.

Виж резултатите на анкетата: Колко тежи Ивана според вас?

Гласували
42. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • под 70кг

9 21,43%
  • над 70кг

33 78,57%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Град
    Sofia

Какво мислите за фолк певиците?

Такива като Гергана, дебеланата Ивана, Мария, Камелия и др.

Мега фен
    Не мисля, че форумът има нужда от безсмислени теми.

edna^sladka
    Guest
    ами..ко да ти кажа-момичета с малко повече късмет,хъс и...още нещо..симпатични момичета,за чийто външен вид се грижат много хора..певчески данни-ми не е задължително условие,но честно казано се срещат и "славейчета".Не мисля,че са "глупави","курви" и т.н.,както често са наричани и уважавам техния труд и творчество.Пеят идеални песнички за "маса" и купони,но са често обвинявани,че текстовете им са вулгарни,безмислени.Моят въпрос е:на кой подпийнал,развеселен човек му трябват стойностни парчета..Обвинявани са и че текстовете са им крадени..ами че това е бизнес,бе хора..т'ва е.Просто мацки

Голям фен
    Град
    SF
    mislq 4e biha nahranili mnogo deca v Somaliq

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    mislq 4e biha nahranili mnogo deca v Somaliq
    Хаухауахуах
    "Фолк певиците" са хора,които не стафат за абсолютно нищо друго осфен да циврят и да се кълчат по масите! Текстовете им са гнусни,а така наречената им музика е отвратителна (меко казано)
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Фен
    Град
    Добрич
    Way tva e moqta tema. :P :P :P Seti se nqkoi da naprai edno gotino ne6to.Folk pevizite sa gotini mazki,nqkoi ot tqh mogat da peqt,drugi ne,no taka e po zeliq svqt tei 4e...
    Po4ti navsqkude ve4e se zalaga na viziqta i nqma ni6to lo6o v tova. :P :P :P
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Комерсиални кучки, без капчица мозък, с килограми силикон, изглеждащи отвратително грозни на живо, неможещи да си пишат песните, неможещи да пеят... Да продължавам ли?

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    затова и го наричаме чалга...

като е бизнес... слушайте го... на вас ви цоцкат кинтите да ходите да слушате плейбек...
    мен курви не ме кефят...
    и тъпи парчета за маса.. мога да имам настроение и без примитивни изцепки...

истината е, че има няколко чалгарки дето стават единствено да ги чукаш... другите са толкова противни, че и за това не стават..
    dam prav si kak taka nqkoi e re6il 4e taq muzika stava za masa i as o6te se 4udq ... pone da be6e srubsko ... ne 4e go slu6am no pone go priznavam kato naistina muzika ...

Guest
    Пички са.

Голям фен
    Град
    United We Love You

Re: Какво мислите за фолк певиците?

Цитирай Първоначално написано от mimsi
    Такива като Гергана, дебеланата Ивана, Мария, Камелия и др.
    to koi ta znai i ti kuv si slon mi debelanata ivana.. mnogo si e gotinan ivana pei si jenata za razlika ot drugite..
    т. 2, 9

Град
    Sofia
    za tvoi svedeniq sam 34kg slon drug pat. Awe to ne e problem 4e e debela ami 4e e debela debela si e i to mnoooooooooooooogo oba4e trea li si pokazva slaninite s nekvi prozra4ni rokli ili bluzi?! ne misli6 li ?!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    shtom si 34 kila nachi si lapetiika .. tei che da spora s teb e ravnoslino na .. i seki si e svoboden kato iska si oblicha takiva rokli da si oblicha .. purvo chalga pevicite bili izkustveni neznam si kakvo sichki bili hubavi i sas silikoni samo zaradi tova gi slushali ai sq ivana shto bila debela .. ti ni ednoto ni drugoto to nemoii tei
    т. 2, 9

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Цитирай Първоначално написано от mimsi
    za tvoi svedeniq sam 34kg slon drug pat. Awe to ne e problem 4e e debela ami 4e e debela debela si e i to mnoooooooooooooogo oba4e trea li si pokazva slaninite s nekvi prozra4ni rokli ili bluzi?! ne misli6 li ?!
    Къде си, ма, лапееееееее (В случай, че казваш истината, което е твърде невероятно, тъй като не би трябвало да стигаш компютъра )

Да, бе, да, аз пък имам крака, дълги метър и 50, а тежа 20 кила \/ [В случай, че лъжеш (Очаквам да ми кажеш, че си на 17 и си кинта и 70 висока )]

П.П. pat път
    za tvoi svedeniq за твое сведение
    ...trea li si...ne misli6 li Усети ли как нямаше никакъв смисъл в изречението ти (май верно си на 8 )

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    http://dreal.net/wiki/images/3/3c/Chalga_generator.gif
    Тфа може да сте го фиждали,но на мен снощи ми го показаха и ...
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JoInTcHe
    http://dreal.net/wiki/images/3/3c/Chalga_generator.gif
    Тфа може да сте го фиждали,но на мен снощи ми го показаха и ...
    hahahaha tva be6e dobro =D>

Цитирай Първоначално написано от xcasey jonesx
    Пички са.
    da be pi4ki sa ama ako ne se grimirat kakvo li 6te stane a

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    In general to become a CHALGA SINGER there is also an "lack of intelligence test" with those 3 questions:
    1. 2+2=?
    2. What is the first name of Todor Jivkoff
    3. Name one river starting with "D" and finishing with "unav"

".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    ...Не ми харесват и не мисля че има нужда отново да си изказвам мнението за тея!...
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    4algata e muzika za hora bez vkus

Голям фен
    spored men e nad 70
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Повече от фен
    Апф...мазни, лигави, с тонове грим, къси полички, огромни деколтета, високи токчета - пълна скръб! А музиката им...авторска...тцтцтц...авто-сръбска, авто-гръцка и т.н., че на всичкото отгоре и в комплект с ужасни извивки и фалшив глас...И как това да ми харесва?! Налага се да се търпи по купони и рд, тогава съм по-съгласна, а иначе мисля, че това, което казах е достатъчно красноречиво за мнението ми.

Мега фен Аватара на machoka
    Да излезеш пред 4000 души в НДК и да пееш нагло на плейбек /а някои дори на живо!/, не е лесно.

Вас ако ви изтъпанчат, така ще ви хване сценичната треска, че ще избягате бързо бързо зад кулисите

Не им се присмивайте. Да правят каквото искат. Никой не е простак, защото на масата с ракийката си е пуснал да гледа Планета. Едно е да 'слушаш' фолк, друго е просто да си пуснеш такава музика за отмора.

На Гънс трудно ще си пиете ракийката с шопска, нал тъй?

Има си музика за всичко, всъщност тя самата се прише с някакво предназначение!!. Никой не сяда просто да нахвърля звуци. Всеки композитор знае защо го пише това, дето го пише

ne struat bahti iskustvenite tiq ot tolko grim i silikon i plasti4ni operacii shte se razpadnat ...

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    мачок...
    ако знаеш колко пъти съм си пил ракията със/без салатка на гънс, пънк, метъл, ама най- си върви на СКА...
    и биричка...
    Добре, само че някои търсят нещо по-елементарно и лесно разбираемо, неангажиращо. Не можеш да разбереш философията на Гънс докато си пийваш гроздовата и лафиш с приятели. Нещо не пасва.

Супер фен
    Vajno li e kolko teji,6tom ima glas Spored men ne...az li4no ot folk bran6a se kefa samo na Preslava i Maria
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си