.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

borbata za golqmata liubov ...

Iskam da vi razkaja istoriqta na moqta pyrva liubov...i da mi otg. na nqkolko vyprosa ... S moq priqtel se zapoznah predi okolo 1 godina .. vluibih se v nego ot pryv pogled .. makar 4e hodih s edin negov priqtel ... toi sy6to me haresa .. no ne6to ne se polu4avashe ... trygvahme kysahme v prodyljenie na 5 meseca .. dokato toi ne zamina za moreto da raboti ... sled kato se vyrna pak trygnahme ... pak skysahme .. DetSka rabota ob6to vzeto .. v prodyljenie na tazi edna godina az se borih za nego .. i sega ve4e go imam ... no sega toi 6te zaminava za gyrciq ... i neznam daje dali shte se vyrne .. Mislite li 4e si zaslujavashe cqlata tazi borba ... sled kato nqma da go imam sled 2-3 meseca ... :~{ struvashe li si vsi4ko tova ?

Супер фен
    Toi iska li da skusate ili iska da produljite vruzkata si, makar da vi deli takova ogromno raztoqnie

am..

tova e problema .. 4e edin pyt kazva .. "ne iskam da se vryShtam tuka pove4e" ... drug pyt kazva "kato se vyrna......." ... ;~{ neznam i az ... a naistina go obi4am .. makar 4e sym na 16 toi na 21 ... ne mislq 4e e 4ak tolkoZ .. nevyzmojno .. da go obi4am .. prosto se borq strashno mnogo za nego vse pak e i pyrvata mi iSTINSKA liubov ... i neiskam da go zagubq ;{

Супер фен
    Ami pitai go toi kfo iska - iska li da e s teb ili ne. 6te se vurne li v Bg ili 6te ostane v Gurciq. Iska li da produljite vruzkata, kogato zamine ili otsega da skusate.

Trqbva da provedete seriozen razgovor!!!

Град
    V MisLIte ti, V DeiStViqTa ti..:>>
    Trqq go pita6 kvo iska - da hodi y gurciq ili da e s tebe..az mislq, 4e ti si mnogo po vajna, amaa...dano i toi da e na sy6toto mnenie popitai go, kaji mu za 4yvstvata si, kaju mu TO4NO kfo izpitva6 kam nego, znai 4e ni6to nqma da zagybi6 ako probva6 6ot posle ako zamine...opraviq nema da ima yspeh{}
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар(огромен).
    /забрана за ползване на такъв.

abe;)

estestveno,4e si struva..!!vse pak,tova e tvoqta liubov
    nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Отиди с него в Гърция
    Нуждаете се от един сериозен разговор.Успех и да кажеш какво е станало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си