- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
bill_schrei,
права си...
Азис не може да се сравнява с Токио Хотел. Той е много над нивото им. Може да е комерсиален, може дае чалгар, да се облича извратено, но има нещо което никой (най-вероятно) в Токио Хотел няма - Талант. Той има един найстина хубав глас, а Токио Хотел какво имат? Нищо. Сигорун съм, че ако Такарат Азис да се дере вместо вокалът на Токио Хотел ще го направи много, много пъти по-добре, тъй както най-вероятно не е тренирал се дере.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
тайна е :РПървоначално написано от i'm so excited!
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
Ти тъпа ли си или да? Забележи, че си признавам, че го псувам яко като ме ядоса и въпреки това говори умни работи. Разбирам да бях тръгнала да го хваля все едно не съм изтъкнала колко еле може да стане като обижда... Стига му и похвалата... А ти стига си се яла с първия срещнат ами отвори онова нещо наречено книга да видиш какво има вътре... Може да ти помогне малко...Първоначално написано от i'm so excited!
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
ПХАХАХХАХАХАХАХАХ АЗИС И ТАЛАНТ-ПХАААААААААХАХАХАХАХ SRY АМА НЯМА КАКВО ДРУГО ДА КАЖА..абе има ама ще си замълче,че иначе ше ме баннат мн жестокоПървоначално написано от Mo6nо
абе изобщо не ми се обяснявайПървоначално написано от Fiola
![]()
аз книга редовно отварям, ти за мен не се притеснявай. гледай си в твойта паница там и мълчи .![]()
![]()
алелуя.
Я върни лентата назад и виж кой с кого се заяжда...Първоначално написано от exploitedteen
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
няма да мълчи -а да видим к'во ще стане и ще си говориПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
може да са глупости,може и да не са(за умните хора) ама ще говори щото каквото и да каже/напише е по-добро от твоето \
/
cRaZy_mih,
Явно те е страх от някакви администратори. През живота ти предсоят срещи с далеч по-страшни хора. Нали се досещаш, че никой няма да ни чете всичките 25-30 страници и да баннва...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Не ни писна...
и повтаряйки се пояснявам отново за всички фенове на темата. След като заключат тази тема ще направя нова такава - "писна ми от Токио Хотел".![]()
80.95.22.55
84.43.153.36
Вече съм видяла достатъчно страшни хора вярваи ми-и ти да видиш госпожата ми по български и даскалката по история ще се стреснеш..просто не искам да обиждам пряко и брутално(като вас) някои хора..Първоначално написано от Mo6nо
cRaZy_mih,
ти да ме обидиш...(толкова стана смешно, че направо се разравах от смях и направих масата и калвиатурата вир вода).
80.95.22.55
84.43.153.36
сериозно-госпожата по история има мустаци..не е красива гледка а сега е и напълняла...perfect![]()
...ьми то за постове акъл не се иска...
80.95.22.55
84.43.153.36