.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    хмз
    Guest

Докато го правим ми спада....

значи за първи път ми беше ..в началото свърших супер бързо.След малко пак го вдигнах и го правихме към 4-5 минутки,но ми спадна.и Така някъде след 5 минутки ми спада.Защо се получава така;( А и всъщност не мога да се надърва напълно...незнам защо така се получава

Re: Докато го правим ми спада....

Цитирай Първоначално написано от хмз
    значи за първи път ми беше ..в началото свърших супер бързо.След малко пак го вдигнах и го правихме към 4-5 минутки,но ми спадна.и Така някъде след 5 минутки ми спада.Защо се получава така;( А и всъщност не мога да се надърва напълно...незнам защо така се получава
    6ot si se izpraznil

Guest
    е кво значи като свърша веднъж и след тва ще ми спада за супер малко време???????

ami kato si se izpraznil vednyj i osobeno ako ne si si dal po4ivka ti e po trudno da go vdigne6 a i nqkak si ne go 4uvstva6 syvsem i kato ne si i syvsem v nastroenie i ti spada

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ше са опрайш.. даже ся скиай има много мазала за задържане на празненето така че може малко да се ухарчиш за любимата си а и тфа е много точна инвестиция.. се пак ше си избийш кинтите..
    аре кАсмет
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

XuTa4u
    Guest
    Hmm ima i dr moje predi da go napravi ako se brazni6 barzo 1 pat da se izmukne6 nqkaksi i da otide6 lusne6 1-2 "4iki" i da se isprazni6 vtoriq pat 6te se izprazni6 mn po trudno i vnimavai 4e pri golqmo naprejenie ponqkoga prezarvativite se praskat tva se polo4ava sled izprazvane ne go davaite v mnogo barzo tempo vodetego normalno i 6te e po hubavo tq da vodi po moje da q zadovoli6 gledai tq da e ot gore . Kasmet & Uspeh 2-riq pat

Град
    Selo Minzuharowo
    lol...losha rabota,..mlado momche puk takiwa problemz..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

WAI WAI WAI OGROMEN AWATAR !! ! ! : ]]]]]

Babalugaa
    Guest
    xAXAXAX mi qvno ti e defekten KURA ax axax

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ми аз много не разбирам, щото не съм момче, ама пробвай да има по-голяма пауза между първия и втория акт...да събереш сили дето се вика
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Цитирай Първоначално написано от California
    Ми аз много не разбирам, щото не съм момче, ама пробвай да има по-голяма пауза между първия и втория акт...да събереш сили дето се вика
    tova opredeleno 6te pomogne

Guest
    надявам се да е от това,че ми беше за сефте.....)
    с времето дано да се справям по-добре

Град
    Blagoevgrad
    vij pi4 tova nai veroqtno e bilo ot naprejenieto za parviq pat predpolagam 4e ne si mnogo golqm a i v tova moje da e problema principno myj trqbva da pravi sex za 1 pat kogato se 4uvstva dostat4no zrql i psihi4eski i fizi4eski moje ot tova da e bilo problema 4e si se pritesnqvam tvarde mnogo prosto sledvashtiq pat se otpusni i ne misli za tova
    GL !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си