главата заради това ся не е наред-е сичко ми стана ясно...
    ~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    писала си някакви сапунени сериали за живота ти, които ни най-малко не ни интересуват
    Ако искаш сапунени сериали върви да си гледкаш Дързот и красота. Казвам ти долу-горе що за човек съм преди да вземеш да ме псуваш и ти... Аман от заядливи хора тука. Като не те интересуват не ги чети! Ама как да се сетиш, че и такъв вариант има...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Голям фен
    Град
    Варна
    Обаче забележете...

феновете на Токио Хотел се представят за най-умните и които е от Токио Хотел е умен, а другите са тъпаци (като изключим Найт Райдър). При нас антифеновете на Токио Хотел се случва абсолютно същото.

Друг е въпросът, че от антифеновете на Токио Хотел не намирам тъпи хора, а за феновете на Токио Хотел не искам да коментирам. Познавам (лично) само една умна такава. Да наистина е много умна (много повече от мен), но всички други фенове на Токио Хотел, които ги знам са без коментар..
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

УУУРУУУНГГГЕЕЕЛЛ :PpPppP

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от bill_schrei

така ако аз тръгна да псувам идолите ти няя ли да го приемеш като лична обида а??? а междо другото ТХ пеят за това което мислят...за това което чъвстват...няма значение че са малки изживяли са неща които вие не сте и виждали...няма значение...ти явно си прекалено голям вече за тяхната "нестойностна музика"...ще ти кажа само едно:Слашай си твоите хубавци...а ние "идиотчетата" ще си се кефим на нашета си музика...
    а аз не мога да разбера защо когато някой не харесва вашите групи го приемате все едно е обидил майка ви? това е просто една група - целта и е (освен да кърти пари за продуцентите си) да ви забавлява! а вие го взимате толкова насериозно...

Цитирай Първоначално написано от cRaZy_mih
    В името на котката на Mo6no казвам -exploitedteen мн си тъп и си голям УРУНГЕЕЕЛ ! Fiola си е права ама е нужно мозак за да я разбереш а някои хора (като exploitedteen) явно не са чували за такова животно ти му казваш едно нещо 1000 пъти то пак..няма смисъл
    каквото и да ти кажа ще е недостатъчно...
    само искам да проверя в нета що за животно е мозъка... твоя с какво го храниш?? Със боза ли??
    btw храня го редовно с боза,банички и локум.пробваи и ти може да помогне..аа да бе верно-ти нямаш мозък

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    ами родителите на Бил и Том са се развели когато са били малки и Бил пее за това...дядо им щеше да се самообие...но кфо ти обеснявам не очаквам да ме разбереш...и не се имам за по умна от другите хора...защото няма значение дали си чалгар или слушаш ТХ...важно е какъв човек си...аз гледам що за хора сте по постовете ви а не по тфа какво слушате

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ти да не си адвокатка на bill_schrei Ма ?
    не мисля, че е чааааак толкова тъпа, че да не може да отговаря сама на словесните атаки на експлойтед, който умира да ви лази по нервичките между другото. но ти май не си на същото мнение
    а и не мисля, че ТХ, са преживели нещо, което аз не съм например. освен може би обърквацията в половете, аз съм си 100% момиче.
    е добре де, 95%
    алелуя.

Голям фен
    Град
    Варна
    ама тои си бил ударил главата заради това ся не е наред-е сичко ми стана ясно...
    Нищо не ти е ясно...

Аз удрям главата, но не своята, а тази на чалгарчетата докато не станат метъли...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Цитирай Първоначално написано от Fiola

Уфффф.... Колко пъти да ти повторя, че тя не е такава. Не се яж с нея за бога! Яж се с мен! Момичето преживява труден период и само да й напсуват любимата група й липсва! Да аз съм тъпа, аз съм овца, аз съм комерсиална! И се движа със стадото щом казваш! Ето накрастихте си желанието да напсувате някой! Оставете bill-schrei намира... exploitedteen, наистина може би ТХ не влагат чувство в песните, но щом толкова хора им се радват може и да има защо...
    те много хора се кефят и на чалгата.. може би и там има нещо по тази логика???

аз с твоята приятелка не съм се "хранил" от много време... и не съм псувал... просто водя дискусия и ми е кеф да видя дали едно друго същество знае други думички освен "урунгел"...
    Ами може и да има, аз не го виждам тва нещо... Е... всеки с това, което харесва и обича. И mo6no... Аз не съм казала, че смятам тези които не са фенове на ТХ за идиоти. Това, че в тоя форум има такива не значи, че всички са така. Например exploitedteen, колкото и да го псувам няма да остане тайна, че е интелигентен човек... Твоя е грешката, че мислиш всички фенове на ТХ за тъпанари... За урунгела- no coment...

УУУРУУУНГГГЕЕЕЛЛ :PpPppP

храни го повечко, че му е беден речник...
    няма пари мн скъпа стана бозата...

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom

а аз не мога да разбера защо когато някой не харесва вашите групи го приемате все едно е обидил майка ви? това е просто една група - целта и е (освен да кърти пари за продуцентите си) да ви забавлява! а вие го взимате толкова насериозно...
    Вижте сега. Темата е пусната за феновете на Токио Хотел. Авторката на темата е казала:
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    ako nqkoi go kefat tokio hotel i po speciqlno bill molq da mi pi6e da didi13@abv.bg
    ako ne stegi 4uvali potarsetegi vav data.bg
    Не мога да разбера защо когато някой пусне тема за група или изпълнител и антифеновите и веднага се намесват и почват на клеветят групата: Те са еди-какви си, обличат се еди-как си и т.н. Темата е за ФЕНОВЕТЕ на групата, а не за тези, които само си търсят кв коя тема да пишат и с кого да се заяждат. както вече каза някой - като толкова мразите групата, направете си тема САМО ЗА АНТИФЕНОВЕТЕ й и там пишете каквото си искате!

