Ot utre zapochvam s tichaneto(za da ne se vaikam posledniqt mesec predi lqtoto che sym debela) taaa...molbata mi e ako nqkoi znae nqkakvi osobenosti za tichaneto v studa da spodeli... 10x
Не трябва да вдишваш студения въздух! По-добре тичай с шал пред устата.
Къде в -10-20 градуса тичате бе?!
Я чакайте да стане поне + и тогава![]()
VAV FITNESA NA PATE4KATA SI E SUPER AMA SE EDNO TI4ASH NA STARAMNO PRAVISH PATE4KATA KO SHTE KAJESH A??????????????
Ne mi davaite novi idei...prosto iskah da znam za oblekloto,dishane i t.n.
Tolkova li ste smotani vsichki, che ne mojete da dadete edin svesten otgovor i samo se ebavate s vsichki vyv foruma... blagodarq samo na `Death`Whore`
Значи диша се през носа,а не през устата...трябва да имаш определена норма на бягане-колко км на ден...и да не бягаш бързо,а равномерно.Моят съвет е чакай да станат температурите +-сови и тогава бягай инак ся най-мн някоя плеомония да си докараш.
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
AAAAa.че то много трудно да се замислиш с кво ще бягаш..с рокля за бали 20 см токчета![]()
Взимаш си някой удобен клин/панталон или разни с термоефекти,ако искаш екстри деудобни маратонки,ако е към +10/15 градуса ти говоря.Удобен потник/блуза/не по теб,а широка/може и някое горнище на анцуг..суит
вързваш косата,взимаш една вода под ръка,сутрин,на гладно най-добре..и така
скоростта ти трябва да е такава 4е да можеш докато тичаш да проведеш нормален разговор без да се задъхваш
В студа е най яко да се тича защото тялото ти се охлажда без да се изпотява. Но си облечи все пак клин, и некъв суетшърт.
zna4i.. zavisi v koi grad si ima mn zali po leka atletika i nevqrvam nqkoi da ti otkaje.. az li4no treniram leka atletika i izbqgvam da bqgam v studa.. osfen ako nee nalojitelno zashtoto gyrloto vednaga me zabolqva.. inache shtom e za otlsbvane ti4ai gore dolu bavno i uveli4avai obema na ti4ane.. ima dobyr efekt.. uspeh![]()
O,da,bravo na teb![]()
I az ti4ah prez lqtoto,no sega samo hodq na tanci,nqmam vreme za ti4ane.Ami savetat mi e da ti4a6 ymereno i po-bavno,za6toto taka 6te napravi6 pove4e obikolki
![]()
v nikakv slu4ai ne ti4ai sutrin predi da si ql...ti4a se sled 19:00,i ne se qde sled tozi 4as,6toto ako ti4a6 sutrin na gladno,posle kato se prebere6 i se naqde6 kakv e efektatПървоначално написано от FlowerinesS