Първоначално написано от
exploitedteen
Като ти е омръзнало и ти не поучавай бе...
Влиза и ми пише експертните мнение, кое е пънк и не знам си какво, как приятелите и били не знам си какви... а после ми се жалва...
Абеее алооо... ти знаеш ли на теб колко ти е лесно???
Има нет и винаги можеш да намериш музика и информация и ВЪПРЕКИ това- не се интересуваш, ами пишеш глупости...
Ти знаеш ли преди години какво беше да си намериш някаква свястна музика??? Знаеш ли какво е да набараш някаква касетка 18 презапис, чиято лента се е изтъркала от слушане и да се радваш, че си намерил такова нещо и да си я презаписваш и да си щастлив от този факт???
И после ми идва някакво хлапе консуматор, което само е свалило няколко песнички, купило си е кецове и ми казва: Аз съм пънкарка и не се водя по модата... И ми реве...
Когато правите някакви заявления, които са откровено безумни се научете да си носите последствията!!!
Аз също съм бил на вашето дередже преди години, но тогава нямаше нет, само че се интересувах... търсех колкото и да беше трудно...
и аз съм слушал Грийн гей (dookie) и Oфспринф (Smash), но не се застоях на тях и открих, че те са просто нищо... Химера и творение на някакви корпорации, че нямат нищо общо с пънка...
Затова замълчи и следващият път, когато някой ти каже нещо помисли върху него, а не си разваляй настроението, защото аз не съм виновен, че не разбираш и говориш глупости...