I az bqh taka, no se opitvam da preodolqvam ne6tata.Moje bi ti trqbva o6te vreme.Kato teb az s16to misleh 4e ne moga pove4e da obi4am.Da, nikoga nqma da e s16toto, no prosto opitai.Bqh se otek4ila ot vsi4ko i ot vsi4ki, i ne samo za6toto mom4eto koeto obi4ah me predade, a za6toto go napraviha i horata,koito misleh za priqteli.Ako naistina ne moje6 bez tova mom4e si struva da razbere6 dali naistina vsi4ko e sv1r6ilo mejdu vas.Trqbva da si sigurna.
Nau4i se da ceni6 i kratkite 6tastlivi momenti s horata, ne samo tezi koito sa ti gadjeta.Zabravi ot4aqnieto, za6toto taka nqma da si pomogne6 po nikak1v na4in.Istinata e 4e samo ti moje6 da promeni6 ne6tata.Iska6 li da se promeni predstavata ti za sveta, ti 6te uspee6 da q promeni6.6tom razbira6 gre6kite si, 6te moje6 da spre6 da gi pravi6.Razbiram kolko si ogor4ena, mnogo mi e poznato vsi4ko, koeto napisa.Tolkova vreme stoqh i nabludavah horata otstrani, kak vseki namira 6tastieto si po svoq na4in, vijdah usmivki na licata im i si kazvah 4e nikoga nqma da b1da kato tqh.No vsi4ko tova teji i boli.I nakraq si kazva6 4e ne6tata ne moje da prod1ljavat taka, ne moje cql jivot da se li6ava6 ot 6tastie, trqbva da go pot1rsi6 i zapo4va6 da go otkriva6 tam, kadeto ne si predpolagala 4e 6te s16testvuva.Ut1rsi se ot vsi4kata bolka koqto ti e pri4inilo tova mom4e.Opitai se da zabravi6, kolkoto i trudno da e.Radvai se na priqtelite si, vremeto koeto 6te prekarva6 s tqh.Mislq 4e 6te se nau4i6 da ceni6 dori malkoto vnimanie s koeto ponqkoga te udostoqvat ostanalite...Razbira se vsi4ki sa razli4ni, no az namerih svoq na4in.Nameri i ti svoq..