Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
не се заяждам...нервят ме такива дет не са ги чували ама видели 2-3 снимки и айде вече да псуваме ТХ...щот били женствени... и кфо от това...има и други такива...ама щото не са на 17...ае с ТХ да се заяждаме...щото си нямаме др работа и фенчетата били ТЪПИ...мога да ти кажа че повечето са по-умни от анти-феновете но просто е кофти насвякъде да ги псуват...
Ти пък откъде знаеш, че не знам за кво става въпрос?Уморих се да чета за ТокиоХотел в списанията, а дори не ги бях чувала и реших да дръпна нещо тяхно!Ми първата ми реакция като ги чух беше само щото наистина си бяха смешнички!А на снимките, не знам за Бил ама там близнака му-доста време се двоумих дали е момче или момиче!Виждала съм доста техни снимки...просто няма как де не ги виждам-те с анавсякъде, чувала съм доста техни песни-не съм останала с добро впечатление, а и от твоето ...има и други такива...ама щото не са на 17...кво искаш да кажеш?Не съм то хората, които комнетират отрицателно дадена група смо щото са женствени и са на 17!Ти сама каза-те са на 17!А на 17 едва ли Том (или къвто беше там) може да усети музиката, щото ако не ти е известно, много от многото добри парчета на добри китаристи 9а и на какъвто и да е друг инструмент) са породени от чувствата от вече преживяни неща, а на 17 малко трудно да си изживял всички гадостив живота!Щото животът е пред тях-ако се еслучило нещо лошо-по-лошо ще с еслучи, нещо хубаво ако е станало-по-хубаво ще стане...За това не ми говори за чувства при свиренето при ТХ!Просто ако имат чувства те не са много ясни!

Judas Priest са си жив пример за истинска музика, с истински китари и т.н.!Хората го чувстват!