Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
уф разбрахте още от първия път...и не принизявам твойте ИДОЛИ към ТХ ГД и куп други мои идоли...обаче ме дразни като някой се изкаже..."остави ги да си слушат тъпата музика"..."педалската музика" и после същия тоя ми вика "Защо музиката която не харесваш обиждаш" и тем подобни...вие разбирачите можете да обиждате наляво и надясно а ние НЕ така ли....а кфо ний сме по различни от вас( освен по години)...всички сме РАЗЛИЧНИ ХОРА...но сме ХОРА
аз ти говорех за грийн гей момиче, а ти почна да вдигаш гири как всеки плюел, защо допреди малко обясняваше, че са пънк-рок??
Я ми го обясни на мен този пънк-рок...

И не се различаваме само по години, а по Опит...
което е нещо доста различно...

Ти даже не си си направила труда да видиш какво е пънк или пънк-рок, обаче смело говориш за тях... а най-жалкото е, че когато някой ти снесе инфото наготово, започваш да се обиждаш- еми да си беше написала домашното...

и да обиждам, защото не само не ми харесват, но те са СИМВОЛ на това, което убива моята музика и нещата, които харесвам...

сега схвана ли го??
благодаря бате...вече ще си уча...мога да ти кажа че съм изслушвала това което си давал...и мисля да го правя за напред...не споря че са пънк-рок...защото не мисля само аз така....
П.С:BTW мн ми е интересно щом си ТОЛКОВА голям какво търсиш да спориш с "Лапета" като нас и по цял ден киснеш тук?!?