Цитирай Първоначално написано от Lorein

Вижте сега. Темата е пусната за феновете на Токио Хотел. Авторката на темата е казала:
    ako nqkoi go kefat tokio hotel i po speciqlno bill molq da mi pi6e da didi13@abv.bg
    Не мога да разбера защо когато някой пусне тема за група или изпълнител и антифеновите и веднага се намесват и почват на клеветят групата: Те са еди-какви си, обличат се еди-как си и т.н. Темата е за ФЕНОВЕТЕ на групата, а не за тези, които само си търсят кв коя тема да пишат и с кого да се заяждат. както вече каза някой - като толкова мразите групата, направете си тема САМО ЗА АНТИФЕНОВЕТЕ й и там пишете каквото си искате!
    =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от Fiola
    Например exploitedteen, колкото и да го псувам няма да остане тайна, че е интелигентен човек... [/color]
    пълен кретенизъм показан от елементарен човек като тебе, който не си знае мястото. Ти си един много характерен пример за това, че природата прави грешки и то ГОЛЕМИ! Но нали няма как света да се развива нормално ако нямаше олигофрени като тебе да крепят равновесието....
    алелуя.

не мисля, че е чааааак толкова тъпа, че да не може да отговаря сама на словесните атаки на експлойтед, който умира да ви лази по нервичките между другото. но ти май не си на същото мнение
    а и не мисля, че ТХ, са преживели нещо, което аз не съм например. освен може би обърквацията в половете, аз съм си 100% момиче.
    е добре де, 95%
    ква си ти да я убиждаш и да и викаш на ма????ясно ни е ,че си 95%момиче-то си личи ама аиде да не си го изкарваш на околните става ли???

Голям фен
    Град
    Варна
    Ехх таман видях думичката "чат" и щракнах да я взема като цитат. И какво да видя? Тя я поправила с "форум". Поне се сети, че това тук е чат, а не форум.
    Нищо...по-добре късно, отколкото никога...
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    [
    еммммм тези неща са ги преживели много хора... даже доста по-сериозни... ама адски по-сериозни...

ако трябва да съм честен ТХ ми се струва, че е немският еквивалент на Азис- някакви същества, които са със трудно определим пол, които пеят за неща, които не разбират и не усещат, но залагат на фрапантна външност и псевдогейщина... после се жалват колко са неразбрани и отритнати, и как никой не разбира дълбоката им душевност, като същевременно заработват яко милиончета от хората, които им се впечатляват на позите...

точно това си е- един доста добър урок по маркетинг и PR, който да изпразни джобчетата ни... е моето няма, защото аз явно съм тъпанар, който не може да се докосне до дълбоката им душевност, но за вас... ехххххх
    aaaa обиждай ги ама с АЗИС никога не ги сравнявай...аз мразя чалгата даже повече от тебе ... кфото искаш си мисли за ТХ...ама АЗИС...е сори но тфа вече е много...пък и не печелят толкова много споко...както сам каза още са малки и не са мн за парите...виш ако продуцента е алчен НЗ...друга тема...но ТХ не са за парите чу ли ....момчетата пeят защото обичат музика...и от мн малки се занимават с нея

Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Ехх таман видях думичката "чат" и щракнах да я взема като цитат. И какво да видя? Тя я поправила с "форум". Поне се сети, че това тук е чат, а не форум.
    Нищо...по-добре късно, отколкото никога...

е добре де, 95%
    ква си ти да я убиждаш и да и викаш на ма????ясно ни е ,че си 95%момиче-то си личи ама аиде да не си го изкарваш на околните става ли???
    не, не става всъщност.
    аз не съм НИКОЯ, но ще говоря на който си ИСКАМ както си ИСКАМ, ляляляяяяяяя
    по какво си личи за пола ми ако не е тайна ? много ми е интересно.
    алелуя.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    [
    еммммм тези неща са ги преживели много хора... даже доста по-сериозни... ама адски по-сериозни...

ако трябва да съм честен ТХ ми се струва, че е немският еквивалент на Азис- някакви същества, които са със трудно определим пол, които пеят за неща, които не разбират и не усещат, но залагат на фрапантна външност и псевдогейщина... после се жалват колко са неразбрани и отритнати, и как никой не разбира дълбоката им душевност, като същевременно заработват яко милиончета от хората, които им се впечатляват на позите...

точно това си е- един доста добър урок по маркетинг и PR, който да изпразни джобчетата ни... е моето няма, защото аз явно съм тъпанар, който не може да се докосне до дълбоката им душевност, но за вас... ехххххх
    aaaa обиждай ги ама с АЗИС никога не ги сравнявай...аз мразя чалгата даже повече от тебе ... кфото искаш си мисли за ТХ...ама АЗИС...е сори но тфа вече е много...пък и не печелят толкова много споко...както сам каза още са малки и не са мн за парите...виш ако продуцента е алчен НЗ...друга тема...но ТХ не са за парите чу ли ....момчетата пя защото обичат музика...и от мн малки се занимават с нея
    ...и един мармот завива шоколада в станиол...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Фен
    Град
    ludnicataaa...

Цитирай Първоначално написано от Lorein

форума е място, където всеки може да изкаже мнение свободно...
    ако толкова искате да е само за фенове- има форум на ТХ... един път ме спамиха с линка му...

Знам, че всеки има правото да си изказва мнението свободно, но просто наблегнах на това, че авторката си търси човек, с който да обсъжда групата, човек, който ХАРЕСВА групата...

е добре де, 95%
    'Ma' ша викаш на баба си... Не съм й адвокатка, но случйно да си чувала думата приятел? Бедния речник вреди на хората много...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си