- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за фолк певиците?
Такива като Гергана, дебеланата Ивана, Мария, Камелия и др.
Не мисля, че форумът има нужда от безсмислени теми.
ами..ко да ти кажа-момичета с малко повече късмет,хъс и...още нещо..симпатични момичета,за чийто външен вид се грижат много хора..певчески данни-ми не е задължително условие,но честно казано се срещат и "славейчета".Не мисля,че са "глупави","курви" и т.н.,както често са наричани и уважавам техния труд и творчество.Пеят идеални песнички за "маса" и купони,но са често обвинявани,че текстовете им са вулгарни,безмислени.Моят въпрос е:на кой подпийнал,развеселен човек му трябват стойностни парчета..Обвинявани са и че текстовете са им крадени..ами че това е бизнес,бе хора..т'ва е.Просто мацки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislq 4e biha nahranili mnogo deca v Somaliq
ХаухауахуахПървоначално написано от justinsfhc
![]()
"Фолк певиците" са хора,които не стафат за абсолютно нищо друго осфен да циврят и да се кълчат по масите! Текстовете им са гнусни,а така наречената им музика е отвратителна (меко казано)![]()
![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
Way tva e moqta tema. :P :P :P Seti se nqkoi da naprai edno gotino ne6to.Folk pevizite sa gotini mazki,nqkoi ot tqh mogat da peqt,drugi ne,no taka e po zeliq svqt tei 4e...
Po4ti navsqkude ve4e se zalaga na viziqta i nqma ni6to lo6o v tova. :P :P :P
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Комерсиални кучки, без капчица мозък, с килограми силикон, изглеждащи отвратително грозни на живо, неможещи да си пишат песните, неможещи да пеят... Да продължавам ли?![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
dam prav si kak taka nqkoi e re6il 4e taq muzika stava za masa i as o6te se 4udq ... pone da be6e srubsko ... ne 4e go slu6am no pone go priznavam kato naistina muzika ...Първоначално написано от exploitedteen
Пички са.
to koi ta znai i ti kuv si slon mi debelanata ivana.. mnogo si e gotinan ivana pei si jenata za razlika ot drugite..Първоначално написано от mimsi
т. 2, 9
za tvoi svedeniq sam 34kg slon drug pat. Awe to ne e problem 4e e debela ami 4e e debela debela si e i to mnoooooooooooooogo oba4e trea li si pokazva slaninite s nekvi prozra4ni rokli ili bluzi?! ne misli6 li ?!![]()
shtom si 34 kila nachi si lapetiika .. tei che da spora s teb e ravnoslino na.. i seki si e svoboden kato iska si oblicha takiva rokli da si oblicha .. purvo chalga pevicite bili izkustveni neznam si kakvo sichki bili hubavi i sas silikoni samo zaradi tova gi slushali ai sq ivana shto bila debela .. ti ni ednoto ni drugoto to nemoii tei
![]()
т. 2, 9
Къде си, ма, лапееееееееПървоначално написано от mimsi
![]()
![]()
(В случай, че казваш истината, което е твърде невероятно, тъй като не би трябвало да стигаш компютъра
)
Да, бе, да, аз пък имам крака, дълги метър и 50, а тежа 20 кила \/ [В случай, че лъжеш (Очаквам да ми кажеш, че си на 17 и си кинта и 70 висока
![]()
![]()
)]
П.П. patпът
za tvoi svedeniqза твое сведение
...trea li si...ne misli6 liУсети ли как нямаше никакъв смисъл в изречението ти (май верно си на 8
)
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
".... so ... can we move on?!!!"
Click
http://dreal.net/wiki/images/3/3c/Chalga_generator.gif
Тфа може да сте го фиждали,но на мен снощи ми го показаха и ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
hahahaha tva be6e dobro =D>Първоначално написано от JoInTcHe
![]()
![]()
da be pi4ki sa ama ako ne se grimirat kakvo li 6te stane aПървоначално написано от xcasey jonesx
![]()
![]()
In general to become a CHALGA SINGER there is also an "lack of intelligence test" with those 3 questions:
1. 2+2=?
2. What is the first name of Todor Jivkoff
3. Name one river starting with "D" and finishing with "unav"
![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
...Не ми харесват и не мисля че има нужда отново да си изказвам мнението за тея!...![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
spored men e nad 70
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Апф...мазни, лигави, с тонове грим, къси полички, огромни деколтета, високи токчета - пълна скръб! А музиката им...авторска...тцтцтц...авто-сръбска, авто-гръцка и т.н., че на всичкото отгоре и в комплект с ужасни извивки и фалшив глас...И как това да ми харесва?! Налага се да се търпи по купони и рд, тогава съм по-съгласна, а иначе мисля, че това, което казах е достатъчно красноречиво за мнението ми.
Да излезеш пред 4000 души в НДК и да пееш нагло на плейбек /а някои дори на живо!/, не е лесно.
Вас ако ви изтъпанчат, така ще ви хване сценичната треска, че ще избягате бързо бързо зад кулисите![]()
Не им се присмивайте. Да правят каквото искат. Никой не е простак, защото на масата с ракийката си е пуснал да гледа Планета. Едно е да 'слушаш' фолк, друго е просто да си пуснеш такава музика за отмора.
На Гънс трудно ще си пиете ракийката с шопска, нал тъй?![]()
Има си музика за всичко, всъщност тя самата се прише с някакво предназначение!!. Никой не сяда просто да нахвърля звуци. Всеки композитор знае защо го пише това, дето го пише![]()
ne struat bahti iskustvenite tiq ot tolko grim i silikon i plasti4ni operacii shte se razpadnat ...![]()
Добре, само че някои търсят нещо по-елементарно и лесно разбираемо, неангажиращо.Първоначално написано от exploitedteen
Не можеш да разбереш философията на Гънс докато си пийваш гроздовата и лафиш с приятели. Нещо не пасва.
Vajno li e kolko teji,6tom ima glasSpored men ne...az li4no ot folk bran6a se kefa samo na Preslava i Maria
Неподходящ размер на снимка в подпис!